Piegādes maksu neieskaita. tu maksā tīri par precēm.
P.s. ko tu taisies sūtīt no VS?
150 eiro Atbrīvojums neattiecas uz alkohola izstrādājumiem, smaržām, tualetes ūdeņiem, tabaku un tabakas izstrādājumiem.
ja tādu ir, tad nodoklis jau ir jāmaksā no 22 eiro
PVN 100 punkti ir jāmaksā, par muitas nodokli man šķiet ka bija jāmaksā ja preču vērtība pārsniedz 150 eiro, tātad, ja ir 150.00 var būt ka nav, bet ja 150.01 tad ir.
Dille, protams, ka piegādes maksu neskaita. Es palaidu garām faktu, ka tajā summā varētu būt piegāde. Dio, man ne reizi nav bijis, ka ieskaita preces vērtībā, vienmēr norāda atsevišķi.
sugar,
daudz reizes esi sūtījusi?
ļoti ceru, ka arī man to norādīs atsevišķi un kā muitu neskaitīs, dikti negribētos ar to krāmēties, pietiktu jau ar pvn 21%
Dio, uz pakas virsū parasti norāda satura vērtību, šipingu raksta atevišķi pavadzīmē, kas ir pakā iekšā. Vai arī atsevišķi norāda shipping un man ne reizi nav skaitīts nodoklis no šipinga.
pakas virsū parasti norāda satura vērtību, šipingu raksta atevišķi pavadzīmē, kas ir pakā iekšā. Vai arī atsevišķi norāda shipping un man ne reizi nav skaitīts nodoklis no šipinga.
ļoti ceru, jo muitas tante mani sabiedēja!!! ja kaut kas būs uz pakas par sipingu, tad ņems pēc pilnas programmas un tad es esmu pāri 150eur - jo man ir 153 eur
cik ātri parasti atnāk paciņas? (man kā aptuveno datumu norādīja 25.02.)
Dio, es tieši no Victorias secret neko neesmu sūtījusi, bet vispār no ASV atkarīgs no tā ar kādu pastu sūta. Ja ar UPS vai DHL tad nedēļas laikā, ja ar USPS Priority, tad 2-3 nedēļas, ja ar pašu lētāko tad mēnesis-pusotrs.
sugar es tieši no Victorias secret neko neesmu sūtījusi es arī sūtu 1. reizi no viņiem tapēc nezinu kā viņu paka izskatās, esmu no iherb sūtījusi - pvn nekad nerēķina šipingam