Veslīgais dzīvesveidas

Reitings 9
Reģ: 21.01.2014
Sveikas meitenes :) Es vēlētos jums jautāt ko man labāk darīt,man ir neliela riepiņa un es gribētu viņu aizvākt , mēdzu taisīt dažādus vingrinājumus un cenšos ēst veselīgi, bet dažreiz nogrēkoju un apēdu ko saldu, vai varat padalīties ar savu pieredzi vai kaut ko ieteikt?
27.01.2014 18:43 |

Reitings 125
Reģ: 09.01.2013
Neviens jau nesaka, ka badosies un to vien darīs, kā sportos 24/7. :)
Cilvēks meklē veidu, kā uzlabot savu uzturu un izkustēties pāris reizes nedēļā. Un tas nāks organismam tikai par labu.
Un man, piemēram, arī ir mērena riepiņa, es tiecos uz skaistākām kājām un uz to, ka varēšu uzvilkt pieguļošu kleitu un nekas priekšā lieks nespiedīsies ārā :)
29.01.2014 15:04 |

Reitings 67
Reģ: 27.07.2011
Zaļajā tējā kofeīns ir daudz mazāk kā melnajā.

Lai gan wikipedia tieši tā ir arī rakstīts, bet man skolā mācīja, ka zaļajā tējā ir visvairāk kofeīns, tāpēc jau zaļo tēju iesaka, kā uzmundrinošu dzērienu.

Katrā ziņā, ja arī zaļajā tējā nav vairāk kofeīna, kā melnajā, kofeīns tajā ir daudz un kofeīns skaitās kā viegla narkotiska viela. Tāpēv neiesaku pārāk aizrauties ar zaļās tējas dzeršanu, tad jau labāk, kā meitenes te ieteica lietot ūdeni un pievienot kādu citrona šķēlīti, greifruitu utt.
29.01.2014 15:14 |

Reitings 9
Reģ: 21.01.2014
Paldies, meitenes, par ieteikumiem :) arī esmu uzsākusi skaitīt kcal, ceru, ka palīdzēs :)
29.01.2014 18:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits