Tikko noskatījos atlasi Tv3play. Ko? Nopietni? Nu kas tas par murgu? Biju cerējusi, ka varbūt tiešām normāls šovs būs, kur arī kaut ko varētu iemacīties, bet, skatoties uz dalībniecēm, vienkārši nācās nodurt galvu. Nu kur tādi cilvēki rodas?
Interesenti kāds būs tas raidijums, neesmu redzējusi krievu versiju.
Tās meitenes, kas parādītas, ir tās kuras tur reāli piedalīsies? Es tur vienu pazīstu, būtu interesanti paskatīties, jo viņa riktīga aita :D
Man prieks, ka kaut kas notiek un cilvēki piedalās. Ja nepatīk, TV pie acīm nav pienaglots.
Vai tad TV3 un LNT nečīkstēja katrā reklāmas pauzē, cik viņiem slikti, kā ļaunie kabeļoperatori visu piķi atdod PBK un citiem kanāliem, ka nabadziņiem pa maz naudas, lai veidotu kvalitatīvu saturu? Un tas ir tas kvalitatīvais saturs, ko viņi solīja? Labāk tad būtu bez tās naudas sēdējuši un neražotu visu to drazu. Bija viņiem vienu brīdi tās dokumentālās filmas vēlu vakarā, bet izbeidzās, jo tautai daudz labāk patīk tādas h***as skatīties un saukt to par normālu lietu..
gan jau būs kāds āķis- konkrēta naudas summa, pa kuru būs jāapģērbjās noteiktajā stilā- savādāk, jau ieskries paķers kažoku pa pāris tūkstošiem, guči zābakus, un nokārsies brilijantos- vēlāk pārdos :D
Kāda jēga no šova, ja salasīsies visas baigās princeses un modes dāmas, kas visu izdarīs perfekti?
Manuprāt, interesantāk taču skatīties uz dažādām meitenēm.
Skatos šobrīd otro raidījumu, un teikšu,ka man ļoti patīk!
Bet pagaidām liekas,ka gan Anna, gan Una tērpu un aksesuārus pērk priekšdienām, nevis tām kāzām,kas ir uzdevumā! Taču ļoooti iespējams,ka es ar tā darītu, ka ja iedotu 350 eiro!
Nu Galeria Riga nav lēčo veikalu, reserved skaitās lēts salīdznoši tur. Es ar nevarēju saprast,kapēc viņas tik dārgu visu pērk, bet paskatījos veikalu piedāvājumu-njā, vieni zīmoli.. Un uzreiz-cenas citas! Vispār, uz bralēna kāzam es šaģērbos pa,hmm, 35 Ls-kurpes,kleita, cluch soma! :D es zaudētu gan jau :D