Kimberly
Pēdējā laikā šajā forumā ir saradušies diezgan daudz puišu/vīriešu. Tad nu vēlētos tieši viņiem uzdot jautājumu - kas jūs pamudināja šim forumam pievienoties un piedalīties diskusijās? Ko jūs esat ieguvuši?
Paldies, par jautājumu!
Ir gan saradušies.Nerunāšu, ne par vienu puisi/vīrieti atsevišķi, bet, viņi, šo portālu vairāk, kā iepazīšanās no savas puses, pozicionē.Nesaku, ka kas slikti, bet ir tam, domāti, citi portāli, kuri, speciāli tendēti uz to.
Mani, pamudināja, mans attīstības process.Jo, ļoti interesanti, palasīt, kā sievietes domā ar loģiku un emocijās.Kādās situacijās, viņas, savas emocijas " spridzina" pa gaisu.Izprast,kā jāapejās, lai nerastos, domstarpības, par sīkumiem.Lai, censtos saprast, sieviešu, emocionālos paradumus un domāšanu.Attīstīt, situācijas, lai nespētu manipulēt, kontrolēt situācijās, kur tas nav pieļaujams.
Teikšu godīgi, neēsmu šo portālu, nekad lietojis, lai iegūtu, sev kādu labumu, iepazīties, bet varu teikt vienu, palīdzību, privātu ziņu, veidā, nekad neēsmu atteicis.Kad, sievietei ir vēlme uzzināt vīriešu domāšanu kādā situācijā, kas viņai rada dzīvē problēmas.Jo, kā zinām, vīrieši domā vairāk ar loģiku, bet sievietes ar emocijām. Sākumā un uz radušajas problēmām, var savu otru pusi, pilnīgi nepamatoti aizkart, apvainot, bet beigās saprot, ka tur, nekas tāds nebija.Bet, to saprot, tikai pēc tam, kad jau, puisis, ir teicis, ka viņu ar tādu raksturu, vairs nespēj izturēt...
Labi,esmu vīriešu lielākajā, portālā, vip persona,kurš, tieši, dod padomums, kā rīkoties, kad labāk nogaidīt.Kad, neturpināt, jo sieviete, Tevi, vada, izmanto, pēc savām iegribās un tamlīdzīgi, gari jāstāsta.Tapēc, arī izvēlējos, sievietēm, meitenēm atbildēt, tēmās, kad tiešām, ir grūti.Varbūt, ka noder.
Ko esmu ieguvis, drīzāk pretēji, ko esmu zaudējis, laiku patērējis, neviens/a pat neseko.Tas joks protams, bet, priecē, ka pasaka paldies, par atbildi! ;)