alkohols +/-

Reitings 16
Reģ: 20.01.2014
Sveikas, dāmas!

Man ir tāds intereses jautājums, cik bieži jūsu džeki lieto alkoholu? Lieto mājās vai ballītēs? Kā jūs pieņemat to faktu(ja dzer)?

Vnk te nesen iepazinos ar simpātisku sievieti, kurai nepatīk kad vīrietis dzer. Dzērājs neesmu, bet šad tad mēdzu iedzert mājās pie kompja vai ar draugiem bārā. Kā ir ar jūsu džekiem, netincināt viņus par dzeršanu? :-)
22.01.2014 16:53 |

Reitings 400
Reģ: 29.01.2009
Neesmu neko teikusi.Tikai te vienu laiku pa vasaru bija uznācis ka aliņu vajadzēju katru vakaru ,tad gan sāku mazliet aizrādīt.
22.01.2014 18:07 |

Reitings 1806
Reģ: 18.08.2013
Es man šķiet esmu lielāks iedzērājs nekā draugs, jo ja kaut kur braucam pie stūres nolieku viņu

++

Manējais vispār pāris reizes gadā iedzer..bet tad nu tā nopietni, ne jau ka krīt, jo tur viņš tiešām daudz, es vispār brīnos kā var nedzērājs mierīgi izdzert litru, sagaidīt rītu un sagaidīt pirmos kas ceļas no miega :D
22.01.2014 19:03 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Pa nedēļas nogalēm vēl ok. Ja vienkārši pie datora sēžot regulāri ienāk prātā kko dzert, tad nu nē.
22.01.2014 19:07 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Vasaras sezonaa draugs shad tad kaadu Dlaitu iedzer, bet taa pa nopietnam iedzer kaadas 2-3x gadaa. Un labi,ka taa. Kaadaa romantiskaa vakaraa kaadu viina glaazi.
Nesen sanaac 2 nedeeljas peec kaartas ar stirpo alko un draugs tad teica,ka par biezhu sanaak un atkal uz gadu buushot miers :D
Paldies Dievam, man nav vinjsh jaagana,
22.01.2014 19:12 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Pilnīgi un galīgi nesaista vīrieši, kam katras 5dienas izklaide ir obligāta iedzeršana. Nepatiktu arī aliņa sūkšana pie kompja ik vakaru. Arī katru otro nē.

+1
Draugs iedzer reti. Varbūt reizi mēnesī. Nekad nav piedzēries un nekad man nav bijis jājūtas apkaunotai dēļ tā, ka viņš ir zem grādiem un uzvedas kā pēdējais idiots. Žēl to meiteņu, kam nākas nonākt tādās situācijās un tad vāķīt tos pārlopā esošos kadrus.
Negribētu, lai mans draugs vairākas reizes nedēļā(vai pat katru vakaru) strēbtu aliņus vai uzskatītu, ka izklaide bez alkohola vispār nav iespējama.
22.01.2014 19:13 |

Reitings 50
Reģ: 18.01.2014
Iedzer ar draugiem, mājās pie hokeja- ne bieži un ne daudz. Vairāk jau burķšķu, kad vēlu pārrodas, jo te tas, te tas gadījās, un tad beigās redz viņi pa aliņam, bet kopumā nav traki. :)
Kopā atpūšoties iedzeram abi, bet nav problēma arī atpūsties tāpat.. nu kaut kā pielāgojamies viens otram!
22.01.2014 19:14 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Draugs iedzer reti. Varbūt reizi mēnesī. Nekad nav piedzēries un nekad man nav bijis jājūtas apkaunotai dēļ tā, ka viņš ir zem grādiem un uzvedas kā pēdējais idiots. Žēl to meiteņu, kam nākas nonākt tādās situācijās un tad vāķīt tos pārlopā esošos kadrus.
Negribētu, lai mans draugs vairākas reizes nedēļā(vai pat katru vakaru) strēbtu aliņus vai uzskatītu, ka izklaide bez alkohola vispār nav iespējama.

Un man tipiski tas pats, kas Heartkiller. Draugs iedzer pa kokteilim 1x mēnesī. Neesmu viņu redzējusi piedzērušu šajos 3 gados! Vienreiz ļāvu dzert, cik tīk, tad arī ievēlās gultā kā baļķis pēc pasākuma ar draugiem, bet tā kā es saldi čučēju, tas neskaitās. :D
22.01.2014 19:28 |

Reitings 391
Manējais nedzer gandrīz nemaz. Reizēm kādā pasākumā vienu glāzi iedzer, bet tas ir pāris reizes gadā, parasti nedzer vispār.
22.01.2014 19:33 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Man arī visi bijuši šoferīši un tā tas paliks :D Nepatīk, ka puiši dzer. 2x mēnesī iedzert ir ok. Bet ja piedzerās un sākas stulbības no viņa puses, man tas ir nepieņemami.
22.01.2014 20:27 |

10 gadi
Reitings 13809
Mēs abi esam nedzērāji.
22.01.2014 20:31 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Varētu teikt, ka vīrs nemaz nedzer, bet būtu melots. Varbūt divas vīna glāzes mēnesī sanāk un man tas pat ļoti patīk. Nepatīk vīrieši, kas aizraujas ar alkoholu.
22.01.2014 20:36 |

Reitings 3379
Pa pagājušo gadu atminos kādas varbūt 3 reizes, kad tika lietots alkohols (manā klātbūtnē). Ne manā klātbūtnē - varbūt vēl 3 reizes. Man nebūtu pa ceļam ar tādu, kas sūc aliņus vakarā pie tv, pat ja "tikai" reizi nedēļā.
22.01.2014 20:39 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Ikdienā darbadienu vakaros ļoti reti lieto alkoholu. Vienīgi ziemas laikā reizēm iedzeram karstvīnu vai ko tādu. Nedēļas nogalēs - nu kā sanāk. Ja notiek kaut kur kāda pasēdēšana (kas sanāk gandrīz katru nedēļu, jo mājās nesēžam), tad arī kaut ko sanāk iedzert, bet ne "līdz kliņķim". Neko neaizliedzu, jo viņš nedz dara stulbības, kad lieto alokoholu, nedz arī piedzeras līdz nesaprašanai.
22.01.2014 21:04 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Lasu, ka pārsvarā visām otrās puses ir daudz maz nedzērāji, bet tad, ja būtu tā, ka viņi gribētu iedzert biežāk, nezinu, nu tos aliņus pa nedēļu pēc darba, nogalēs stipros, tad tiešām kāda ietu un kratītu ar pirkstu un teiktu, ka tā nu gan nevarēs??
22.01.2014 22:30 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Abi meedzam nedeeljas nogalee iztukshot pa kaadai alus pudelei, dazkaart gadaas iznjeemumi nedeeljas viduu. Ja dzertu ik dienas, tad gan iipashi par to nepriecaatos.
22.01.2014 22:35 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Gan es, gan draugs esam nedzērāji. Es nedzeru vienkārši tāpēc, ka es negribu, man nepatīk, draugs... Es pat nezinu, kāpēc viņš tā izdomāja. Dažkārt ballītēs vēl pabakstu, lai iedzer kādu glāzi un pajautrojas, bet viņš negrib, neesot intereses un tā. Abiem ir labi, nekad neesam kašķējušies par šo :
22.01.2014 22:52 |

Reitings 649
Īsti nesaprotu, kāpēc alus pudele kā ikvakara rituāls būtu jāuzskata par normu, es personīgi to saucu par alkoholismu. Citi man oponē, sakot, ka tad jau mana ikvakara tējošana arī ir atkarīga, jo ja nu tēja negaršojot - lai nu būtu.
Es, kad tikko iepazinos ar draugu, izspēlēju eksperimentu - pirms nākšanas mājās piezvanīju viņam un pajautāju, vai nevēlas, lai ieeju veikalā nopirkt kādu aliņu - viņa atbilde "šodien? vienkārši tāpat? nu nē taču!" mani ļoti iepriecināja.. un tā tas turpinās.
Arī ikvakara 5dienu un 6dienu kokčikošana man nav pieņemama, bet nav vajadzīgs arī pilnīgs atturībnieks, lai jau tiek, ja gribās kādreiz :-D
22.01.2014 22:56 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Glāzi konjaka vai brendija vīrs iedzer teju katru vakaru. Es viņam pievienojos, dažkārt aizstājot tos ar sauso vīnu, retāk alu. Mēs nepiedzeramies, nepārsniedzam vienu, divas devas. Katru darbdienas rītu taisam rīta rosmi un 40-80 cl 40% alkohola tam nereozi nav traucējos. Apmēram 2 mēnesī satiekamies ar draugiem un atļaujam sev vairāk. Svarīgi ir tas, ka cilvēks nedegradējas tajos mirkļos, kad ir iedzēris. Sabiedrība un bieži vien puišu draudzenes gaida, ka iedzēris puisis kardināli nemainīsies. Ja skaidrā viņš ir pakļāvīgs kā suņuks, tad, skaidrs, ka viņai nepatiks, ja viņš sāks 'rādīt raksturu' ieņēmis dūšu šķidrā veidā (iedzēris). Kamēr alkohols netraucē cilvēka darbam, izaugsmei, viņa sociālajai lomai un dzīvei vispār (tajā skaitā, neatstāj pēdas viņa veselībā) es neredzu objektīvus iemeslus, lai nosodītu alkohola lietošanu. Ir tādi cilvēki, kurus alkohols atraisa un stimulē jaunu sinapšu veidošanos smadzenēs. Kā spilgtu piemēru tam varu pieminēt, tiesa gan, nu jau nelaiķi, seru Kristoferu Hičensu. Vairāk tādus dzērājus kā Hičenss kā tādus nedzērājus kā Bin Ladens :)
22.01.2014 23:12 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Kā vēsturniece varu teikt- aristokrāti iedzer teju katru vakaru, zemniecība to nevar atļauties-rītā agri jāceļās apart laukud :D
22.01.2014 23:16 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Tā kā pašai patīk vakaros sevi palutināt ar vīnu, kādu kokteili, sidru vai alu, tad nekad nebūšu no tām, kura aizliegs iedzert vīrietim. Bet atslēgvārds ir "iedzert", jo pārdzērušos vīriešus nekad vairs negribu sev blakus. Ir rūgta pieredze.
Nez vai man patiktu arī tas, ka bez alus netiktu pavadīts it neviens vakars. Un, protams, noteikti nebūtu pretenziju pret vīrieša iedzeršanu, ja vīrietis nemainītos - nekļūtu agresīvs, nesāktu risināt kādas problēmas. Bija pieredze, kad vīrietis ar kuru biju kopā, iedzerot kļuva agresīvs, bet reizē arī vācams, jo nespēja pats normāli pārvietoties. Kad sākās arī ikvakara dzeršana, bez alus diena nebija iedomājama, kad alus tika dzerts pat no paša rīta pamostoties, bet daļa algas aizgāja alkoholā, aizgāju un kopš tā laika vairs redzēt negribu sev blakus vīrieti - lupatu, kurš sievietei jāvāc un bez maz vai pāri plecam pārmests jānes mājās no kroga.
23.01.2014 00:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits