Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

bijušās attiecības

Reitings 238
Reģ: 26.01.2014
sveikas meitenes!
nekad nedomāju, kad rakstīšu šeit un lūgšu padomu. es nekādīgi nevaru aizmirst attiecības, viss bija kārtībā, mīlējām viens otru, bet tad pēkšņi viņš sāka mani palaist vaļā. un beigās pēc 7mēnešu attiecībām mani pameta. viņš man ir pirmā mīlestība, tas laikam pieder pie lietas, bet nevaru aizmirst. es mokos jau gadu. tas ir nežēlīgi sāpīgi. draudzenes man palīdz, dod padomus, bet es nezinu kad tas pāries, tāda sajūta, ka dzīvei nav jēgas.
daudz strīdu bija, nenozīmīgi, ikdienišķi, laikam tas spēlēja lielu lomu. ik pa laikam apjautājamies viens otram kā iet un tā, untad es saprotu, ka nevaru bez viņa. cik asaru es esmu izlējusi, es vairāk nezinu ko darīt! kā aizmirst un tikt tam pāri, jau apnicis ciest..
es ceru, ka kādai ir līdzīga situācija bijusi.
26.01.2014 21:14 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Vairums tam ir izgājušas cauri. Tur neko nevar darīt!
26.01.2014 21:17 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Ir bijusi tāda situācija... Saprotu Tevi. Laikam ir muļķīgi teikt, ka drīz pāries. Pašai vēljoprojām sāpe iekšā, un labs laiks jau ir pagājis.
26.01.2014 21:18 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Nav jau vienas formulas, kas pateiks, kā rīkoties. Velti laiku sev, ej ārpus mājas, tiecies ar cilvēkiem, varbūt pamēģini kādus kursus, kas tevi nodarbinās un dos iespēju iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Dari to, kas tev sagādā prieku!
26.01.2014 21:19 |

Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
No acīm prom, no sirds laukā!
Nevajag ik pa laikam apjautāties kā viņam iet. Vēl vairāk - izdzēs viņu no visiem soc. portāliem, parūpējies, lai ikdienā viņu nesatiec - palīdzi pati sev!
26.01.2014 21:19 |

Reitings 238
Zinu, ka izgājuši cauri. Bet iekšā sēž tā sajūta, ka tas nekad nebeigsies. Tas ir briesmīgi, atklāti sakot. Esmu mēģinājusi arī to" jauns puisis- visu aizmirsīsi" labs joks, man tas nelīdzēja, palika tikai vēl sliktāk.
Mani tikai māc ziņķāre vai es vēl nozīmēju ko viņam..
26.01.2014 21:20 |

Reitings 238
Sonata14 - es mēģināju izdzēst vasarā no visurienes, uz divām nedēļām sanāca, pēc tam es vienkārši nespēju izturēt, ka neko nezinu par viņu.. es laikam izklausos kaut kāda apmāktā :D
26.01.2014 21:22 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Pātrauc jebkādus kontaktus ar viņu. Saziņa Tev dod cerību, kaut zemapziņā, par to, ka atkal jūs varētu būt kopā.
Vismaz es vienu savu ex spēju aizmirst tikai tad, kad jau labu laiku kā bijām beiguši sazināties.
26.01.2014 21:22 |

Reitings 238
Tas ir nereāli grūti, un vēl ir briesmīgi, ka netieku ar savu raksturu galā. vislaik čīkstu, ka nekad nebūs labi. katru dienu viņš ir jāredz, grūti.
26.01.2014 21:24 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Man pārgāja pēc 3 gadiem...
26.01.2014 21:25 |

Reitings 343
Reģ: 01.09.2012
ir pagājuši vairak kā 2 gadi, neesmu tikusi tam pāri.
26.01.2014 21:30 |

Reitings 238
Dodoo - nesaprotu kāpēc sievietei ir tik stipri jāmīl, tā, ka sirds plīst uz pusēm. man arī ir bail, ka nespēšu tam tikt pāri.
26.01.2014 21:30 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Zinu, ka izgājuši cauri. Bet iekšā sēž tā sajūta, ka tas nekad nebeigsies. Tas ir briesmīgi, atklāti sakot. Esmu mēģinājusi arī to" jauns puisis- visu aizmirsīsi" labs joks, man tas nelīdzēja, palika tikai vēl sliktāk.
Mani tikai māc ziņķāre vai es vēl nozīmēju ko viņam..

Jauns puisis - visu aizmirsīsi, man darbojās nevis nopietnās attiecībās, bet vienkārši paflirtējot. Man bija svarīgi apzināties, ka es vispār vēl kaut kam deru, lai cik muļķīgi tas izklausītos. Es nebiju gatava ne ar vienu stāties nopietnās attiecībās, bet man patika uzmanība. Tas arī lika aizmirsties.

Par to ziņkāri. Bijušais vienā ballītē piegāja klāt, kaut ko prasīja, kā iet utt, un beigās pateica - starp mums nekā nebūs. Es pat nebiju devusi iemeslu tādām domām, bet labi, ka viņš to pateica. Tas mani nolaida uz zemes un sapratu, ka nav vērts. Protams, tas sāpes uzreiz nemazina, bet tas palīdzēja.
26.01.2014 21:33 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Man bija tieši tā, tikai ne pēc 7 mēnešu kopā būšanas, bet gan vairāk kā 3 gadu. Tiešām zinu kā ir ka nespēj ne mirkli nedomāt par to cilvēku, vienalga kurš aizgājis, pat tagad, pēc daudziem gadiem, kad esmu ļoti labās attiecībās ar citu cilvēku, es klusībā pieķeru sevi aizdomājamies par bijušo, un jā pa retai reizei draugos meklētājā uzrakstu viņa vārdu un tik paskatos uz to mazo bildīti nemaz neejot viņam profilā. Diemžēl kaut ar mēs gribējām palikt par draugiem, mēs sapratām ka mums abies tā sāpe ir par lielu un aizvainojums ar, tā kā mēs ar laiku no tādām parastām runām pārgājām uz viens otra zāģēšanu. Pēc attiecību beigām es ļoti ātri iesaistijos citās attiecībās, nezinu vai as bija dēļ tā ka gribēju atriebību vai vienkārši vairs nezināju kā dzīvot vienai, bet nu protams tās attiecības neizdevās (to jau es apzinājos pēc pirmā mēneša), bet izvēlējos to ignorēt, kas noveda līdz nepatīkamiem notikumiem, un es attapos beigās nevis raudot par to ka esmu zaudējusi velvienu vīrieti, bet gan raudāju par to pašu pirmo. Tad pēc tā otrā atšūšanas es iekritu depresijā, nespēju neko darīt, spēju tik domāt par viņu, katru vakaru raudāju un pat no rīta. Tā raudot es gandrīz gadu pavadiju ar, bet tad es sāku kārtīgi meiģināt tikt pāri viņam. Es sev piespiedu kārtā liku smaidīt kad jukos slikti, vai ar uzreiz kā ienāca domas par viņu prātā es uzreiz pārslēdzu domas uz ko citu, kaut vai uz to cik ārā skaista saule spīd, tam nebija nozīmes par ko domāju, galvenais biaj lai es nedomāju par viņu. Tad arī katru reizi mājās ka domas aiznesa pie viņa atpakaļ, es sāku sevi lutināt, smukus nadziņus uzkrāsoju, matus nokrāsoju, seju un ķermeni lutināju, tā lai es justos fiziski labi, un tad es ar sevi centos pasniegt skaisit, vienmēr kad kur gāju tad vilku skaistākās drēbes un rotas, kas ar laiku man tiešām lika justies labāk. Es dariju vel ko, par ko es biju izlasijusi iternetā, nezinu vai uz visiem tas strādā bet man palīdzēja - Tu iedomājies par to cilvēku vai ar paskaties uz viņa bildi un iemācies viņu mīlēt arī dēļ tā kas noticis, vienkārši samierinies ar to domu ka tā tas beidzās, bet cilvēks viņš tā pat ir labs, tu viņu varbūt vienmēr tā pat mīlēsi, bet ļausi viņam dzīvot savu dzīvi un sev savu.

Protams kamēr es ar šo visu darīju es ar meklēju sev puisi, tā rezultātā es satiku daudzu puišus, un tas ar man pašapziņu ļoti pacēla, jo viņi izteica komplimentus un bija jauki, pat daži jaukāki par to bijušo, lai gan tai laikā tā nelikās, un galu galā es satiku to vīrieti ar kuru esmu kopā vel šodien un ceru ka vel ilgi būšu, viņš man ar ļoti palīdzēja jo viņam bija līdzīga pieredze man un viņš pats 2 gadus bija centies nostāties atpakaļ uz kājām pēc ļoti sāpīgas šķiršanās, tā nu mēs izrādijāmies arī pēc rakstura un dzīves sapratnes ļoti līdzīgi un no pirmās dienas mums bija klikšķis. Protams es godīgi pasaku ka tas bijušais atmiņā vel ir, bet tas varbūt ar ir dēļ tā ka viņš tiešām bija mans pirmais, lai nu kā, lai jau tās domas varbūt paliek, bet neļauj viņām ietekmēt tagadni un cilvēkus kas tev varētu tagad vai nākotnē būt ļoti svarīgi. :)
26.01.2014 21:42 |

Reitings 238
Jauns puisis - visu aizmirsīsi, man darbojās nevis nopietnās attiecībās, bet vienkārši paflirtējot. Man bija svarīgi apzināties, ka es vispār vēl kaut kam deru, lai cik muļķīgi tas izklausītos. Es nebiju gatava ne ar vienu stāties nopietnās attiecībās, bet man patika uzmanība. Tas arī lika aizmirsties.

Par to ziņkāri. Bijušais vienā ballītē piegāja klāt, kaut ko prasīja, kā iet utt, un beigās pateica - starp mums nekā nebūs. Es pat nebiju devusi iemeslu tādām domām, bet labi, ka viņš to pateica. Tas mani nolaida uz zemes un sapratu, ka nav vērts. Protams, tas sāpes uzreiz nemazina, bet tas palīdzēja.

man nekas tāds nav teikts, pilnīga ledus siena no viņa puses nāk. es to apzinos, bet turpinu cerēt.

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Atvainojos ka tik gari!

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Man nav tádas pieredzes,jo es biju tá, kas pameta. Bet tagad bija/ir iepatiicies viens puisis,riktígi flirtèjám utt.,viss smuki, lídz šodien uzzinâju,ka vins kopá jau (!!!) ar manu darba koléği.. Shit happens. Bish neforši jau ir ap sirdi.... Ká te jau teica : no acîm prom, no sirds lauká. Tas bûtu vispareizâkais šajá situâcijá... Jaunas simpátijas,jaunas aizraušanás,jaunas sajûtas.. iespéjams varétu ko lìdzèt.. izturíbu!
26.01.2014 21:48 |

Reitings 69
Reģ: 14.04.2012
Man vasarā būtu bijuši 10 gadi ar savu puisi.
Bijām kopā kopš 15 gadu vecuma. Mēs viens otru uzaudzinājām. Visi teica, ka tas īstermiņa, mēģināja visu sabrucināt. Ļoti cīnījāmies par attiecībām, Reizēm jutos nenovērtēta, nemīlēta un pamesta novārtā, bet tā ir mana rakstura iezīme, ko šķiet neviens nekad nesapratīs. Ja es mīlu tad tā, ka nevaru bez. Tik ļoti vēlējos to gredzenu pirkstā, ka tas man aizmigloja visu apkārt notiekošo. Un galu galā - mēs vēl bijām studenti, kādas kāzas?
Bija grūts posms un es izvēlējos vieglāko ceļu - absurdu romānu ar bijušo kolēģi.
Līdz brīdim, kad mani ieraudzīja kopā.
Draugs mēģināja mani iegūt atpakaļ, dāvinot ziedus, pierādot, kāpēc tik ilgi esam pāris, gatavoja man vakariņas, darīja visu, lai glābtu attiecības. Un es arī sapratu, ka esmu stulbene un ko es galu galā daru.
Kad es pie viņa atgriezos, viņš paziņoja, ka tad esot bijis apjucis/šokā, ka spēju būt ar citu. Un sākās elle.
Aizgāja dzīvot ar draugu, kurš bija tas, kurš redzēja mūs kopā un tur jau liktenis bija izlemts.

Tas bija septembra sākumā.
Kas ir mainījies? Es esmu kļuvusi naivāka, stulbāka, paranoiskāka, greizsirdīga lose.
Nespēju dzīvot bez viņa.
Draugiem ir bērni/kāzas/attiecības/darbs/naudas problēmas un man pat nav ar ko aprunāties.
Kad pienāk piektdiena, sāku meklēt sev kompāniju, lai nebūtu jāpaliek vienai un viss, kas notiek - vīna pudele, raudāšana, līdz iemiegu un murgi.

Godīgi sakot? Es nezinu, kā dzīvot!
Nevaru atļauties psihologu pa Ls 30 vizītei.
Esmu pavadījusi 2/3 ar cilvēku, kurš mani tagan ienīst.
Reizēm tiekamies, runājam un viss beidzas ar to, ka sāku raudāt vai viņš sadusmojas un pārmet, ka es pati esmu tādu ceļu izvēlējusies.

Un tagad atkal nevaru sagaidīt rītdienu, kad varēšu iet uz darbu. noraut savas 12h un pārgurumā doties mājās, palīst zem segas un mēģināt gulēt.

Tikai darbs mani tur uz robežas, lai neizdarītu sev galu. Un man šķiet, ka man neviens nespēs iestāstīt, ka es kādu atradīšu, ka visam jānotiek tā, kā tam ir jānotiek.

Es esmu pieļāvusi lielāko mūža un kļūdu un to nekad nespēšu pārdzīvot.
26.01.2014 22:15 |

Reitings 230
Reģ: 23.01.2014
Varbūt vēl saiesiet kopā ? Kāds bija šķiršanas iemesls? :(
26.01.2014 22:19 |

Reitings 69
Reģ: 14.04.2012
Un man šķiet, ka manā gadījumā trakākais ir tas, ka tad, kad tiekamies un kad es burtiski izspiežu šo tikšanos, reizēm ir tik ideāli.

Un tad atkal 3 dienas var mani ignorēt.
Un tas mani dzen vēl lielākā depresijā, jo zinu ka varētu būt labi, bet ir tā, kā ir - šausmīgi grūti.
26.01.2014 22:22 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Parasti nemēdzu komentēt šāda veida diskusijas, bet šoreiz lai iet! Bāc, es jūtos tik, tik, tik ļoti līdzīgi! Bet neko, kāds laiciņš jau ir pagājis, viss rādās daudz gaišākās krāsās, bet nu tāpat ir mirkļi, kuros apzinos - ka vairs nekad nebūs tā kā bija! Kas palīdz? Kā jau meitene iepriekš minēja - uzmanība no citiem puišiem, pačatošana, jaunas iepazīšanās! Tā pati sapucēšanās un pārmaiņas gan sevī gan sev apkārt! Ahh, būs jau labi, man palīdz arī doma, ka teju visiem dzīvē tā gadās un arī es reiz kādam esmu likusi justies tieši tāpat!
26.01.2014 22:31 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits