Jā, man skauž

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Kas pēdējā laikā tā pa tendenci bāzt Instagram, Facebook un Twitter bildes ar mīļotā dāvanām - Dior maisiņiem, Iphone 5s, milzīgajiem rožu pušķiem un vēl BMW mašīnas stūri nofotogrāfēt kopā ar gelish manikīru. :D Nesaprotu.. man tas, šķiet, sekli un nožēlojami... lielīšanās..
27.01.2014 18:47 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
Varu iedomāties tikai divus iemeslus, kādēļ kādai varētu nepatikt tādas bildes:
1) Viņa pati to visu vēlas, bet nevar dabūt.
2) Viņa jūt spiedienu, ka uz ko tādu ir jātiecas, lai tu tiktu novērtēts kā veiksmīgs un laimīgs cilvēks, un tas viņu sadusmo.

Esmu redzējusi bildes ar milzīgiem rožu pušķiem, taču atzīšu, ja manējais ko tādu atnestu, es justos diezgan neērti, jo zinātu, ka tas maksāja lielu naudu un pēc pāris dienām ziedi novītīs. Es tāda praktiska, uzreiz aizdomātos, kur citur mēs varētu to naudu ieguldīt kopējā budžetā :D

Brendi mani arī kaut kā neinteresē... Principā ir interesanti paskatīties uz tādu lellīšu bildēm, bet, tā kā nedz es to visu vēlos, nedz uzskatu par laimes avotu, manī tas nekādas emocijas neizraisa :)
28.01.2014 12:04 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Līdz ar to, man neskauž citu cilvēku brendīgās bildes, man vienkārši liekas, ka tā dzīve nemaz tik laimīga nav, ja to laimi tik ļoti jābāž uz āru.

Libra, tas izklausās tik skābi! :(
28.01.2014 12:04 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Patiesībā, tieši tad, kad man nekā netrūkst un dzīvē viss ir tip-top, vismazāk to visu gribas dalīt ar citiem.

+
Pielabošu, ka dalīties laimē un harmonijā gribas ar pašiem tuvākajiem - ģimeni, neparādot un neapspriežot to sociālajos tīklos.
28.01.2014 12:05 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Kopš kura brīža nepatika kļuva par sinonīmu skaudībai?
Man tāda sekla lielīšanās neskauž. Brīžiem ir mazliet skumji, ka cilvēkam nav nekā cita ko parādīt, kā vien jaunākais firmas krāms.
Ēdienu un ceļojumu bildes ir foršas un no tām patiešām var kādu iedvesmu gūt(ko pagatavot, kur aizbraukt), bet kādu iedvesmu var gūt skatoties uz Dior maisiņu...nezinu. Tāpat tādām šopaholiķēm tā šmotka nākošgad mētāsies skapī, jo vairs nebūs no aktuālās sezonas un nebūs modē. Būtu labāk palielījusies ar kādu izlasītu grāmatu.
28.01.2014 12:06 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Katram savi iespaidi. :) Varbūt, ja man ausīs neskanētu pasniedzējas teiktais, domātu savādāk :D tagad es lielu daļu plātīgu cilvēku uztveru tieši šādi.
28.01.2014 12:07 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Starp citu, esmu ar visām četrām PAR skaistām bildēm. Instagramā sekoju daudzām nepazīstamām sievietēm, jo man viņas vienkārši liekas skaistas un labprāt skatos uz viņu selfijiem, sekoju vairākiem profiliem, no kuriem regulāri tiek liktas pasakainas ceļojumu bildes. Tāpat arī ar kulināriju vai dizainu.
28.01.2014 12:10 |

Reitings 183
Reģ: 28.01.2014
Man tas viss netraucē, drīzāk reizēm izraisa smaidu, piemēram, kad viena paziņa, kura tikusi pie liela dzīvokļa katrā otrajā tvītā to piemin, ir pat uzrakstījusi kvadratūru un cik grūti esot tīrīt tik lielu dzīvokli u.tml.
28.01.2014 12:41 |

Reitings 1319
Reģ: 10.10.2010
ir pat uzrakstījusi kvadratūru un cik grūti esot tīrīt tik lielu dzīvokli u.tml.

:D :D :D :D

Runājot par tēmu, man patīk skatīties instagram bildes "bez kodola" , patīk skaisti attēli, sekoju dažām nepazīstamām sievietēm, kurām, vismaz pēc bildēm spriežot, ir ļoti laba dzīve un viņas izskatās laimīgas. Pat tad, ja tā nav taisnība, mani tas kaut kā motivē. Man labāk patīk skatīties uz , manuprāt, skaistām lietām instagramā, nevis katru reizi, atverot delfi, lasīt un skatīties par kārtējiem grautiņiem, ekonomiskajām krīzēm utt. (vispār ļoti, ļoti daudz negatīvisma) . Nav tā, ka man neinteresē, kas notiek pasaulē, bet par daudz to lietu, kas nomāc labo garastāvokli, tad jau labāk es skatos uz skaistu manikīru, nevis 100- to reizi vienu un to pašu katru dienu par izsistiem skatlogiem un protestiem Ukrainā.
28.01.2014 12:47 |

Reitings 812
Reģ: 25.09.2013
Man patīk paskatīties visādas bildes, arī lasu dažādus blogus, tai skaitā skaistumkopšanas blogus, kuros var papriecēt acis ar skaistām lietiņām, izlasīt jaunus ieteikumus, smelties idejas. Tās bildes, kuras fb, twitter vai kur citur man neinteresē, es vienkārši sīkāk nepētu, un man ir plus mīnus vienalga. Lai gan vispār esmu ļoti viegli aizkaitināma, tomēr šis nav tas "lauciņš", kas mani "izved". Vienīgi gadās, ka nodomāju, ka "ai, tak nekas īpašs, kāpēc jāliek publiskai apskatei". Tas mēdz notikt, kad dāmas safočējušas entos savu kungu dāvinātos pušķus. Man nav it nekādu iebildumu, drīzāk pat prieks par tām sievietēm, bet vienkārši nav tā, ka kūstu no katra rožu pušķīša, ko ieraugu. Ja jau cilvēkam par to prieks un ja jau vēlas to parādīt visiem, lai rāda. Katrs dara, kā grib. Un tas, ka man kaut kas varētu nešķist īpaši saistošs, jau nav problēma - ne man, ne citiem :)
28.01.2014 13:06 |

Reitings 153
Reģ: 07.09.2013
Un,manuprāt,labāk šāda tipa bildes nevis 1000 bildes ar aavu mazuli: šodien esam smaidīgi,rekā mēs mākam,mēs ēdam utt... Nav nekas pret bērniem,bet nu nav cilvēkam savs bērniņš visai pasaulei uz paplātes jārāda,par šādām lietām ir jāpriecājas tuvāko lokā.
28.01.2014 13:09 |

Reitings 1534
Katrs dalās (kurš nu dalās) ar to, kas notiek viņu dzīvēs un kas viņus priecē vai sajūsmina. Kāds facebookā, kāds twitterī, kāds instagramā, vēl kāds visos iepriekšminētajos.
Katram ir savi motīvi. Viens grib apliecināt sevi, cits gaida apkārtējo sajūsmu uz uzslavas, vēl kāds īpaši neiespringst un grib tikai padalīties priekā ar vēl kādu... Tieši vai netieši, mēs visi to daram dažādās dzīves situācijās un dažādās tā visa izpausmēs. Kāda nozīme, KUR un KĀ to dara kāds, kas neesi Tu?
Vajag izstrādāt savā galvā filtru un iemācīties savu uzmanību centrēt tikai uz sev svarīgo.
Piemēram, ja kādreiz man aktuāli bija notikumi politikā un es ar interesi lasīju politiska satura diskusijas twitterī, FB vai kādās politisko partiju mājaslapās, tad tagad, kad vairs to neatzīstu par sev derīgu vai vajadzīgu, es joprojām sekodama tiem pašiem cilvēkiem, internetā, viņu ierakstus gluži vienkārši laižu garām, nepaskatoties. Vai tad tas ir tik grūti? Skrienot pāri, apstāties tikai pie tā, kas piesaista interesi.
Nav taču jālūr tajās bildēs ar Gucci maisiņiem un jācepjas pie sevis. Cita runa, ja meklē iespēju papukstēt un pašausmināties par kādu, lai izgāztu savu neapmierinātību ar dzīvi.

Esmu novērojusi, ka tad, kad esmu neapmierināta ar kko pati, man viss, kas notiek apkārt, liekas muļķīgs un kaitinošs. Tad, kad viss iet no rokas un esmu līdzsvarā, ir gluži neiespējami atrast kādu vājo punktu slikto emociju ienākšanai sevī. Pat šķietami muļķīgākās lietas, ko apkārt dara cilvēki, liekas mīļas un jēdzīgas kaut vissīkākajā veidā.

Visādā ziņā, ievelciet elpu un pasmaidiet.
IKDIENAS atskaites (vienalga - ar lielīšanos vai čīkstēšanu) un ņemšanās TE (Cosmo) patērē krietni vairāk laika un attālina jūs no "laimīgās realitātes" daudz vairāk, nekā sev vēlamas dzīves dzīvošana un kāda sev īpaša momenta publicēšana internetā.

Labāk padomājiet, kas ir tas, kas jūs pašas dara laimīgas un apmierinātas, nevis burkšķat par to, ka kādam tas ir kas atšķirīgs.
Tev vērtība ir ģimene, cits audzis bez ģimenes kā vērtības un savu prieku meklē citur...Un?
Ja nevarat iemācīties filtrēt, tad vismaz pamēģiniet paņemt labo no tā, ko redzat. Ja tā ir "kārtējā ēdiena bilde", pamēģini ieraudzīt tur iedvesmu vai ideju savām vakariņām, ja tas ir "kārtējais workauta selfijs", iedvesmojies, ka kāds DARA un aizej pasporto arī Tu...
28.01.2014 13:15 |

Reitings 282
Reģ: 25.07.2010
muaahaha,nozhelojamas shis skauges,kuras cer,ka daamu skaistaa dziive nemaz nav taada un vinas patiesiibaa ir nelaimigas ;D tas tikai parada to,cik pashas esat nelaimigas un skaudigas,jo jums ir paranoiskas bailes,ka kadam citam ir brendi,skaista bembja sture un pushki no milotiem;p
tai Libras pasniedzejai vispar gribetos acis pateikt,ka vina ir aprobezhots cilvecins,kuram shkiet,ka priecaties par skaisto var tikai klusinam,lai neviens nemana,ka tev ir taa laimiite. Cik atbilstoshi latviesha buutiibai
visu noskaust, ticeet,ka cilveekam iet sliktaak nekaa bildees izskataas.
////no kurienes tad naak taas smukbildes? kursh foche? mistiskas buutnes noteikti,ne jau taas personas,kas redzamas bildes,;DDD
28.01.2014 13:27 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Un,manuprāt,labāk šāda tipa bildes nevis 1000 bildes ar aavu mazuli: šodien esam smaidīgi,rekā mēs mākam,mēs ēdam utt... Nav nekas pret bērniem,bet nu nav cilvēkam savs bērniņš visai pasaulei uz paplātes jārāda,par šādām lietām ir jāpriecājas tuvāko lokā.

Es gan neredzu starpību, kas ar ko būtu labāks vai sliktāks . Gan bērniņu pirmās kakas, gan jaunas šmotkas un mašīnas, dzeršana ekstra klubos ar bagātiem puikām un visa pārējā idille ir viens un tas pats manās acīs.

Kopumā es nesaprotu, kāpēc jāsatraucs par to, ko dara CITI. Esiet savās acīs labāki tā nedarot, un dzīve būs skaista visiem. Es varbūt esmu pieriebusies pusei savu draugu, jo man visur parādās konkrētas šķirnes suņi. Kāds varbūt traks jau ir palicis, bet vai es tāpēc tā nedarīšu? Nē :)
28.01.2014 13:36 |

10 gadi
Reitings 2858
Gan bērniņu pirmās kakas

:D
28.01.2014 13:42 |

Reitings 192
Reģ: 15.06.2013
Tām, kurām minētās darbības, tendences nepatika, noteikti liktu eksplodēt ši lapa - http://richkidsofinstagram.tumblr.com/ . Jūsu minētie piemēri tad tādi sīkumi vien liekas, haha :D

P.S. Zem bildes ir arī links uz katra bildes oriģināla īpašnieka instagram profilu :D
28.01.2014 14:17 |

Reitings 192
Tā kā paskatieties šos piemērus, tad noteikti negatīvā attieksme mazināsies par tādām mazā ikdienas līmeņa izrādīšanās bildītēm haha :D
28.01.2014 14:19 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Ehh, paralēlās pasaules :)

Pilnīgi normāls Invoice. Tāds pilnīgi normāls :)
Bļ, es ar tādu čeku nofočētu, ja man tādu rēķinu atnestu :D
28.01.2014 14:31 |

Reitings 192
Jā, tā gan, skatoties to lapu tiešām tā liekas kā alternatīvā realitāte, kurā pārējie 95 % pasaules iedzīvotāju nekad neatradīsies. Tāpēc tāda ikdienas pazīmēšanās mani pat nespēj satraukt :).
28.01.2014 14:36 |

Reitings 1243
Nesaprotu tos cilvēkus, kas publicē personīgas lietas par sevi sociālajos tīklos.
Kaut vai, manu draugu lokā ir vairākas meitenes, kas nopublicējušas savu roku ar saderināšanās gredzenu twitterī vai instagram vēl pirms tas pastāstīts pat ģimenei.
Protams, daudzas teiks, ka tas tak normāli :D
Bet es tā neuzskatu. Katrs jau savādāks, bet es noteikti tādu faktu nepublicētu sociālajos tīklos.
Neliekas pareizi arī, kad tikko dzimuša bērniņa bildes saliek draugos vai vispār nepieņemami -, ja zīdainim tiek uztaisīts pašam savs profils.

Viens draugs arī kādreiz twitterī ļoti atklāti rakstīja, ko dara. Apmēram, tādā stilā - tikko no darba, tūlīt vakariņas, tad treniņš un duša. ......tajās dienās, kad viņš to neuzrakstīja, gribējās, bez maz atgādināt - eu, čalīt, tu šodien dušā nebiji :D

Vai arī no cita puiša, tādi twīti kā - cik jauki pamosties kādam blakus nevis vienam. ( Jā, paldies, ka paziņoji visai pasaulei, ka tev pagājušajā naktī bija sekss :D )

Cilvēki ir dīvaini :)
28.01.2014 14:51 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Esmu novērojusi, ka tad, kad esmu neapmierināta ar kko pati, man viss, kas notiek apkārt, liekas muļķīgs un kaitinošs. Tad, kad viss iet no rokas un esmu līdzsvarā, ir gluži neiespējami atrast kādu vājo punktu slikto emociju ienākšanai sevī. Pat šķietami muļķīgākās lietas, ko apkārt dara cilvēki, liekas mīļas un jēdzīgas kaut vissīkākajā veidā.

Ja nevarat iemācīties filtrēt, tad vismaz pamēģiniet paņemt labo no tā, ko redzat. Ja tā ir "kārtējā ēdiena bilde", pamēģini ieraudzīt tur iedvesmu vai ideju savām vakariņām, ja tas ir "kārtējais workauta selfijs", iedvesmojies, ka kāds DARA un aizej pasporto arī Tu...

Nu, vai var pateikt foršāk par šo tēmu? :) Lieliski, Dellicious!
28.01.2014 14:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits