Par šo man ir ko uzrakstīt ..
Sievietes šai jomā arī mēdz būt dažādas .. bija viena, kas tiešā vārda nozīmē neko nedarīja un ļāva ar sevi darīt pilnīgi visu .. nezinu gan, kā ir tagad, bet toreiz ne iniciatīvas, ne glāstu, ja vien es pats viņas roku neuzlieku tur, kur man patīk, ne skūpstu pēc viņas iniciatīvas .. tomēr ļāvās un neprotestēja .. viņa viekārši tāda bija .. Un nebija tā, ka nemīlēja .. Vienīgais viņas pluss tieši sex jomā bija izskats - uz viņu vien paskatoties jau viss bija darba kārtībā :D Un vēl - viņa deva vienmēr un visur, kur es vēlējos :D Arī viņas tagadējais vīrietis un nu jau 2 bērnu tēvs man par šo sūdzējās pēc, apmēram, 1,5 gadu kopā būšanas ar šo sievieti. Viņš man teica:"Sākumā es domāju, ka viņas iepriekšējais čalis neko nav iemācījis un ir bijis losis, bet tagad es saprotu, ka vaina nav tur ..". Šādas sievietes vienkārši savādāk nemāk ..
Otrs variants, kad sieviete izvēlas būt baļķis gultā .. un tas jau ir sāpīgāk. Vienu reizi viss ir pasakaini un citu reizi viņa vienkārši guļ kā baļķis un saka:"Dari, kas darāms, un ejam gulēt" .. diezgan nožēlojami. Domājiet baigi patīkami ir gulēt ar tādu sievieti? Labi, no pirmā skata - vīrietis dabūja nomest tvaiku un viss ok, bet, papētot dziļāk, vīrietis sāk justies neiekārojams, nemīlēts un nevēlams.
Ir bijis, ja es negribu un mana sieviete grib .. tad es drīzāk neesmu baļķis un kārtīgi viņu paņemu priekšā, lai neizdomā man uzmākties vēlreiz, nekā guļu kā baļķis. Bez tam, guļot kā baļķim, process krietni ievelkas!!! Un, ja svarīgāk ir to lietu ātrāk nodarīt, tad baļķošana nav risinājums!
Par to, ko tad var nosaukt par baļķi gultā, jau atbildēja. Īsumā - neizrāda iniciatīvu, nemāk/nevēlas pieskarties, glāstīt, skūpstīt, kustēties .. "Dari ar mani, ko gribi, bet es te pagulēšu .."