Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Strīds,dusmas!

Reitings 78
Reģ: 28.10.2013
Sveikas cosmo dāmas :)

Sen nebiju šeit pasēdējusi bet katru vakaru braucot no darba mājas tik daudz visādas tēmas rodas,bet kad tieku pie datora viss aizmirsts!

Bet šoreiz iedvesmojos no video un kādā rakstā par to,kā meitene zaudēja draugu/vīru kādā bojāejā.Un viņa sev nespēj piedot,jo ko viņa tajā pēcpusdienā pateica viņam -Kas tu muļķis nevarēji nopirkt to sieru kurš man garšo.Protams pēc ilgas 15 min ilgas bubināšanas viņš uzvilka jaku apavus un devās uz veikalu un viņa vēl pabļāva lai paņem šokolādi!Tas bija viņas pēdējais teikums viņam!

Jau kādu laiku no mājas un ejot gulēt novēlu visu labākos vīram,un ja sastrīdos vai bubinu piespiežu sevi ātri atvainoties,jo es nezinu kas notiks vēlāk!

Kā jums ir vai izejam no mājas neapmierinātas,dusmīgas pat dēļ kaut kādiem štruntiem?
24.01.2014 19:49 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Man arī nepatīk šķirties uz strīda nots.
24.01.2014 19:52 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
es nekad nepieļauju situāciju, ka otrs vai pati aizeju no mājas dusmīga vai sapukojusies, vienmēr pirms šķiršanās ir sabučošanās un samīļošanās, pat ja otrs aiziet tikai uz veikalu. ar visiem citiem, piemēram, mammu arī apskaujos atvadoties. Zinu cilvēkus, kas pat uz ilgu laiku - dienām, nedēļām - šķiroties, īsti neatvadās, kas man nav pieņemami.
24.01.2014 19:54 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Cenšos sarunas beigt uz pozitīvas nots, jo tiešām nevar zināt, kas notiks.
24.01.2014 19:55 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Roku uz sirds liekot varu apgalvot, ka mēs nekad nestrīdamies, nedusmojamies un nebļaujam.
Bet vispār- nē, nepieļauju iešanu gulēt vai iziešanu no mājas konfliktā. Uzskatu, ka ir jāizrunā vai vismaz jānonāk pie secinājuma, ka drīz to izrunāsim un jāsabučojas.
Mājām ir jābūt miera ostai, nevis kara laukam!
24.01.2014 19:58 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits