Pardomas par sievietem.

Reitings 204
Reģ: 21.01.2014
Labvakar dargas damas!

Es 23 gadus dzivoju Latvijaa, lidz parvacos uz dzivi ASV. 1 gadu esmu tur nodzivojis un skiet varu izteikt secinajumus un viedokli par noveroto un salidzinat sievietes tur un sievietes LV.

1.Sievietes ASV ir komunikablakas, laipnakas un forsakas.Beizi eju uz klubiem un bariem, pieejot klat turienes sievietem un jautajot vai negrib padejot atbilde allazh ir 90% gadijumu pozitiva, tapat ari telefona iedoshana, ieshana uz randinjiem. Kas bija noverots Latvijaa 23 nodzivotos gados - pieej klubaa vai negrib padejot lielakoties negativa , bija pat gadijums, kad nolamaja krievu lamu vardiem, drausmigi, par numura iedoshanu vai randinjiem - reti. Sievietes Latvijaa ir ljoti nelaipnas un pat rupjas.
2.Sievietes ASV ir skaistas, teiksim ta 1 uz 5 sievietem apburosha , skaista, sakopta, labas drebes, viss chiki briki. Latvijaa noverotais - smuka, pat ne skaista, meitene bija labi ja 1 uz 15 sievietem, diemzhel, lielakaa dalja pelekas peles, kas vasaraa staigaa ar dzinsiem bet ziemaa ar netiru pufaiku, par seju runajot skiet nezina par kosmetikas eksistenci, bet var saprast jo LV ir nabadziga valsts, drebes, kosmetiku nevar atlauties, kas nebut nav iedomajams ASV.

p.s. varbut kadai ir kas sakams savai aizstavibai, bet es nezinu vai tas mainis manu viedokli par noveroto LV un ASV.
21.01.2014 22:54 |

Reitings 253
Reģ: 22.01.2014
O jaa ladies. Dont worry be happy. Latvija ir skaistakas sievietes pasaule . varbut man ka Italiano ir tads viedoklis bet sorry ladies - latinos man nepatik, parak maksligas a sheit in the LV viss skaistums ir iists un no dabas. USA neesmu bijis, sorry tapeec nevaru spriest.
24.01.2014 16:06 |

Reitings 253
Reģ: 22.01.2014
To Tobias - paldies mambo par ieteikumu noteikti kaadreiz jaizlido uz Ukraine izshaut savu Italiano pienu man pat karte ar visam valstim kur gribeetos but - topa augshlaaa always buus LV.
24.01.2014 16:08 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Negaidi. Brauc uz Ukrainu tagad, pa taisno uz Maidanu.
24.01.2014 16:13 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Nu, gan Jūs te saspamojuši.
Īsts vai ne īsts, bet man simpatizē Giovanni teksti. :D Es lasu un smejos un visus sliktos komentārus metus pāri. :)

Jūtos šādi:

24.01.2014 17:48 |

Reitings 211
Reģ: 23.01.2014
S80 ...

Man viss skaidrs par tevi. Cilvēks kurš sevi personificē kā auto modeli :D Atkiek vienam ārzemniekam no Itālijas ierakstīt forumā, un tu izsaki simpātijas? Cik banāli un nožēlojami :(

Tādas diemžēl ir Latvijas sievietes...
24.01.2014 18:37 |

Reitings 176
Reģ: 19.01.2014
Ģirt

Nabadzīgu valstu meitenēm/sievietēm neko vairāk arī nevajag kā tikai viduvēja ārzemnieka izmestu skatienu, tekstiņu un orgasms iestājies, krīt ceļos utt
24.01.2014 18:42 |

Reitings 211
Es lasu un smejos un visus sliktos komentārus metus pāri.

Bēdu liku zem akmeņa, pāri gāju dziedādama !!! :D

Diemžēl savu nesmukumu un prasto attieksmi zem akmens nepaslēpsi. Atliek dziedāšana, un komentu ignorēšana ;)
24.01.2014 18:44 |

Reitings 211
Nabadzīgu valstu meitenēm/sievietēm neko vairāk arī nevajag kā tikai viduvēja ārzemnieka izmestu skatienu, tekstiņu un orgasms iestājies, krīt ceļos utt

Skarbi, bet ļoti patiesi vārdi ;)
24.01.2014 18:49 |

Reitings 6407
Nu, Jūs jau varat turpināt rieties un paši parādīt savu zemo līmeni, mani tas pilnīgi nesatrauc. Es labāk lasu google translate tulkojumu vai kaut kādu tāda tipa samurgojumu, kur var pasmieties, kā tās Jūsu atklāsemes kādas ir tās sievietes.

Tu,Ģirt, Vispār būtu paklusējis! Savu bijušo meiteni noliki līdz ar zemi un tad beigās paziņo, bet mūs saista kas īpašs, ja jau saista, tad cieni dāmu un attiecības, nevis publisko saraksti kā baigo pierādījumu par meitenes nelietīgumi.

Kaut visiem tādiem čīkstuļiem atrastos izmantotājas, kas noplēš Jums pēdējo ādu pār acīm!

Redzu cik Tu esi pieklājīgs un jauks. Paldies Dievam, ka esi aizbraucis no Latvijas prom!

Vari turpināt rakstīt savas "gudrības", turmāk ignorēšu.

Paldies par uzmanību!
24.01.2014 18:54 |

Reitings 176

Vai tavs otrs profils winglet arī ignorēs topiku un nebāzīs spama bildītes?
24.01.2014 18:59 |

Reitings 6407
Fēbe, Tev kā IT speca sievai, kā Tu te paziņoji jau bija jāzin, ka profili ir dažādi, tāpat ip adreses. Kad atnāks Tavs visu gudrais vīrs noskaidro un tad vari uzrakstīt atvainošanās tekstu.
24.01.2014 19:02 |

Reitings 900
@ fēbe

uz tām, kuras ir bagātas un dzīvo nabadzīgā valstī tas arī attiecas?
24.01.2014 19:06 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Vispār jau jūs bijāt apņēmušies mūs ignorēt. Tas bija kādas lapas četras atpakaļ. Ziniet, kā vislabāk ignorēt sievietes sieviešu forumā? Nenākt te!

Neskatoties uz to, kādu valodu es lietoju vai nelietoju, manas prāta spējas ir pietiekamas, lai saprastu, ka vīrieši, kas nāk šeit sūdzēties par sieviešu dzimumu kā tādu, patiesībā ir nožēlojami un no saviem stāstiņiem, cik citur viss ir lieliski, nav redzējuši nekā. Tikai pārstāsta, ko no citiem dzirdējuši.

Ja vīrietim dzīvē viss ir kārtībā, viņš nenāks sieviešu forumā gausties par sievietēm.
24.01.2014 19:07 |

Reitings 900
@ fēbe

Vai tavs otrs profils winglet arī ignorēs topiku un nebāzīs spama bildītes?

no tevis labs izmeklētājs nesanāktu, ja vēl neesi sapratusi ka s80 un winglet ir divi dažādi cilvēki

dritvaikociņ
24.01.2014 19:09 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012

Bieži vien bagāto valstu silikona lellēm vajag vēl mazāk. Nabadzība vai bagātība bieži vien nav noteicošais iemesls. Pērkami cilvēki ir visur. Un nenopērkami cilvēki arī ir visur.

Te vairāk redzams dažu cilvēku personīgās neveiksmes izgāšana uz tautām, valstīm un nabadzību/bagātību.
Pirmkārt, visas problēmas vajag sākt meklēt sevī.
24.01.2014 19:10 |

Reitings 6407

Bieži vien bagāto valstu silikona lellēm vajag vēl mazāk. Nabadzība vai bagātība bieži vien nav noteicošais iemesls. Pērkami cilvēki ir visur. Un nenopērkami cilvēki arī ir visur.

Te vairāk redzams dažu cilvēku personīgās neveiksmes izgāšana uz tautām, valstīm un nabadzību/bagātību.
Pirmkārt, visas problēmas vajag sākt meklēt sevī.

Lieliski pateici! Malacis! :) Redzu, ka esi ar dzīvi apmierināts! :) Skaisti!
24.01.2014 19:15 |

Reitings 211
Tu,Ģirt, Vispār būtu paklusējis! Savu bijušo meiteni noliki līdz ar zemi un tad beigās paziņo, bet mūs saista kas īpašs, ja jau saista, tad cieni dāmu un attiecības, nevis publisko saraksti kā baigo pierādījumu par meitenes nelietīgumi.

Publiskojot saraksti es neizrādu necieņu ;) Es viņu nenoliku līdz ar zemi, viņa pati to izdarīja. Personas dati netika izpausti. Uztver to kā rūpes, tas parāda ka neesmu vienaldzīgs. Joprojām jebkurš var laboties, un es tam cieši ticu. Dažreiz es aizlūdzu par sievietēm, lai viņas ierauga patieso dzīves vērtību.

Kaut visiem tādiem čīkstuļiem atrastos izmantotājas, kas noplēš Jums pēdējo ādu pār acīm!

Tu noteikti vari kļūt par vienu no viņām. Bet diemžēl ne man, jo man šobrīd ir sieviete, lētu pakaļdarinājumu man nevajadzēs :D

Redzu cik Tu esi pieklājīgs un jauks. Paldies Dievam, ka esi aizbraucis no Latvijas prom!

Pieklājīgums, jaukums= Paldies Dievam esi aizbraucis prom no Latvijas...
Respektīvi
Rupjība, sliktais= Brauc uz Latviju ???

Varēji to darīt sākumā, un neizaicināt mani. ;)
ignorēt nozīmē izvēlēties būt aklam, pat ja Dievs dāvājis redzi ;)
24.01.2014 19:16 |

Reitings 176
Patiesību noslēpt nevar.
24.01.2014 19:22 |

Reitings 6407
:D :D :D

Ļauj man paskatīt kam tā ip pieder un kur atrodas! :D

Iesaku Tev šķirties no tāda speciālista.

Tās meitenes, kas zin, kur dzīvoju, tagad ņirdz pilnā balsī un es arī. :D
24.01.2014 19:26 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
Dionysus, ess aprotu,ko tu domaa, bet zini,es esmu jaunaa maaminja,un tad kabaak sabiedriibaa,kur ir iemaaciits,kas ir pieklaajiiba un izpaliidziiba nekaa sabiedriibaa,kur neviens nepaliidz,bet noveershas. Sheit,kur es dziivoju,man vienmeer cilveeki atver durvis,paliidz iecelt ratinjus, paliidz ar pirkumiem- izkraameet un salikt.
Un tev nav taisniiba,ir valstis,kuraa smaida un draudzigums ir veids kaa cilveeki eksistee,veids,kaa vinji redz dziivi. Uzreiz praataa naak taizeme,tur ,kaa vinji pashi saka, vinjiem smaids tiek maaciits no dzimshanas,tas ir veids,kaa vinji komunicee,dziivo.
Man pietruukst latvijs,arii ar visaam neapmierinaatjaam,skaabajaam sejas izteiksmeem, bet es tomeer iesaku buut atveertaakiem un nepaiet garaam cilveekm,kam vajag paliidziigu roku.
24.01.2014 19:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)