Pardomas par sievietem.

Reitings 204
Reģ: 21.01.2014
Labvakar dargas damas!

Es 23 gadus dzivoju Latvijaa, lidz parvacos uz dzivi ASV. 1 gadu esmu tur nodzivojis un skiet varu izteikt secinajumus un viedokli par noveroto un salidzinat sievietes tur un sievietes LV.

1.Sievietes ASV ir komunikablakas, laipnakas un forsakas.Beizi eju uz klubiem un bariem, pieejot klat turienes sievietem un jautajot vai negrib padejot atbilde allazh ir 90% gadijumu pozitiva, tapat ari telefona iedoshana, ieshana uz randinjiem. Kas bija noverots Latvijaa 23 nodzivotos gados - pieej klubaa vai negrib padejot lielakoties negativa , bija pat gadijums, kad nolamaja krievu lamu vardiem, drausmigi, par numura iedoshanu vai randinjiem - reti. Sievietes Latvijaa ir ljoti nelaipnas un pat rupjas.
2.Sievietes ASV ir skaistas, teiksim ta 1 uz 5 sievietem apburosha , skaista, sakopta, labas drebes, viss chiki briki. Latvijaa noverotais - smuka, pat ne skaista, meitene bija labi ja 1 uz 15 sievietem, diemzhel, lielakaa dalja pelekas peles, kas vasaraa staigaa ar dzinsiem bet ziemaa ar netiru pufaiku, par seju runajot skiet nezina par kosmetikas eksistenci, bet var saprast jo LV ir nabadziga valsts, drebes, kosmetiku nevar atlauties, kas nebut nav iedomajams ASV.

p.s. varbut kadai ir kas sakams savai aizstavibai, bet es nezinu vai tas mainis manu viedokli par noveroto LV un ASV.
21.01.2014 22:54 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Tam čalim zoba nav, jo viņš ir hokejists. Un hokejistiem zobus mēdz izsist.
23.01.2014 20:52 |

Reitings 176
Reģ: 19.01.2014
Es zinu, kas viņš ir :D un zinu to , ka viņš vairs zobu sev neliek vietā, lai kur atrastos - operā vai uz laukuma. Nu varbūt pēc 40 gadiem, beidzot karjeru, ieliks, varbūt.
23.01.2014 20:56 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Es ceru, ka par Avečkinu tas bija joks.:D
Viņš kaut ko ir dzīvē sasniedzis, tāpēc par meiteni nav jābrīnās.
23.01.2014 20:57 |

Reitings 211
Reģ: 23.01.2014
Cenšos izteikties piesardzīgi, un tā arī turpināšu ;)
Aizbraucot uz ārzemēm es jūtu atbildību, kādu iespaidu atstāšu, jo pēc manis cilvēki izdarīs secinājumus par Latviešiem. Tāpat kā es izdaru secinājumus par sievietēm LV. Nevajag daudz, pietiek ar to ko esmu pieredzējis.. Ir arī labi piemēri, bet tādi ir nomācošā mazākumā.
Viss ir loģiski, nav vienkārši atrast sev cilvēku, ar kuru būt kopā. Tagad tādu esmu saticis Krievijā. Latvijā man bija zudušas cerības izveidot pilnvērtīgas attiecības.
Un viss mainās, cilvēki mainās. No sliktā daudz ko var iemācīties, tas ir labi, ka ir tāda pieredze. Iegūšu gan es, gan tā meitene sapratīs ar laiku.
Zinu ka viņa nelasa cosmo forumu.. Zinu viņas intereses pietiekoši labi. Un pat ja lasa, tad viņa jau zin manas domas. Man jau atvainojās, vēlējās uzturēt draudzīgas attiecības.. Ne jau viss bija slikti.. Bija pat ļoti labi, un ne velti man viņa iepatikās, neesmu to aizmirsis, kāpēc, kāda viņa bija, kāda ir. Tas labākais ir palicis pie manis nemainīgs.
23.01.2014 21:43 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Ne visi cenšas atstāt labu iespaidu, kaut vai palasi Tobiasa postus.

Ir pieteikoši daudz labu piemēru.

Galu galā mēs paši veidojam savas attiecības, savu dzīvi. Tu izvēlējies to meiteni, tad tagad nesaki, ka golddiger. Es taču arī nevienu nevainoju, ka esmu satikusies ar vīrieti, kurš satikās ar mani naudas dēļ. Pie tā vainojams ir tikai pats cilvēks! Tu izvēlējies to meiteni, es to čali, pienāca laiks, visus sapratām, čau! Kāpēc vēl kaut kādu draudzību nevienam nevajadzīgu taisīt un rakstīt, ka lūk viņa ir tāda un prasīja man tos 800 e???
23.01.2014 21:50 |

Reitings 211
Es ceru, ka par Avečkinu tas bija joks.
Viņš kaut ko ir dzīvē sasniedzis, tāpēc par meiteni nav jābrīnās.

Visiem patīk veiksmīgi cilvēki, tas tiesa.
Bet tajā pašā laikā, jebkurš vīrietis satiekot īsto sievieti, var sasniegt ļoti daudz.
23.01.2014 21:51 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Latvijā man bija zudušas cerības izveidot pilnvērtīgas attiecības.

Es zinu daudz jauku Latvijas sieviešu. Viena no viņām ir mana sieva. Iapazīšanās un attiecību veidošanas laikā man pat nebūtu galvā doma ienākusi meklēt attiecību partneri ārpus LV

Varbūt runa ir par citu Latvija?
23.01.2014 21:51 |

Reitings 211
Es zinu daudz jauku Latvijas sieviešu. Viena no viņām ir mana sieva. Iapazīšanās un attiecību veidošanas laikā man pat nebūtu galvā doma ienākusi meklēt attiecību partneri ārpus LV

Varbūt runa ir par citu Latvija?

Nešaubos, un prieks ka tā ;) Tu esi laimīgs Latvijā, man tas neizdevās, nebiju laimīgs. Gan darba dēļ, gan dzīves apstākļu, gan attiecību.
23.01.2014 21:59 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
ne ar tām esi tusējies
23.01.2014 22:03 |

Reitings 211
Ne visi cenšas atstāt labu iespaidu, kaut vai palasi Tobiasa postus.

Ir pieteikoši daudz labu piemēru.

Galu galā mēs paši veidojam savas attiecības, savu dzīvi. Tu izvēlējies to meiteni, tad tagad nesaki, ka golddiger. Es taču arī nevienu nevainoju, ka esmu satikusies ar vīrieti, kurš satikās ar mani naudas dēļ. Pie tā vainojams ir tikai pats cilvēks! Tu izvēlējies to meiteni, es to čali, pienāca laiks, visus sapratām, čau! Kāpēc vēl kaut kādu draudzību nevienam nevajadzīgu taisīt un rakstīt, ka lūk viņa ir tāda un prasīja man tos 800 e???

Tas katra paša ziņā, par iespaidu runājot.
Tēma par Latvijas sievietēm, un par to arī rakstu.
Ja reiz viņu satiku, tad gribēju satikt. Kāpēc nesaglabāt draudzību? Nemēģināšu paskaidrot kāpēc, bet man viņa ir svarīga.
23.01.2014 22:10 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Nu ta beidzot varbūt kādai radīsies doma paskatīties uz sevu no malas. Malacis, Tobias, Ģirt!
23.01.2014 22:25 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Tava sieva un Tavi 2 bērni zina, ka Tu sēdi sieviešu portālā? :D

Sieva latviete vai tomēr nē?
23.01.2014 22:33 |

Reitings 597
Manuprāt, jāpriecājās par tavu 1) secinājumu, jo tas parāda to, ka latvietes ir ar labu pašvērtējumu. Jau vien tas, kā tu izsakies, - "piselīga" rāda par necieņu. Tāpat LV klubos ir daudz tūristu vai vietējie nogribējušies vīriešu dzimuma pārstāvji - skaidrs, ka sevis cienoša meitene centīsies sevi pasargāt no tādu cilvēku sabiedrības. Tas ir tikai apsveicami!

Vo šeit ir problēma. Ja latviete var derēt kā cilvēks un kā māte (?) tad kā sieva :-( 90% ir pilnīgas nulles. Sex pēc kāda pusgada pārvērsas par pliekanu uz ūdens vārītu putru bez sāls. Vienveidība, fantāzijas trūkums un frigiditāte.
23.01.2014 22:39 |

Reitings 597
1. Man ir lepnums par mūsējām,prieks ka tā! Vajag sevi novērtēt. Protams,galīgi nikni rūkt uz visiem ar nevajag(pieklājība jāievēro) ,bet katram otrajam numurus dalīt un ar katru randiņot ar nevajag.

Un pēc gadiņiem ....

:-D :-D :-D, bet vainīgi taču vīrieši :-D.
23.01.2014 22:48 |

Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
Jo stulbāka diskusijā, jo vairāk komentāru.
Iegāju pēc pusgada, eju atpakaļ lasīt grāmatas.
23.01.2014 22:55 |

Reitings 253
Reģ: 22.01.2014
Mmm. Mamma mia. Man skiet ka meitenes Riga ir pashas labaakas pasauleee - ziemelju sharms savienojas ar austrumu kaisli mm. Sanaak iists seksa kokteilitis, protams dazreiz ir labi kadu no Italia panjemt bet tas tikai atslodzitei.
23.01.2014 23:01 |

Reitings 253
Reģ: 22.01.2014
Latvietes ir ljoti labas seksaa - to es varu teikt drosi. Istas mezhones, dabuut jau gruuti, bet kad dabuu tad zini ka ir taa veerta tava dailjava. Drosi dodu vinjaam savu pienu no Italia jo tur ir daudz energy.
23.01.2014 23:03 |

Reitings 900
Vo šeit ir problēma. Ja latviete var derēt kā cilvēks un kā māte (?) tad kā sieva 90% ir pilnīgas nulles. Sex pēc kāda pusgada pārvērsas par pliekanu uz ūdens vārītu putru bez sāls. Vienveidība, fantāzijas trūkums un frigiditāte.

tu vispār saprati, ko tu šeit uzrakstīji!
žēl tavas sievas,kura ir kopā ar tevi- jo tevī nav ne grama vīrišķības un kaut kripatiņas cilvēcības/tu pat necieni ne sevi,ne sievu ne bērnus.
23.01.2014 23:05 |

Reitings 900
tā futbolistu komanda(jaunie lietotāji) šajā diskusijā ,ir pierādījums tam, ka tēmas autors ir šizofrēniķis.
ja taisi jaunu profilu, iemācies vispirms pats sevi nenodot.
23.01.2014 23:08 |

Reitings 597
tu vispār saprati, ko tu šeit uzrakstīji!
žēl tavas sievas,kura ir kopā ar tevi- jo tevī nav ne grama vīrišķības un kaut kripatiņas cilvēcības/tu pat necieni ne sevi,ne sievu ne bērnus.

Kādu vēl sievu un kādus bērnus?
23.01.2014 23:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)