Cik aktiivas/neaktiivas..vai vrb 'baljkjiigas' esam?

10 gadi
Reitings 453
Reģ: 10.09.2013
Meitenes, ATVAINOJOS par miikstinaajuma ziimju un garumziimju neesamiibu! Esmu darbaa, un es vairos no biroja pc laviereet shajos forumos, taadeelj iztieku ar tel., kuraa nav latv.val. :D

Par tematu.
Vakarnakt, miileejoties ar draugu, peekshnji ieshaavaas praataa doma par sho: kad ir taa stadija, kad puisis meiteni vareetu nosaukt par 'baljkji gultaa'? Ieviideejaas shii ideja vrb tpc, ka lielaakoties atrados apakshaa. Protams, kustiibas un aktivitaates ierobezhotas. :D Bet vispaariigi, izveerteejot visas muusu mileeshanaas reizes, sevi par baljkji nesauktu. :D

Taadeelj shis jautaajums- kaadas meitenes puishi deevee par BALJKJIEM? Cik aktiivas/neaktiivas? Vai ir kaadi citi parametri shim statusam?
Preciizaaki vareetu buut viirieshu viedoklji, bet, protams, meitenju domas man arii ljoooti interesee. Ja jau arii pati, siev.dzimumaa esot, par sho aizdomaajos. :)
27.01.2014 11:54 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Jūs visas tādas esiet. vai - gandrīz visas. Tāpēc 99% veču papildus rauj ķepā tikai jums to neviens neteiks :-D.
28.01.2014 19:06 |

Reitings 279
Reģ: 20.06.2013
Baļķis ir tad, kad sieviete guļ un viņai sex ir PO.... respektīvi vienaldzīgs - ir tak sievietes, kas negūst baudu vispār vai negūst ar konrētto partneri.
28.01.2014 20:45 |

Reitings 161
Reģ: 03.10.2013
Es baļķis biju savās sexa pirmajās reizēs, nerunājot jau par pašu pirmo reizi. :D Man tā bija vnk nemākulība, loģiski nebiju pieredzējusi. :D

Bet tagad neuzskatu sevi par baļķi, kaut arī gadās, ka patīk vnk neko nedarīt... tomēr sajūtas nav tik izteiktas, kad netur līdzi, tāpēc man tā baļķa būšana bieži vien pārtop jātnieces būšanu. :)
29.01.2014 14:11 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Baļķīga sievoete ir tad,kad nevēlas paŗāk iekarst,lai pusis napdomātu,ka viņai ir bijuši daudzi partneri un tad,ja puisis ir salīdzinoši vienaldzīgs.
Esmu bijusi baļķis.
31.01.2014 14:53 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Par šo man ir ko uzrakstīt ..
Sievietes šai jomā arī mēdz būt dažādas .. bija viena, kas tiešā vārda nozīmē neko nedarīja un ļāva ar sevi darīt pilnīgi visu .. nezinu gan, kā ir tagad, bet toreiz ne iniciatīvas, ne glāstu, ja vien es pats viņas roku neuzlieku tur, kur man patīk, ne skūpstu pēc viņas iniciatīvas .. tomēr ļāvās un neprotestēja .. viņa viekārši tāda bija .. Un nebija tā, ka nemīlēja .. Vienīgais viņas pluss tieši sex jomā bija izskats - uz viņu vien paskatoties jau viss bija darba kārtībā :D Un vēl - viņa deva vienmēr un visur, kur es vēlējos :D Arī viņas tagadējais vīrietis un nu jau 2 bērnu tēvs man par šo sūdzējās pēc, apmēram, 1,5 gadu kopā būšanas ar šo sievieti. Viņš man teica:"Sākumā es domāju, ka viņas iepriekšējais čalis neko nav iemācījis un ir bijis losis, bet tagad es saprotu, ka vaina nav tur ..". Šādas sievietes vienkārši savādāk nemāk ..
Otrs variants, kad sieviete izvēlas būt baļķis gultā .. un tas jau ir sāpīgāk. Vienu reizi viss ir pasakaini un citu reizi viņa vienkārši guļ kā baļķis un saka:"Dari, kas darāms, un ejam gulēt" .. diezgan nožēlojami. Domājiet baigi patīkami ir gulēt ar tādu sievieti? Labi, no pirmā skata - vīrietis dabūja nomest tvaiku un viss ok, bet, papētot dziļāk, vīrietis sāk justies neiekārojams, nemīlēts un nevēlams.

Ir bijis, ja es negribu un mana sieviete grib .. tad es drīzāk neesmu baļķis un kārtīgi viņu paņemu priekšā, lai neizdomā man uzmākties vēlreiz, nekā guļu kā baļķis. Bez tam, guļot kā baļķim, process krietni ievelkas!!! Un, ja svarīgāk ir to lietu ātrāk nodarīt, tad baļķošana nav risinājums!

Par to, ko tad var nosaukt par baļķi gultā, jau atbildēja. Īsumā - neizrāda iniciatīvu, nemāk/nevēlas pieskarties, glāstīt, skūpstīt, kustēties .. "Dari ar mani, ko gribi, bet es te pagulēšu .."
02.02.2014 09:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits