Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vakariņu laiks:D

 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Tātad virtuve un maltītes.
Man jautājums - ko darīt,ja mājās ir tuncis savā sulā. Konservēts. Ko ar to iesākt? Ko jūs ar to iesāktu?:D
Der jebkas, jo neesmu ne reizi ēdusi tunci:D
Visam klāt - Ko šodien gatavosiet?
24.01.2014 11:37 |
 
Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Man topā ir bazilika olu nūdeles novārītas un tad maisu iekšā visu tunča burku. Ņāaammmm...
24.01.2014 11:42 |
 
Reitings 881
Reģ: 29.01.2009
Lavašs ar tunci, olu, zaļumiem, sīpolu :)
24.01.2014 11:43 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Tunci izmantotu salātos.

Neko negatavošu. Pusdienās ar kolēģiem aizbrauksim uz kādu kafejnīcu, launagu paēdīšu darbā, par vakariņām izdomāšu - neēst vai ēst kaut kur ārpus mājas.
24.01.2014 11:44 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Lavašs ar tunci, olu, zaļumiem, sīpolu

wow, šitas izsklausās labi. Un viņš iekšā ir tāds slapjš? Vai nevajag kaut kādu mērcīti vai ko?
24.01.2014 11:45 |
 
Reitings 150
Reģ: 05.06.2009
Man ar noderētu kāda laba ideja ar tunci galvenajā lomā
Parasti manējais to tunci visu tāpat noēd, maizīti klāt piekožot :D
Šovakar atkaulošu vistu šķiņķīšus un sacepšu karbonādītēs, klāt kāpostu salātiņi
24.01.2014 11:45 |
 
Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
o, tieši vakar taisīju sātīgos tunča salātus. Pat draugs, kurš neēd zivis, ēda gardu muti.

Tuncis savā sulā
Vārīti kartupeļi
Loki, dilles
Ola
Siers
Majonēze+bezpiedevu jogurts

Nu tāda ņamma :)

Veselīgais variants ir ar salātlapām, tomātiem, gurķi, olu, citrona sula vai balzamiko.

Tunča sendviči arī labi, bet ne veselīgi :D samočkā tunci kopā ar olu+majonēzi, saliec starp maizītēm.

Aa, vēl ir laba tunča mērce pie makaroniem - ar saldo krējumu kopā + sīpoli.
24.01.2014 11:46 |
 
Reitings 881
Reģ: 29.01.2009
Čāča aizmirsu pateikt- lavašu sasmērē ar kausēto sieru un tad met virsū visas manis nosauktās sastāvdaļas. Ja gribi vēl slapjāku, tad var nedaudz majonēzi vēl pievienot :)
24.01.2014 11:47 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Man vislabāk garšo tunčmaizītes - vnk tuncis uz graudu maizītes.
Reizēm sataisu fiksos salātus: tuncis, ola, zaļie zirnīši, majonēze.
Reizēm kopā ar tomātiem savā sulā un saldo krējumu kā mērci pastai.

Šovakar laikam man būs vakariņas no Rimi kulinārijas. :D Būšu vēlu mājās un noteikti nebūs iekāriena neko gatavot.
Brīvdienās gribas olu vai rīsu nūdeles ar vistas fileju un dārzeņiem a la ķīniešu gaumē. Un ja nenoslinkošu, plānā ir rauga pankūkas. :)
24.01.2014 11:49 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Es pa vienkātšo.
Maize + tuncis :D
Šovakar būs zivs ar dārzeņiem.
24.01.2014 11:50 |
 
10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Tuncis (šķidrums noliets), lapu salāti, olas, gurķi, tomāti, ja ir - zaļie zirnīši, balzamiko, zaļumi utt.
Kad ēdu maizi, arī uz maizes ļoti garšoja. :)
24.01.2014 11:57 |
 
Reitings 1598
Reģ: 12.10.2010
Meitenes - help :)

man būs brokoļu biezenis + vistas fileja + mazie burkāniņi.... kādu gatavu mērci lai tam pa virsu uzliek? es esmu analfabēts virtuvē...
24.01.2014 11:59 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
1. Grauzdēta maizīte, tuncis, svaigs gurķis (šis variants īstenojams tikia vasarā, kad gurķi garšas īpašībās atbilst vārdam gurķis)

2. Salātos:
Kaut kas līdzīgs, kā Parfait rakstītajā. Tur jau vienmēr var variēt ar sastāvdaļām.

3. Kopā ar spageti un sieru.
24.01.2014 12:01 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
*Tajā spageti un siera variantā tas tuncis baismīgi smird, bet garša ļoti laba.
24.01.2014 12:01 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Jā salātos, uz maizītēm, lavašā - ņammmm. :)

Ja gribas siltā veidā, rekur īzī pīzī receptīte - http://silva.prieksgatavot.lv/spaghetti-ar-tunci-un-tomatiem/ Spageti ar tunci un tomātiem.


Tā kā šovakar ballīte, gan jau man vakariņās būs viss neveselīgais pēc kārtas, hehe. Visvairāk ceru tieši uz šo:
24.01.2014 12:02 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Vai vienkārši izēdu bundžiņu.
Patīk tunci kombinēt ar to kas ir ledusskapī.
Piemēram:
Maize
Tuncis
Artišoki
Sadrupinu riekstus un sanāk garda maizīte + olīves var piekost...
24.01.2014 12:03 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Alise, Tev jau tas biezenis gatavs vai kā? Kādēļ tieši biezenis? Es tieši, liekot to tunča recepti, atcerējos par šo, te tieši Tevis minētā vistiņa un brokoļi - http://silva.prieksgatavot.lv/vistas-un-brokolu-sacepums/ Riktīgi garšīgi, tieši nodomāju, ka drīzumā jāpagatavo, lai var smukākas bildes nofočēt, haha. :D
24.01.2014 12:05 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Alise.
Domāju, kad vari iztikt bez mērces.
Parasti ja ir biezenis mērces netaisu, jo biezenis jau pats kā merce :)
24.01.2014 12:09 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Ņamsi, šitie čipāri ir labie!! Domāju, ka man pie ruma šovakar arī kājiņa paslīdēs. :D Tas jau nekas, ka man arī vakar pusnaktī bija čipsi naksniņās. :D

Man ar pie biezeņiem mērces neprasās.
24.01.2014 12:16 |
 
Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Tunci izmantoju tikai salātos. sastāvdaļās tikai tuncis savā sulā, zaļie konservētie zirnīši, vārītas olas un majonēze.

Šodien vakariņās taps pildīta paprika.Pildījumā vistas maltā gaļa, paprika, sīpols.
24.01.2014 12:22 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits