Tādu izcili nepārdomātu pirkumu sen nav bijis un tas viena īpaša atgadījuma dēļ - mācījos kādā 9. klasē, vajadzēja jaunas džinsu bikses, vecāki iedeva naudu, lai pati eju un izvēlos kādas pirkt, veikalus izstaigāju, nekas nepatika (tas bija laiks, kad tikko sāka parādīties džinsas ar šaurajiem galiem) aizgāju uz bērnu pasauli, arī tur tādu džinsu nebija, bet kaut ko vajadzēja, tā nu pārdevēja man iedeva diezgan briesmīgas bikses, piemērīju un man bija neērti teikt, ka tomēr neņemšu (wtf!) tā nu nopirku, mājās ļoti pārdzīvoju un krāju pusdienu naudu, lai nopirktu normālas bikses ar šaurajiem galiem! :D Bet kopš tā brīža man ir pilnīgi vienalga, ja uzmēru kaut 10 džinsas un nevienas nenopērku, pilnīgi vienalga, ko pārdevēja padomās! :D
Lasot par tām kurpēm - man vispār ir tikai vienas kurpes - tās uz platformas, nevis ar papēdi, velku galējas nepieciešamības gadījumos, pārējās ir baletčībiņas, līdz ar to neērtu kurpju manā skapī nav! Protams, to pārlūkojot ir daudz apģērbu, kurus varēju arī nepirkt, bet vienmēr jau šķiet - gan jau kāāādreiz uzvilkšu, tik lēti taču un tā tālāk!