Man šķiet no priekšniecības puses gļēvi,ja nepasaka- mēs vairs Tev nevaram nodrošināt darbu, vai arī -pacieties un nākamo mēnesi būs pilna slodze darba.
Man vienā darba vietā,kur nenodrošina ar pastāvīgu darbu , arī iznāca tā ,kad nepaziņoja par maiņām. kad jau pagāja ilgāks laiks un sapratu,ka laikam nekas nebūs tajā darbā un gāju savākt mantiņas ,tad priekšniecība uztaisīja lielas acis,ka vēlos iet prom un pateica-ai,piedod ,ka aizmirsām Tev piezvanīt,ka ir atsācies darbs. bet tas tāds uzņēmums pēc būtības nenopietns..tur pat mēnesī nevar nopelnīt 50ls:D,jo darbiniekiem ir maz un neregulārs darbs, tā kā nesaspringu uz to darbu un izvēlējos iet prom un meklēt citu darbu. tas nebija vienīgais atgadījums,kurš man lika izdomāt par šo soli..visādi citādi sīkumi bija sakrājušies. kā piem. ka vienu nostrādāto dienu vispār neieskaitīja nevienam darbiniekam,jo viņi izdomāja,kaut ko labot un visu mūsu izdarīto darbu vnk izdzēst ārā . man tā šķiet necilvēcīgi,kad tu esi veltījis dienu darbam, tērējis laiku un vnk priekšniecība izdomā dienas beigās-palabosim sistēmu. ai, nekas jau nenotiks,ja mēs darbiniekus uzmetīsim un neko nesamaksāsim:D . tā kā to visu nevarēja izdomāt dienu iepriekš un pateikt-mīļie, šī diena Jums būs brīva ,sēdiet mājās :D