Bija un izbija!

Reitings 43
Reģ: 23.01.2014
Čau dāmas!

Gribēju vnk padalīties ar savu sāpi sirdī, varbūt kādai būs kas sakāms,vai ir tādā pašā situācijā bijusi, šobrīd nespēju ne ar vienu par to parunāt, tāpēc rakstu šeit.
Jauns gads parasti sākas ar sāvādākām sajūtām, jauniem pavērsieniem dzīvē, būtībā sakot- citu enerģētiku. Man šobrīd nāk apskaidrība, ka tieši šajā gadu mijas laikā dzīve pavērsusies par 180 grādiem. Šķiršanās ar draugu, pēc vairāku gadu kopā būšanas. Draugu nodevība, galarezultātā , tuvākie cilvēki, kurus uzskatīju par draugiem, šobrīd vairs nekad neatgūs uzticību manā sirdī. Neskaitāmi meli un apmelnošana. Pārvākšanās uz citu dzīvesvietu, un pilnīgākais haoss, ko darīt ar savu dzīvi. Un tas viss tikai 1 mēneša laikā... tādu triecienu vēl nebiju jutusi nekad, dzīvē viss gāja vnk sakot brīnišķīgi. Uzticējos cilvēkiem, smaidīju visiem un domāju labas domas, cerēju , ka visu labo, ko došu, saņemšu atpakaļ, bet šobrīd liekas, ka sliktāk nevar būt, un taisnība kaut kur kavējas.

Kādai varbūt ir bijuši dzīvē brīži, kad viss nogāžas uz galvas vienā rāvienā? Padalieties, kā sapurinājāt sevi? Kā sākt uzticēties cilvēkiem atkal? ļoti nepieciešams uzmundrinājums, zinu, ka šeit ir foršas meitenes, kas var padalīties pieredzē!

Sēžu. iekšā pilnīgs tukšums, asaras nenāk, jo tās jau līdz nelabumam izlietas un izsāpētas.
23.01.2014 15:13 |

Reitings 43
Pacelšu tēmu meitenes..

Varbūt var atsaukties kāda,kura varētu šobrīd uzklausīt, kko ieteikt?
Lai kā cenšos sevi sapurināt, ar katru dienu mokos vairāk un vairāk, pat ejot pa ielu sirdi saķēra un sākās panikas lēkme , meitenes, bail dzīvot paliek :(
12.02.2014 01:37 |

Reitings 309
Reģ: 17.06.2013
Priecajies, ka esi tikusi valaa no falsiem draugiem, labak tagad, neka velak!
Tagad vajag kartigi atpusties, aizej uz klubu vai sporta zali izpurini visas dusmas ara, redzesi, ka paliks labak, un tad ar skaidru pratu ari varesi domat ko darit talak.
Lai cik ari gruti nebutu, centies so uztvert ka pozitivu paversienu, jo beidzot tu esi briva no laundariem, kas Tev aiz muguras bojaja Tev dzivi. Dzivo talak, dzivo sev, paradi viniem, ka esi laimiga, un tads sikums Tevi no kajam nenogazis!
12.02.2014 02:04 |

Reitings 43
Paldies Lubene! Es cenšos, eju atpūsties, sēžu majās pēc iespējas mazāk.. bet mīnuss laikam tāds, ka šobrīd reti satieku tos cilvēkus ar kuriem var no sirds parunāties, bieži dodos kkur viena, un tās sarunas pašai ar sevi, sevis mierināšana pašai, vnk beidz nost.. :/
Dzīvotu Rīgā, pasauktu kādu atsaucīgu meiteni papļāpāt, vismaz kādam izkratīt sirdi
12.02.2014 02:15 |

Reitings 479
Reģ: 04.07.2013
Gan jau, ka ir arī kaut kas pozitīvs Tavā dzīvē! Koncentrējies uz to! Jo vairāk atcerēsies un domāsi par to slikto , jo sliktāk pati jutīsies. Padomā arī par sevi un savu veselību. Protams, ka sāp un tas vienmēr atceroties sāpēs, bet tā ir dzīve un Tev ir jāsaņemas to dzīvot skaisti tālāk.
Padomā par to ,ka varbūt Tev bija vajadzīgs šāds "sprādziens" dzīvē ar šiem notikumiem īsajā laika posmā, jo liktenis pats izšķiroja un izmeta ārā no Tavas dzīves cilvēkus ,kas nav tevi pelnījuši.
Es tevi ļoti saprotu, jo man dzīvē nesen ar bija tāds "sprādziens". Bet tas mani padarīja tikai stiprāku, jo sapratu, kuri cilvēki nebija manis cienīgi un arī sāku patiesi novērtēt to, kas man ir. Manā gadījumā tā ir lieliska ģimene un gan jau ,ka Tev ar dzīvē ir kaut kas, ko novērtēt.
Mēģini koncentrēties uz labām lietām un aizpildi savu laiku ar kaut ko, lai nebūtu laika nemaz domāt par to negatīvo. Un sapurinies! Tu esi stipra un tās nav beigas, bet gan jauna posma sākums. :)
12.02.2014 02:19 |

Reitings 43
Ease, paldies par atbalstu!
Nekad nebiju domājusi, ka jutīšos kādreiz tik nodota un vientuļa. Es centīšos novērtēt, to, kas man, jau ir. Vienīgais, kas mani ļoti ļoti biedē ir neparedzamas panikas lēkmes, un nevar īsti saprast vai tās ir reālas vai pašas izdomātas. nakts vidū varu iziet ārā un vnk iet pa ceļu un raudāt :(
man bail palikt vājai, vienmēr esmu bijusi spēcīga, smaidoša, bet tagad pat sāku alko lietot ļoti bieži... ārprāts
12.02.2014 02:28 |

Reitings 36
Reģ: 25.12.2013
Turies- nepazaudē cerību un esi pacietīga un pavisam drīz arī Tev, ar burvīgu smaidu uzsmaidīs LAIMĪTE. Pats galvenais nepadodies, jo cilvēkam tiek uzkrauts ne vairāk, kā viņš spēj panest.
Arī manā dzīvē ''baltā svītra'' pamatīgi pabalējusi, un viss stāv iekšā un nav ar ko izraudāties... citkārt pašai sirds sāk neprātīgi dauzīties dēļ visa stresa, kas manī mājo. Bet ļoti ļoti ceru, ka tas mainīsies...
12.02.2014 02:39 |

Reitings 479
Reģ: 04.07.2013
Ieslēdz sevī kaut kādu spītību!
Tu tiešām gribētu, lai tie cilvēki, kas ar tevi tā izrīkojušies, tevi redz šādu-sagrautu,nekādu un vēl tādu, kas bieži alkoholu dzer?
Padomā... tu jau tikai dari sev sliktu, ne viņiem. Labāk tieši saņemies un pierādi citiem un galvenais pati sev, ka Tev tādi cilvēki dzīvē nav vajadzīgi un, kad arī bez viņiem Tu vari būt laimīga un tik pat smaidošā un spēcīga kā biji!
Nemaz nepieļauj domu būt vāja.Kur Tavs mugurkauls? Saņemies!
12.02.2014 02:40 |

Reitings 36
Reģ: 04.02.2014
Diemžēl pilnībā Tevi saprotu. :/

Tāpēc, ja vēlies, vari uzrakstīt privāti. :)
12.02.2014 08:37 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Pirmkārt, droši vien ir jāsapurinās, lai tu spētu normāli vismaz eksistēt, lai tev būtu ko ēst un par ko samaksāt rēķinus.
Kad pāris šķiras, tam vienmēr ir iemesls, un viena pagale jau nedeg. Iespējams, būtu bijis daudz vieglāk, ja jūsu attiecības izirtu jau agrāk. Bet tā nenotika. Atceries, ka vienmēr jau dzīvē nebūs melnā svīrta. Cik tu tagad jūties slikti, tu ar laiku jutīsies daudz laimīgāka. Tie nebija vienīgie cilvēki uz pasaules. Citi cilvēki, notikumi arī ienesīs tavā dzīvē prieku.
12.02.2014 08:47 |

10 gadi
Reitings 350
Reģ: 29.01.2009
Pateicies Dievam, ka patiesība nāca gaismā. Jā, ir sāpīgi, bet no otras puses labi, ka neesi vēljoprojām muļķes lomā. Galvenais nevajag nevienu ienīst. Ir jāpiedod un jāatlaiž situācija, jo ar naidu sirdī ir ļoooti grūti dzīvot. Tiem ļaunuļiem vienmēr visvairāk kremt, ka apceltais var turpināt laimīgi dzīvot, bet viņiem jāsadzīvo ar savu sirdsapziņu...
Savu dzīvesstāstu gan negribu rakstīt. Bet pateikšu, ka viss notiek uz labu, kaut tajā brīdī tā neliekas. Galvenais tver visas jaunās iespējas, jo jaunu dzīvi sākt ir tik skaisti. :-)
12.02.2014 09:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits