Nekad tā īsti neesmu ēdusi griķus, bet tagad iedomājos, ka varbūt vajadzētu uztaisīt.
Tātad, vai jums ēdot griķus netraucēt tas cietais, melnais apvalciņš, kas dažiem griķiem ir palicis, vai jūs pirms tam tos kkā izlasāt?
Kā jūs gatavojot griķus -ar kaut kādām mērcēm, varbūt kāda īpaša recepte.
Vienīgais veids,kā mūsmājās tiek ēsti griķi ir - griķi armaltās gaļas mērci. proporcijas- griķi maz, mērces daudz.
Neko neiviens neizlasa ārā, ēd,kādi ir, nekas netraucē.
pērc kvalitatīvus griķus un šķīvī tev būs varbūt tikai viens tāds. es vienkārši izspļauju un viss. atceros, deviņdesmitajos ome skaloja griķus aukstā ūdenī, tie apvalciņi un citas drazas uzpeldēja augšā, bet tagad man šķiet, ka griķi pakās ir diezgan labi attīrīti.
Kādreiz man griķi riebās,bet pavisam nesen atsāku ēst,jo vienkārši sakārojās.
Pērc kvalitatīvus un tādu problēmu nebūs.
Vislabāk man garšo ar gaļas mērcītēm.
:)
Man tie melnie netraucee, izspljauju vai apeedu. Mana miilaakaa recepte ir uz tikko uzvaaritiem grikjiem uzliet pienu un tad taadu remenu eest kaa kellogus
ja ir tie melnie apvalciņi, cenšos neēst, vnk atsāju uz šķīvja, bet ja apēdu, nu galīgi nekas traks.
pēdējā laikā griķus ēdu kopā ar dārzeņiem, vai vnk bez nekā-tikai pavisam mazliet sāli, agrāk negaršoja griķi pilnīgi bez nekādām gaļām vai mērcēm, bet tagad ir ok.
Kaut kā no bērnības palicis atmiņā, ka skolā deva griķus, un tur vienmēr bija tie apvalciņi un tad kaut kā, kad uzkož uz viņiem iziet cauri kauliem tā skaņa :D
Nākamnedēļ jānopērk būs. Vislabāk tad Valdo? Dobelei nav? Citi produkti man šķiet kvalitatīvāki Dobelei.
Ļoti garšo griķi. Parasti ēdu ar maltās gaļas mērcīti, šampinjonu mērci vai ar grieķu jogurtu, zaļumiem un marinētajiem gurķīšiem. Vēl, protams, nedrīkstu aizmirst par piedevām kā kotletes un tomātu-gurķu-sīpolu-diļļu-krējuma salātiņiem :)