Sveiki!
Mums pazuda radinieks šodien un ir tāda mājas lapa kurkur.lv, kur var izsekot cilvēku pēc LMT signāla. Diemžēl jaunu apmeklētāju reģistrācija ir liegta. Varbūt kāds var padalīties ar savu izveidoto kontu? Būtu ļoti pateicīga.
Man tieši neļauj pat neko ievadīt, vienkārši parādās paziņojums :
Diemžēl šobrīd nav pieejama reģistrācija jauniem lietotājiem!
Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!
A kā viņš zinās, ka tas esi tu? Reāli jau jaunu nr var nopirkt, vārdu izdomāt, e-pastu izveidot utt. Tam otram arī kkas jāapstiprina būtu, ka atļauj sevi izstalkot?
Jā, ir vairākas draudzenes ārzemēs, gribu zināt cik precīzi uzrāda atrašanās vietu. Ja tur ir jābūt LMT pieslēgumam, tad nereāli, jo visiem mums ir bite.
Un nē, man nav ne1 džeka, ko stalkot :( :D
Ja neļauj piereģistrēties daļai cilvēku tad tas varētu būt dēļ tā ka mājas lapā tiek veikti uzlabojumi, vai arī piemēram jūs izmantojat tādu interneta brauzeri kurš viņu programmatūrai nav pielāgots.
Lai nu kā man gribētos šādu izsekošanu uzlikt savam puisim uz telefona, bet viņš to mierīgi var zināt, es tik ko tādu gribētu darīt jautrības pēc lai varētu viņu pakaitināt ar to ka zinu kur viņš atrodas :D
Es gribētu tīri intereses pēc paskatīties kā tas notiek un cik precīzi nosaka atrašanās vietu. Bet vienīgais, kam no mana ģimenes/draugu loku ir LMT, ir tētis :D