1) Vēlētos izcilu,nevainojamu prātu jeb būt perfekti gudra visās situācijās,jomās;
2) Naudu. Tā, lai pietiktu visu ģimenes finansiālo problēmu atrisināšanai;
3) Darbu, kas nes prieku un līdzekļus.
Pārējais man jau ir :) Mīlu un esmu mīlēta.
Nauda patiešām nav svarīgākais dzīvē,bet ja Tu esi vesels,apkārt ir mīļie cilvēki,no rītiem, mostoties smaidi,tad jā,tā ir laime! Un ko tad vēl vairāk vajag,ja esi laimīgs!!
Ja ilgi nedomājot - 1. Lai esošais darbs kļūst beidzot stabils un varbūt mazliet labāk apmaksāts.
2. Lai vecākiem, ģimenei beidzot atrisinās visa problēmu ķēde.
3. Lai tā īsti izkristalizētos mani profesionālie mērķi un pietiktu veiksmes, gribasspēka un līdzekļu to realizēšanai.
Ok, būs jums miljoniem naudiņu, ko tālāk? Noteikti pirmais, ko darīsiet pametīsiet savu darbu un pateiksiet priekšniekam acīs, ko par viņu domājat. Tālāk noteikti šmotkas, šmotkas, šmotkas, patērēšana, patērēšana... Ok, apbraukāsiet pasauli, bet ne jau mūžīgi. Ir arī idejas kā pilnvērtīgi un mērķtiecīgi aizpildīt savu miljonāra ikdienu?
Būšu banāla. Nauda. Jā, jo tā atrisinātu 90% visu manu raižu. Veselība man un galvenais maniem tuvajiem. Vairāk man neko nevajag. Laime un mīlestība tomēr ir pašu rokās. Trešo vēlmi iztērētu droši vien kaut kā muļķīgi. Lai samazina krūtis vai pagarina matus :D
Noteikti pirmais, ko darīsiet pametīsiet savu darbu un pateiksiet priekšniekam acīs, ko par viņu domājat. Tālāk noteikti šmotkas, šmotkas, šmotkas, patērēšana, patērēšana...
1. Perfekta mana un tuvinieku veselība
2. Kaislība un veiksme karjerā! Nu vismaz atrast to, par ko es paliktu kā traka
3. Naudu visai ģimenei, lai biežāk varētu satikt tuviniekus