Mēneša "brīvā nauda"

10 gadi
Reitings 406
Reģ: 02.01.2013
Cik jums mēnesī atliek brīvā nauda, ko varat tērēt pēc saviem ieskatiem- apģērbam, izklaidēm, ķermeņa kopšanai, hobijiem utttt. ? un kā jūs viņu tērējat, teiksim jūsu prioritāte ir apģērbs, vai treniņi sporta zālē un spa, vai kosmētika.. vai varbūt esat taupīgas un to naudu kas paliek krājat? vai varbūt iztērējat klubiņos brīvdienās? pastāstiet, interesē kā citas sievietes rīkojas ar naudu...
23.01.2014 20:42 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Cik jums mēnesī atliek brīvā nauda, ko varat tērēt pēc saviem ieskatiem- apģērbam, izklaidēm, ķermeņa kopšanai, hobijiem utttt. ?
Nu mana nauda kjermena kopshanai, hobijiem, sportam, nav nekaada briivaa nauda. Man meenesha budzetaa katrai lietai ir sava nauda - iire, apdroshinaashanas, telefons, celja izdevumi, paartika, autoskola, baari+kafejniicas (jaa, man ir arii budzetaa plaanaa paredzeeta nauda alinjiem un restoraaniem), sports, smukumlietas (kosmeetika, lupatas, kopjoshaa kosmeetika), lietas maajai, kraajkonta nauda; nauda, kas jaataupa, bet neiet kraajkontaa, gan jau kaut kas veel. Katrai kategorijai esmu uzlikusi griestus. Bet parasti man paliek paari nauda no lupatu un izklaides kategorijas, taa tad pieiet klaat naudai, kas jaataupa (lai nekad nebuutu miinusos kontaa) un iisteniibaa taa ir domaata neparedzeetiem pirkumiem (daavanas, celjojumi utt). Kopsh es saaku plaanot budzhetu, dziive ir tik daudz vieglaaka.
27.01.2014 04:25 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Nesaprotu kaa briivaa nauda var but obligats maksajums.taa nav nekada briivaa nauda.

Man nav strikti nodalits nekas paslaik.kad ieiesu atkal rutiinaa, tad atkal saksu rekinat.
27.01.2014 05:52 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
Nav brīvās naudas - ja mēneša beigās kas paliek pāri, tad arī iegādājos, ko tiešām vajadzīgu
29.01.2014 17:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!