Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Veselība pēc aborta

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Labdien!

Jau sākumā gribu piebilst, ka vienmēr esmu bijusi pret abortiem un nedomāju, ka ko tādu kādreiz piedzīvošu. Taču grūtniecības pirmajā trimestrī auglim apstājās attīstība un tas pārstāja augt. Mani nosūtīja uz medicīnisko abortu...

Ārsts man paskaidroja, ka dzimumdzīvi drīkst uzsākt tikai 4-6 nedēļas pēc aborta un es to arī grasos ievērot. Taču situācija ir tāda, ka ar seksu nenodarbojāmies jau pirms tam, kad mēģināju grūtniecību saglabāt, kas sanāk jau mēnesis iepriekš. Jautājumi sekojoši. Asiņošanas vairs nav un tagad rit vienkārši atveseļošanās periods. Vai orgasms bez dzimumakta (pašapmierinoties) drīkst būt? Kā ar orālo seksu? Vai tas ir riskanti un nehigiēniski, jo ar siekalām iespējams dabūt kādu infekciju?
27.01.2014 13:42 |

Reitings 421
Reģ: 26.09.2013
Ir bijis aborts, bet medikamentozais un man teica, ka nedrīkst ar sexu nodarboties 3 nedēļas, bet atceros, ka sāku ātrāk. Tomēr tev ieteiku pajautāt šos jautājums savai ginekoloģei, jo tev cik sapratu bija kiretāža. Kad draudzenei bija tikko kiretāža, viņai daktere teica, ka nedrīkst nodarboties ar sexu līdz pat MR sākumam, kad tās sākšoties, tad droši varēšot visu darīt.
27.01.2014 20:03 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits