Vispār, ja tu neej uz privāto klīniku, tad pret tevi attiecas kā pret suni.
Kāda nu kuram tā pieredze. Ja runa iet par dzemdībām, tad man, nemaksājot neko diži pa virsu,tikai par savu atsevišķo palātu(kas man izmaksāja tieši 40 ls par 4 dienām abās dzemdībās),pārējais viss-par velti,un izturējās pret mani ļoti,ļoti, atļaušos pat teikt-mīļi? :) saprotoši, profesionāli utt..
Tikmēr kamēr neesmu ne savā, ne savas ģimenes lokā piedzīvojusi gadījumu, kad ar laipnu attieksmi ejot uz slimnīcu(vienalga pie kura speciālista,vienalga kādā jautājumā, vai tā būtu operācija vai kas cits) pretī būtu bijusi attieksme kā pret suni, es turos pie pārliecības, ka ar kādu attieksmi ej, tādu arī saņem atpakaļ.
Tajā pašā laikā piekrītot,ka par sevi ir jāprot pastāvēt.
Bija man gadījums, gulēju ginekoloģijas nodaļā slimnīcā,kurā kukulis tiek uzskatīs par pilnīgu normu,visa pilsēta(tā ir liela pilsēta) to zin, bet visi tikai turpina stiept tos savus kukuļus,nemaz neiedomājoties,ka paši vien pie tā ir vainīgi,ka nekas bez kukuļiem nenotiek,tātad, man blakus-sieviete gan pirms operācijas, gan pēc ne mazo naudu deva ārstam, kad man ārsts, tā neviļus deva mājienu par kukuli pirms operācijas es viņu vispār noignorēju, operācija pagāja veiksmīgi,gan arī tāpēc, ka es tur nebiju viena, gan mana mamma, gan vīrs bija man blakus, bet arī pēc operācijas es sajutu skaidru un gaišu attieksmi par to, ka no manis kaut ko gaida. Izrakstoties no slimnīcas,personāls no manis saņēma tikai Paldies, un viss.. Par māsiņām un sanitārēm,kas ir neomā, ja naudiņu nepačabina, nu-man vienalga, es guļu savā palātā, smaidu līdz ausīm,ja kāds ienāk, parunājos laipni,nu un viss oki doki, neviens mani nav sitis, apsaukājis un vēl ko ne..