Lasīju par jauno matu kopšanas līniju...matu zīds-eļļa, maska un krēms. Neesat pamēģinájušas?
http://www.stenders-cosmetics.lv/kosmetika-matiem/treatment
Man ļoti patīk daudz kas. Šokolādes cukura skrubis, jaunā līnija bojātiem matiem, sejas un acu krēmu arī nesen iegādājos ar atlaidēm un biju pārsteigta, cik labi. greipfrūtu dušas zefīrs ir dievīgs.
Pēc cosmo meiteņu ieteikuma.. izmēģināju zelta un dzintara līnijas produktus.. Ļoti patīkami! Fantastiskas vannas putas, dušas želeja, spīdumi utt
Eļļai vajadzētu būt labai.. patīk argāneļļa pati par sevi
Dušas zefīri! Tagad tieši uz atlaidēm sapirkos un esmu starā! Iedeva arī paraudziņus sejas krēmiem un matu produktiem. Vēl lietojusi neesmu, bet spriežot pēc sastāva krēmi būs trekni, bet šampūnam un kondicionierim sastāvs kā lētajam Garnier, bet cena gan atšķiras.
Man arī patīk zefīri! Neko citu laikam nemaz neesmu mēģinājusi. Sen atpakaļ varbūt kādu vannas bumbu.
Viņiem tagad tā izpārdošana arī veikalos, vai tikai internetā?
cik aptuveni maksā, teiksim, ķermeņa sviesti smaržīgie? Ķermeņa losjoni? Bodyshopā sanāk dārgāk vai Stenderī? Un kā ar aromātu noturību? (smaržas lietoju pats par sevi, bet nu reizēm gribas ar krēmu iztikt)
julenok, man tieši otrādi, nekad pati sev neesmu pirkusi vannas sāli vai pienu, jo liekas baigi dārgi to naudu ieguldīt vienā vannošanās reizē, tikai dāvanām esmu pirkusi
Cukurvāvere, ieej stendera mājaslapā, tur viss ir. es tā ar TBS nesalīdzinātu, cita koncepcija, sastāvi, tekstūras un citi aromāti.
Stendera sviestiem, manuprāt, smaržas ir "maigākas" un dabiskākas nekā Bodyshop. Smarža ir, bet neuzbāzīga. Arī sviesti ir kā sviesti, nevis kā kaut kādi krēmi, kā Bodyshop. Karoče Stendera sviesti man patīk daudz vairāk par Bodyshop
Ja es strādātu ka balts cilvēks 8st/dnn, es arī neko tādu nepirkti. Bet pēc 23st man vajag aromaterapiju, lai es neizrubitos vannā.
Nopirku arī toniku - toniks man patik, iegadāšos vēl vienu, kamēr akcija