biju Rīgas DzN - kopumā iespaids - pozitīvs ar dažiem izņēmumiem.
1) uzņemšanā nelaipna sieviete kaut ko purkšķēja, kāpēc mana ginekoloģe nav darījusi to vai šito it kā es tur pie vainas būtu; bet, pirms tam ir gadījies būt uzņemšanā, kad bija laipns personāls;
2) neko sliktu nevaru teikt par augšstāva dzemdību nodaļu - jauka vecmāte, ārste - profesionāla (un tas arī bija galvenais);
3) anestezioloģe - nelaipna, ne pa tēmai, vienkārši kaut ko vārdiski iegruzīja, jutos vainīga tikai nesaprotu par ko;
4) mātes un bērna aprūpes nodaļā gan tas personāls tāds nu nekāds. man aizmirsa izņemt no rokas katetru, pēc tam, kad pēc dažām dienām vilkos uz posteni jautāt, kad ņems ārā, uzbrēca, ko ātrāk neprasīju. Ārste - dusmu pūķis. Dažām māsiņām problēmas ar dikciju. Dažas ar nolupušiem nagiem stūķēja man bērnam pupu mutē, par bērna aprūpi kaut ko sakarīgu dzirdēju tikai no vienas māsiņas, tā tiešām bija jauka.
piebildīšu, ka nepaspēju nevienu līgumu noslēgt, jo dzemdības sākās priekšlaicīgi + dzemdēju viena bez atbalsta komandas.
norakstu nelaipnību uz to, ka laipnākais personāls ir devies strādāt uz ārzemēm un šeit palikušie zemāk atalgotie medicīnas darbinieki jūtas apdalīti un izgāž dusmas uz tiem, kuriem var :)