Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

23.01.2014. Beztēmas rīts

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
laba diena, meitenes!

kā klājas? Kas jauns?

man joprojām ir aktuāls jautājums par acu ārstu. Tikai šoreiz tas papildināts. Kur un kāds acu ārsts Rīgā ir labs, zinošs un pilnu uzmanību pievērsošs savam pacientam? Un vai ir tāds, kas to visu darba valsts labā par pacienta maksu nevis par vismaz 30 eiro privātprkasē vai klīnikā?

Kopumā, sveicu visas ar ceturtdienas iestāšanos (ja nu kāda šo dienu īpašī gaida ;) )

Atceramies, ka katra diena ir tāda, kādu mēs to izkrāsojam. Tad nu iešu savu krāsot krāsainu ar košām krāsam !

Nu tad, priekā! ;D
23.01.2014 08:24 |

Reitings 963
Reģ: 03.07.2013
Good-liver, saglabā to bildi un pēc tam ieliec google attēlu meklēšanā. Izmetīs bisas saites,kur viņa būs.
23.01.2014 22:30 |

Reitings 488
Reģ: 18.04.2013
Man kaut kā viss pretēji, šodien skaista diena. Tiku pie jaunām mantiņām - kameras,statīva un GoPro Hero 3+ :)

Treniņā labi pamētāju pa grozu, liekas,ka spēlē vajadzētu ok krist un vispār labi iet, bet nu tad jau manīs.

Meitenes galvu augšā, rīt būs jauna, forša diena ;)
23.01.2014 22:35 |

Reitings 1093
Reģ: 17.05.2013
Lavisa nav prezentācijas un jautājumu uzdošanas laika limits? Mums tas tika ievērots pat uz katra referāta prezentācijas laiku.

Nē, pie šīs pasniedzējas noteikti nekas tāds nav. Viņa var runāt un runāt un likt aizstāvētājam stāvēt pie auditorijas priekšā stundu. Peee.

Man beidzies nedēļas mācīšanās maratons. Tagad miers. Rīt vēl mazliet jāpamācās sestdienai, bet tagad kādu laiku būs mierīgāk.
23.01.2014 23:38 |

Reitings 734
Reģ: 04.12.2012
Nu.. atkarībā arī gan no tā, ko aizstāv.. Mums bd cenšas tās 7 min ievērot. Bet esmu arī kādas 20 min diskutējusi aizstāvot referātu.
Rīt ir man kursa darba aizstāvēšana, kājas un rokas trīc, kaut atzīmi jau zinu.. Tomēr, zinot,ka citas kursabiedrenes ir sataisījušas problēmas, viss nāks pār visu galvam.
23.01.2014 23:47 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits