Lēti un sātīgi

Reitings 5
Reģ: 23.01.2014
Ir pienācis laiks, kad jāsāk naudu taupīt uz dažādām lietām, arī uz ēšanu. Domājams, ka kādu no jums ir skārusi šāda situācija. Varbūt kāda var ieteikt kādu recepti, kas būs pietiekami lēta un tajā pašā laikā ir pietiekami sātīga?

Dotajā brīdī man nav nepieciešama analīze par to, vai citur nevaru ietaupīt, jo man ir aktuālas tieši lētas un sātīgas receptes:)
23.01.2014 21:53 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Sātīgi, gardi, veselīgi un ekonomiski ir gatavot pupiņu sautējumus!
Vienīgi pupiņas gan ir jāizmērc pirms vārīšanas. Vāra kopā dārzeņiem, kas Tev garšo (man vislabāk patīk sīpoli, burkāni, selerija, bet var pievienot visu iespējamo). Ēd kopā ar jogurtu vai krējumu.Voilā.
25.01.2014 17:12 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Vaariita meele vai sirds, ko kaa auksto galju var uzgriezt uz maizes, variit pashai visaadus galertus ar galju, burkaaniem, zirniishiem un citiem daarzenjiem. Taisot kaapostu tiitenjus, tefteljus, frikadeles, kotletes, viltotos zakjus patiesiibaa daudz galjas nevajag. Man personiigi labaak patiik, ja tur taas galjas ir pamaz iekshaa. Sameercee sauso maizi, ja ir aizkjeerusies vai parasto pienaa un liec klaat kopaa ar olu. Veel var taisiit sauteetus parastos kaapostus ar skaabajiem, kaapostu kotletes, zirnju kotletes utt.
25.01.2014 17:22 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Kaut vai tie pashi pelmenji sanaak ieveerojami leetaak un gardaak, ja taisa maajaas. Un ne obligaati tos jaataisa tikai ar galju, var likt iekshaa sieru, kartupeljus ar galju utt. Sataisi vairaakus maisinjus paaris meeneshiem uz priekshu, lai nav jaakjeepaajaas.
25.01.2014 17:24 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es noteikti ieteiktu Kristas ieteikto-vairaak gatavot maajaas....Veseliigaak un arii ekonomiskaak.
Man liekas,ka zirni ,pupinas,dazaadu saknu sacepumi ,un tad klaat kaut kas no maltaas galas ir viens no ekonomiskaakajiem variantiem.
Vegetaariesu virtuve var izmaksaat kaadreiz vairaak,ja grib eest veseliigi.
25.01.2014 17:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits