aaaaa, kopsh vakardienas nevaru dabuut nost gredzenu, pirksts ir uzpampis, pirksta kraasa veel ir normaala, bet nu jau saak kaitinaat. Izmeegjinaaju ziepes, sviestu, lubrikantu, rokas tureeshanu augshaa, likusi roku aukstaa bljodaa, un gan jau ka veel kaut ko. Probleema taada, ka katru reizi kaa es to pirkstu samocu, taa, man shkiet, ka tas pirkst piepamst bishki vairaak, taapeec es gribu paprasiit, kura ir tieshi taa metode, kas ir darbojusies uz jums vislabaak. Lasiiju par Windex (bet es nezinu vai pie mums taads eksistee, nevar kaut kaadu dajebkaadu logu tiiriishanas liidzekli puust virsuu?). Ar zobu diegu nedarbojas, jo gredzens nepavisam nav gluds. Taapeec arii ir saapiigi dabuut nost - vinjsh ne tikai spiezh kopaa aadu, bet skraapee, kretiins taads. Un iet pie aarsta, vai uz aptieku, lai nokniebj nost es negribu, jo gredzens ljoti miilsh - daavana no mammas 18. dzimshanas dienaa, un tas nav gredzens parastais, taapeec shaubos vai varees vispaar taadu salabot peec tam. PALIIGAA. Tieshaam :D visi pirksti kaa pirksti, bet viens tagad izskataas peec sardeles.