Filmu nosaukumi man neturas prātā, bet noteikti tā būtu kāda romantiska komēdija. Vai arī kaut kas no R. Pilčeres vai D. Stīlas darbu ekranizējumiem. :D
pāķes un lauķes, beidzat sapņot, jūsu nosauktajās filmās viens tizlums un samākslotība vien eksistē, šeit izcil labs variants, kas arī man patiktu ir Krītiņš Saujiņā variants par BBT
Noteikti Amelie...
Šī pasaka pieaugušajiem, lai arī redzēta desmitiem reižu,vienmēr liek man muļķīgi smaidīt un justies nedaudz vairāk pa gaisu...un ir daudzas lietas Amēlijas raksturā un paradumos,ko varu atrast arī sevī un savā dzīvē...
Pats galvenais, Odrija Tatū ir sapnis, ne sieviete..
Krītiņ, jo kad pirmo reiz skatījos ,man likās tik fascinējoši, tās emocijas, tā daba. Laikam, daļēji esmu nogurusi no mūsdienu steigas, realitātes.
Skumja, jā- bet vai tad dzīve arī nav skumja?
Par Legends of the Fall es arī brīnos,jo es nespēju iedomāties, kā viens cilvēks spētu pārdzīvot to,ko šīs filmas varoņi...nu,ja vien cilēkam nav apzinātas tieksmes visu mūžu ciest.
Bet varbūt šeit lomu spēlē viena vienīga aina ar Bredu un zirgiem..šķiet saulrietā..? :)
Ā..es atcerējos vēl vienu filmu, bet tas būtu tāds crazy variants... vēlētos būt Klēra no filmas Home at the end of the world..,ja kāds vispār zina tādu filmu..
Starp citu, man tieši šonakt bija sapnis, ka es dzīvoju The Walking Dead pasaulē. Nebija slikti. :D visu dzīvi gluži nē, bet pāris dienas gan varētu arī tur padzīvot. :D
Labrāt dzīvotu pēc filmas Hobbit sižeta. Uzaudzētu milzīgu bārdu, dotos ceļojumos ar kājām un citiem čomiem, nekādi likumi, tikai cīņa par izdzīvošanu starp tautām vai ciltīm, nekādas attiecības(precības utml.) ar sievietēm, pilnīga brīvība.
Dzelzs Vīrs. Komentāri lieki, esi miljonārs, pasaules dižākais ģēnijs kas radījis ko nebijušu, visas meičas tevi grib un tev ir ļooti seksīga sekretārīte.
Gribeetu buut The Holiday filmaa Diazas vietaa un nejaushi satikt Jude Law utjp. (l)
Dievinu sho filmu.
Un veel gribeetu buut seriaalaa S&TC un Friends.
;)