Ja nav liela territorija, man ļoti patīk šis Karcher, uzlādējams. Manus paklajus iztīra labāk, nekā parastais sūcējs. Visas suņa spalvas uzlasa. Pirku sen, pat neatceros pa cik. K-rautā.
Man ir industriaalais/ruupnieciskais puteklju suuceejs. Atskjiriibaa no parastaa maajas puteklju suuceeja, tas ir daudz speeciigaaks, speej uzsuukt arii lielus gruzjus un skjidrumus, plus tam naak daudzas uzgales liidzi un ar mazaakajaam var perfekti izsuukt visus stuurus. Peec pieredzes, tas retaak luuzt.
Galvenais nosacījums mums bija, lai jauda būtu vismaz 2000.
Komplektā divas birstes - paklājiem un bezpaklāju virsmām, kas arī mums bija svarīgi, lai ar putekļusūcēju nesaskrāpētu grīdas.
Jā, esmu apmierināta, pat priecīga par jaunu putekļusūcēju :D
Mani interesētu pieredze ar tiem bez maisiņa putekļusūcējiem
Man vecāki nopirka samsung putekļu sūcēju ar to caurspīdīgo virsmu. Nevaru bildi atrast. Viss uzkrājas izņemamā traukā. Esot jaudīgs. Vecāki sajūsmā. Visas tvaika birstes un citus sūcējus iebāza skapī.
Ar ūdens filtru.
Pateicoties tiem ūdens filtriem ne tikai uzsūc netīrumus, bet arī jūtami uzlabo gaisu. Tas viss ir ļoti jauki!
Bet čakars ar toveru tīrīšanu pēc sūkšanas.
Ja ar modeļiem, kam ir maisiņi - izsūc un noliec kaktā, tad šo tā atstāt nevar. Uzreiz jāizmazgā tie putekļi.
Nē, nu es jau nesūdzos, tā jau man patīk, apmierināta esmu.
Ar lielāku mēslu nēsmu naskārusies. Nopirku, jo draudzene baigi slavēja, bet man nepatīk ( stāv un apput ). Man vieglāk ir ar parasto kombināciju : slota + lupata (tikai vekala variants).
- jāgaida kamēr samitrināsies lupata ar tvaiku
- kad lupata netīra jāgaida, kad tāatdzisīs vai arī jāizmanto cimdi, jo savādāk var applaucēt pirkstus.
- atkal jāgaida kad lupata samitrināsies :D
- smaga
- nepraktiska
57days nu laikam, tikai tas filtrs ir augšpusē unv iņš vizuāli simpætiskāks :D Tikko apjautājos mammai, viņš arī ir ar ūdens filtru, respektīvi putekļi neiet pa gaisu.
Tīri jaudīgs, sasūc pat saplēstu stiklus, ērts un viegls, bet kā draudzene teica: bieži jālādē un baterija nepietiek lai izsūktu 2istabu dzīvokli vienā piegājienā.
Zīle tā tvaika birste man uz pusēm pārlūza. Vienkārši ņēm un pārlūza :D dabuju pret garantiju jaunu. Nu reāli vienīgais kam izmantoju ir akvārija tīrīšana. Un logus pavasarī no āras viegli notīrīt. Bet tā viņš ir diezgan bezjēdzīgs :D
Hmm, viela pārdomām par to tvaika slotu.... Man lupata + ūdens ļoti krīt uz nerviem, gribēju tīrīt ar tehniku. Man majās šmucīgi vīrieši, vienmēr kaut kas kaut kur sapilināts, pielipis, ar putekļu sūcēju nepietiek.