Iespaidojoties no aptaujas Cosmo par to, vai ir kas sleepjams no savas otraas pusiites radaas shis jautaajums. Taam, kas atbildeeja ar jaa - ko juus sleepjat vai meedzat nokluseet?
Es pat nezinu Laikam jau nedrīkst teikt, ka neko Savādāk sāks teikt, ka sievietei jābūt noslēpumiem un blā, blā, blā, un ja arī tāds ir, tad ne jau cosmo forumā to izpaudīšu.
No sadzīviskām lietām, varbūt drēbju cenas, bik mazāk nekā ir uz birkas
Slēpju ,vienu lietu .nevaru savam viram to atklati pateikt.... Domaju ka domas mainitos ..bet pagaidam to neststu vinjam..ja kada grib var man privati uzraksit.negribu to forumā klastit ...
bet tā - ja kaut ko noperku pasaku un nekad par cenam nav jamelo ....Un sadziviski ,bez tā mana noslepuma viss ir labi.....
Es slēpju viņa cigarešu paciņu no viņa, lai mazāk pīpē (ne, ne - tas jau tikai pa jokam)
A ko slēpt. Nez. Drīzāk nestāstu lietas, ko nav ētiski stāstīt, vai kas viņu varētu sāpināt (un kam arī nav nozīmes), bet tā jau laikam nav slēpšana, bet vienkārši tolerance
Savaa ilgajaa lauliibas laikaa esmu sapratusi,ka reizeem ir veertiigaak kaut ko nokluseet,ne celt augsaa katru dienu.Man ir veel viena saape... es loti piestraadaaju pie taas, un domaaju,ka viss beigsies labi.