:D kaitinoši

Reitings 766
Reģ: 29.01.2009
Sveikas, šajā aukstajā dienā :D

Es sēžot darbā un garlaikojoties aizdomājos - kas ir viskaitinošākais, ko dara jūsu otrās pusītes..Padalieties!

Varbūt lietas, kas mani kaitina piemīt lielākajai daļai.. :D tad jau sanāk, ka es tur tāpat neko nevaru mainīt :D

Mani kaitina, ka nevar savāk aiz sevis.. ka termins ''tulīt'' ievelkas uz veselu mūžūbu
24.01.2014 13:30 |

Reitings 465
hahahaha! Esmu pārsmējusies šito visu lasot, jo it visaa saskatu saveejo :D:D sakot ar pazinjoshanu,ka viņš iešot kupātu nolikt (es ļoti atvainojos par izteicienu, es citēju), kad tas ir izdariits vins iznaak no mazmaajinjas araa un skalji nobrecas ka vins ir padirsis un ja kaads veelas dziivs palikt tad labaak tualete kaadu laiku lai neiet :D:D

manejam ir ieradums braucot pie stures atvert llogu un sakt bljaut ka es vinju meginot nogalinat:D
man taaaaaaads kauns vienmer :D

tad vel nedod dievs stavot rimi pie kaseem vins skalji iesaucas- Nu kas te taa pec suudiem smird? Kurs atkal nodirsaas?:D:D aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, es sarkana kaa biete nodurusi galvu teloju ka neko nedzirdu :D

aaa un jaaa.Kaitniniosi ir tas ka vinam vienmer vajag apliecinaties- ka vins ir labs un vispar man vins jaaslavee nepartraukti :D
24.01.2014 15:40 |

Reitings 663
Reģ: 01.08.2011
Laba diskusija,kārtīgi izsmējos.
Mani kaitina,ka dažreiz neklausās ko saku, tad vēl pārjautāju viņam: ''nu ko tad es teicu?'' un klausos viņa ''nuu,ēee'' :D, kaitina arī tas,ka vienalga ko taisu, salātus vai ko, bļodai riņķī jābūt tīrai, arī krējuma trauciņus riņķī noslauka ar pirkstu un nolaiza,dažreiz tiešām tas tracina. Arī tā pirkstu bāšana degunā vai vnk bakstīšana,kad es tā daru,tad dusmojas. Bet es parasti viņam tos pieminētos slapjos Villijus taisu un viņš atriebjas ar sejas nolaizīšanu, fuuj :D un arī mūžīgais ''tūlīt''. :D:D
24.01.2014 15:46 |

Reitings 321
Reģ: 22.05.2013
Man manī vīrā kaitina ilgā WC sēdēšana. Parasti viņu ķircinu par to, prasot, ko gan viņš tur cenšas izsēdēt? Vakardienu? Un tā atgādināšana par to, ka iet uz WC.
Katram savi ikdienas stiķi un niķi - kas otram var kaitināt.
ja man kāds bāztu savus pirkstus mutē vai ausīs, es laikam paskatītos uz to cilvēku kā ne visai prātīgu!

Un ko tas dotu, ja tu uz savu vīrieti paskatītos kā uz muļķi? Tas tikai pierādītu to, ka tu viņa joku neesi sapratusi.
Nu kas nu kuram cilvēkam.Ja attiecībās abiem pietiek humora, tad tas varētu sasmīdināt, bet tādas attiecības, kur nekādas muļķības netiek pieļautas, domāju, ka varētu iet grūti.
Mēs bieži vien skrienam viens otrram pakaļ un jautrojamies kopā ar bērniem un lielākoties, tās jautrošanās ir muļķīgas. Nevaru iedomāties, ka šādās situācijās mīļotais cilvēks uz mani skatītos ar pārgrieztu seju.
24.01.2014 15:46 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
,ka viņš iešot kupātu nolikt

Manējais parasti skaļi paziņo, ka iešot padomāt. :D

ja kaads veelas dziivs palikt tad labaak tualete kaadu laiku lai neiet

Arī šādu tekstu diezgan bieži nākas dzirdēt, sevišķi tas kaitina tajās reizēs, kad pašai drausmīgi savajagās apciemot to vietiņu. :D
Un te pats kaitinošākais, iznāk no labierīcībām un sāk man stāstīt, cik smagi vai viegli viss notika, un kā viņš tajā brīdī jūtās. :D
24.01.2014 15:48 |

Reitings 369
Guļ pie ieslēgta TV, ja saku viņam, lai iet uz guļamistabu, atbild - nē, es skatos! - un krāc tālāk.
Alus pudeļu korķus izsvaida pa istabu, taisa pudeli, nevis ar attaisāmo, bet ar šķiltavām, tv pulti, telefonu, dakšiņu, nazi utt. un attaisa tā, lai tas korķis aizlido. Ja viņš ir noguris un pie mums atnāk ciemiņi, bieži aizmieg uz dīvāna - rezumē - pie mums reti kāds nāk, jo viņiem šķiet, ka traucē :D
24.01.2014 15:49 |

Reitings 59
Reģ: 23.01.2014
Saka, ka būs mājās pēc 5 minūtēm, atnāk pēc 15...
24.01.2014 15:49 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
ka viņš iešot kupātu nolikt

Manējais parasti skaļi paziņo, ka iešot padomāt.

Mans brālis saka, ka šķūnis pilns, tāpēc jāiet izsēdināt lāci ārā :D :D :D
24.01.2014 15:50 |

Reitings 150
Reģ: 05.06.2009
mijauu - pārsmējos :D
24.01.2014 15:50 |

Reitings 150
Secinājums pēc šīs diskusijas - vakarā būs jāmēģina slapjais Villijs :D
24.01.2014 15:52 |

10 gadi
Reitings 10290
nekas traks, bet reizēm točna tracina, ka daudz ko neatceras. Nevis izdarīt, bet cilvēkus, notikumus, filmas utt.-kādam stāstu un saku-atceries, kā tur tas vai tas..? un pēc acīm redzu, ka neko neatceras :D

vēl drusku tracina čammāšanās.
24.01.2014 15:52 |

Reitings 150
piparene - manējais vispār filmas var skatīties pa 10 reizēm, jo jau pēc pāris mēnešiem nemaz neatcerās, ka tādu ir skatījies :D
24.01.2014 15:56 |

Reitings 307
Reģ: 16.01.2010
haha, esmu pārsmējusies lasot šo diskusiju. :D....
24.01.2014 16:00 |

Reitings 874
Jā, slapjie Villiji tiešām ir pretīgi :D
Bet mani tracina tas, ka wc gaisa atsvaidzinātāju vienmēr noliek uz poda vāka nevis vietā. Tā ir vienmēr, kā es nāku tualetē, tā atsvaidzinātājs stāv uz poda priekšā. Nevaru saprast kapēc vietā nevar nolikt.
Un vēl mani kaitina tas, kad esmu noliekusies, viņš no mugurpuses pienāk un sāk stulbas kustības veikt. :D
24.01.2014 16:34 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Un vēl mani kaitina tas, kad esmu noliekusies, viņš no mugurpuses pienāk un sāk stulbas kustības veikt.

:D man liekas,ka tas ir instinkts:D
tā ir, ja iztiep dupsi kaut kādā virzienā pilnā pārliecībā,ka draugs sēž otrā isatbā, bet viņš tāpat ir klāt un viec savu veicamo:D frīkī.
24.01.2014 16:36 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
aaa, veel mani kaitina, ka kaut kur jaabrauc un vinsh man saka, lai aatraak taisos, jaabeidz chammaaties, mees jau kaveejam utt. Tikai lieta taada, ka es nekad nechammaajos vairaak par 10 minuuteem peec noteiktaa izbraukshanas laika un biezhaak es esmu gatava laikaa. Viss jau butu labi, ja vien kameer vinsh gaida uz mani staaveedams stuurii, vinsh pats neko neizdariitu, un kad jau es esmu pilniibaa gataviibaa, tikai tad vinsh saak lasiit kopaa savas lietas un vienmeer man ir jaagaida uz vinju.
katru. reizi.
24.01.2014 16:43 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Oooooooo kas par tēmu :D

Man daudz kas tracina, īpaši sāku palikt kašķīga grūtniecības laikā un šis tas kaitina vēl joprojām.

Visvairāk nervi netur naktīs to krākšanu, ņurdēšanu, murmināšanu, vaidēšanu.. .bāāāāāāc (e)
It īpaši,kad naktī pabaroju bērnu, šūpoju rokās,midzinu un mūsu tētis skaļi novaidās kaut ko un bērns nobīstās, acis kā pogas, vai pat sāk raudāt . Un midzinu atkal.... kā man tas tracina! Nu ja tu pats necelies midzināt to bērnu,tad vismaz aizveries,kamēr to daru es!!! :D
Tāpat kājas kratīšana naktī. Nu wtf ?

Nu vēl visādi sīkumi... :D klasika - zeķes, protams, pie gultas mums stāv.

Atceros,kad tikko sākām dzīvot kopā.. Kādu nedēļu varbūt kopā dzīvojām, es vakarā ierāpjos gultā, pavēršu skatienu uz skapi. Un tur.... uz skapja durvīm uzkarinātas zeķītes!!! Uz skapja durvju malas! Ak,Dievs!!! ļoti skaisti ! :D
24.01.2014 16:47 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Ha haa - es laikam savā rīcībā mēdzu būt diezgan vīrišķīga :D

1. Ļoti bieži neizēdu šķīvi. Es jau tā mēdzu likt mazas porcijas, bet tiklīdz kaut nedaudz sajūtu, ka vairs negribu, atstāju neapēstu.
2. Aizmirstu filmu sižetus teju pāris nedēļu laikā. Varu skatīties redzētas filas atkal un atkal, nenojaušot turpinājumu (nu tas gan nav 100% gadījumu)
3. Aizmirstu (jā, aizmirstu) saspiest pudeles un sulas pakas.
4. Ja man ir iesnas, papīra salvetes ir visur (nu tas pats, kas korķi, zeķes, drēbes vīriešiem :D)

Bet par vīriešiem:
Mani var nokaitināt, ja traucē, kad es vēl ēdu. Ja viņš paēd samērā ātri, tad es to daru lēnām.
Viņš redz paēd un tad nāk klāt un baksta, kaut kur jau velk, ceļ, bīda utml. Aizsvilstos momentā.
24.01.2014 16:54 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
ā un man tracina,ka skatās video telefonā ļoti skaļi ! principā arī pc un tv vienmēr iet ļoti skaļi. nesaprotu kāpēc...
24.01.2014 16:56 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Tipiskā vīrieša īpašība, ja dara vienu lietu, tad nespēj uztvert ko citu, bet tas tā, tas vienkārši globāli jāpieņem. Labāk brīdī, kad viņš kaut vai taisās, lai izietu neko neteikt, būs- jā jā, bet pēctam lielas acis- kā? Tu neteici?

Reitings 1806
Reģ: 18.08.2013
Mari par tām zeķem :D :D :D manejais karina zeķes kresla apakšā, nu uz tā horizontālā savienojuma delīša, nezinu kā izskaidrot :D

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits