drauga/vīra ģimene

Reitings 300
Reģ: 18.01.2011
Labrīt meitenes ;) situācija tāda, ka galīgi nesatieku ar drauga brāli..precīzāk sakot viņš uzskata, ka draugs ir pelnījis ko daudz labāku nekā es..un līdz ar to arī viņš mani visu laiku cenšas pazemot..protams, dara to viņš tikai tadkad drauga na klāt, līdz ar to kad izstāstu par to draugam un draugs runā ar brāli par šo jautājumu, bdālis protams visu noliedz un sakaka es pārspīlējot visu tik..
Kā jums ir tām, kuras nesatiek ar drauga/vīra vecākiem/brāļiem/māsām? Kā tiekat ar to galā?
27.01.2014 09:27 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
dzīvojam kopā ar drauga mammu, bet brālis, kad ierodas "mūsu" pilsētā darba darīšanās, tad arī paliek pie mums..
pašlaik aktuālākais viņa pazemošanas iemesls ir tas, ka esmu pārtraukusi studijas un neesmu vēl atradusi darbu, gandrīz mēnesi jau dzīvoju pa māju(toties sadaru visus mājas darbus, lai ne draugam, ne viņa mammai pēc darba nebūtu jāņemas ar mājas kārtošanu vai ēst gatavošanu., kā arī braucu uz laukiem palīdzu omei un opim), taču drauga brāļa skatījumā esmu vnk liekēde..
centos ieturēt arī vēsu attieksmi, taču tas neko nedeva, jo tad manā virzienā tika vērsts tas cik egoistiska un visādi citādi nejēdzīga esmu, jo redz necenšos līst ******viņam..
trakākais, ka tas reāli ietekmē manu pašapziņu..
brālim jau pāri 30, bet uzvedas kā bērns..
manuprāt viņš tā dara jo kopš mēs ar draugu iepazināmies, draugs vnk vairs nedara visu, kā un ko grib brālis(iepriekš lielajam brālim atlika tik pašvilpt un mazais brālis darija visu), bet tagad tā vairs nav..un tā kā drauga brālim vēljoprojam ir liela ietekme uz manu draugu, baidos, ka es varu arī neizturēt..

1. Neizlasīju visu - varbūt kāds kaut ko līdzīgu jau ir ieteicis.
Cik saprotu, galvenais pārmetums no viņa ir tas, ka nenes mājās naudu. Tavs pienesums ir mājas darbi, bet to viņš vai nu nezina vai negrib zināt.
Bez emocijām tad, kad viņš ko saka, Tu viņam atbildi aptuveni sekojoši: "Tu te vispār nedzīvo, tāpēc nevari zināt, esmu es liekēde vai nē. Tagad izvēlies vienu no diviem:
a) mēs abi kopā ejam pie tavas mātes un uzdodam viņai jautājumu, esmu es šeit liekēde vai nē
vai
b) tu esi bailīgs un melīgs intrigants, kurš ir spējīgs uz "varonību" tikai brāļa meitenes priekšā, bet pateikt taisnību brālim vai uzdot jautājumu pat savai mātei tev ir bail. Man šādi cilvēki nepatīk, tāpēc turpmāk tavas domas par mani vari paturēt pie sevis. Man tās neinteresē un es tavu viedokli uzskatu par nesvarīgu un nenozīmīgu. Tavas domas par sevi un citiem es turpmāk ignorēšu."
Katru reizi, kad viņš lien uz kašķi ar tevi, atkārto šo viņam vēl un vēl. Vēlams - bez emocijām un kā sausu fakta konstatāciju.
2. Kārtējo reizi apbrīnoju sieviešu uzskatus. ES LEPOJOS AR TO, KA MANA SIEVA IR SĒDĒJUSI MĀJĀS UN NESTRĀDĀJUSI VISMAZ 5 NO MŪSU KOPDZĪVES GADIEM. Kas tie par standartiem, ka meitenei obligāti ir jāstrādā? Nezinu autores situāciju, bet par šo derētu parunāt ar draugu. Ja viņš pelna labi un uzskata līdzīgi man, tad tas var būt vēl viens svarīgs arguments brāļa apklusināšanai - "Mans draugs pietiekoši labi nopelna (atšķirī'bā ? :-D no tevis), lai es varētu arī nestrādāt, un viņš uzskata, ka es ar darbu varu nesteigties."

Nu, bet, ja studijas esi pametusi un darba nav, pieklājības pēc vismaz stāvoklī vajadzētu palikt :-D (joks).
27.01.2014 16:55 |

Reitings 590
Reģ: 28.06.2011
Drauga māsa atteicību sākumā arī visādus pigorus taisīja, aiz muguras aprunāja, teica, ka izjauks attiecības utt... Vienreiz noklusēju, otreiz - tad visu pateicu acīs, ko domāju un miers. Manā dzīvē viņas nav un draugs arī vairs nekontaktē, bet tā bija druga paša izvēle - ja negrib sadzīvot ar mani, tad lai savas intrigas vērpj ar citiem.
27.01.2014 17:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits