Pardomas par sievietem.

Reitings 204
Reģ: 21.01.2014
Labvakar dargas damas!

Es 23 gadus dzivoju Latvijaa, lidz parvacos uz dzivi ASV. 1 gadu esmu tur nodzivojis un skiet varu izteikt secinajumus un viedokli par noveroto un salidzinat sievietes tur un sievietes LV.

1.Sievietes ASV ir komunikablakas, laipnakas un forsakas.Beizi eju uz klubiem un bariem, pieejot klat turienes sievietem un jautajot vai negrib padejot atbilde allazh ir 90% gadijumu pozitiva, tapat ari telefona iedoshana, ieshana uz randinjiem. Kas bija noverots Latvijaa 23 nodzivotos gados - pieej klubaa vai negrib padejot lielakoties negativa , bija pat gadijums, kad nolamaja krievu lamu vardiem, drausmigi, par numura iedoshanu vai randinjiem - reti. Sievietes Latvijaa ir ljoti nelaipnas un pat rupjas.
2.Sievietes ASV ir skaistas, teiksim ta 1 uz 5 sievietem apburosha , skaista, sakopta, labas drebes, viss chiki briki. Latvijaa noverotais - smuka, pat ne skaista, meitene bija labi ja 1 uz 15 sievietem, diemzhel, lielakaa dalja pelekas peles, kas vasaraa staigaa ar dzinsiem bet ziemaa ar netiru pufaiku, par seju runajot skiet nezina par kosmetikas eksistenci, bet var saprast jo LV ir nabadziga valsts, drebes, kosmetiku nevar atlauties, kas nebut nav iedomajams ASV.

p.s. varbut kadai ir kas sakams savai aizstavibai, bet es nezinu vai tas mainis manu viedokli par noveroto LV un ASV.
21.01.2014 22:54 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Es nevaru aizvainot pašpietiekamu cilvēku. Interneta diskusijās parasti neapvainojās. Īpaši ja anonīmi cilvēki apmainās viedokļiem.
Te ir iespēja- piekrist vai nē, paņemt vērtīgāko no lasītā, diskutēt. Bet ne apvainoties

Ok, vrbt nepareizi izteicos - nevis aizvaino, bet liec tā reaģēt :D Pašpietiekams cilvēks n tikai neapvainosies, bet arī spēs sevi aizstāvēt, izteikt savu viedokli, gadījumā, ja domas galīgi nesakrīt :)
Apvainošanās tiešām lkm nav tas īstais vārds.
23.01.2014 18:50 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Par to saraksti:

Tu to meiteni te LV laikam esi uzturējis. :D

Pasaki, kur Tu viņu atradi?! :D
23.01.2014 18:51 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Un par to saraksti... Ja tā ir patiesība, tad es tiešām nebrīnos, ka Tev ir tāds viedoklis radies :D Man būtu neērti un kauns vsp ko tādu rakstīt, uzbāzties un diedelēt. Labāk dzīvot kojās :D
23.01.2014 18:53 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Tā sarakste kaut ko liecina tikai par konkrēto meiteni, nevis latvietēm kā tādām. Es, piemēram, bijušajam pat 1 eiro neprasītu.
23.01.2014 19:10 |

Reitings 211
Reģ: 23.01.2014
Tā ir taisnība.
Bija līdzīga sarakste ar citu meiteni, bet nav tik ilgi saglabājusies. Ideja līdzīga, dzīvokļa vietā ziemas zābaki, apģērbs.

Žēl sava laika, līdzekļu. Neesmu rīkojies savtīgi, vienmēr cenšos izlīdzēt, bet tieku izmantots.
Kristīne man ļoti savarīgs cilvēks, ilgi bijām kopā. Sākumā viņai nebija intereses par manu naudu.. Bet tad kaut kas mainijās, kad sākām dzīvot kopā.
Nespēju viņu vainot. Pats veidoju situāciju, attiecības. Vienu brīdi jutos patīkami, kad viņu iepriecināju.. Stāsts par apetīti. Laikam nebija īstā. Tas arī viss.
23.01.2014 19:17 |

10 gadi
Reitings 315
Reģ: 16.04.2009
kaut kā skumji palika saraksti lasot. gan par to, ka publicē privātas lietas, gan par pašu situāciju. es laikam zemē drīzāk iegrimtu nekā kādam naudu prasītu. pat vīram neprasu. ehh...
23.01.2014 19:21 |

Reitings 6407
Delfinja, Golddiger!

Ģirt
, parteizi pamanīji, pats esi vainīgs. Kāpēc tad Tu vaino tagad visas?

Ja es būtu vecis, tādu vāveri ātri sūtītu griezt citu ratu un, lai man vairs neraksta un nezvana.

Pēc lasītā nojaušu, ka meitene arī varētu nestrādāt.
Purvčikā vienistabas dzīvoklis vispār maksā tādu kosmosu?

23.01.2014 19:25 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Tobias, un tagad pārdomas Tev. Nav dūmu bez uguns!

Es esmu jau pēdējos 3 gadus tusējusies Vecrīgā, mēnesī dažas reizes sanāk, gribas izdejoties utml. KĀ man pienāk klāt vīrietis?

1. variants, uzlūdz uz deju, rokas uzliek uz pēcpuses vai tuvu tai, cieši pieglaužas klāt.
2. variants, uzbrūk ar kārīgu vilka skatienu, piespiež pie sienas un liek pierakstīt viņa tel. numuru vai piedāvā savējo tel. numuru, uzrakstītu uz lapiņas
3. variants, padejojam, un kad aizejam apsēsties, viņš ir gatavs stundām ilgi sarunāties, man neizmaksājot ne dzērienu.
4. variants, pasaka kaut ko izcili idiotisku un grib iepazīties ar tekstu, kā piemēram: ''Tu esi baigi smukiņa!''; ''Čau mazā, panāc šurp!'' utml.

Un ja pēc visa šī Tev liekas, ka tas ir normāli, vīrietim necienīt sievieti un vēl gaidīt ko vairāk, tad Tu esi ļoti sekls savos uzskatos! Man Vecrīgā pa šiem gadiem vēl neviens normāls vīrietis nav pienācis klāt iepazīties, a tie forši tikai lūkojas un smaida. :)
23.01.2014 19:37 |

Reitings 335
Reģ: 05.01.2014
Pats esi radījis sievietēm tādu iespaidu par sevi, pats vainīgs! Tāpēc nevajag te nolikt visas sievietes.
Kāpēc tad man apkārt ir koptas, skaistas un pēc rakstura patīkamas sievietes, kāpēc es neuzraujos uz zeltracēm? Varbūt tāpēc, ka sevi protu pareizi pasniegt un neesmu jefiņš, kas uzskata, ka sieviete, ja tev neiedod nr. uzreiz ir draņķe un grib tikai naudu. Tur esi tikai tu pats vainīgs, ka neieinteresēji viņu pat tik minimāli, lai iedotu tel.nr. Man tas īpašas grūtības nesagādā, jo bieži vien pašas man paprasa nr. un nejau tāpēc, ka pie kluba būtu piebraucis ar rolls royce, bet no manas puses elementāra cieņa, jo atšķirībā no pārējiem neuzvedos kā izgribējies kucēns, kurš katrai pretīmnācējai lec uz kājas.

Neesmu, protams, pagaidām bijis "lielo iespēju" zemē, bet salīdzinot pēc daudzām ES valstīm, manuprāt, Latvijā, piemēram, Rīgā uz ielas skaistu meiteni satikt nav problēmu.
23.01.2014 19:59 |

Reitings 211
Reģ: 23.01.2014
Es esmu jau pēdējos 3 gadus tusējusies Vecrīgā, mēnesī dažas reizes sanāk, gribas izdejoties utml. KĀ man pienāk klāt vīrietis?

Varbūt kādreiz pamēģini izklaidēties ārpus Vecrīgas? Vecrīgā čaļi iet tusēt ar vienu domu- atrast meiču vienam vakaram.
23.01.2014 20:07 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Vecrīgā čaļi iet tusēt ar vienu domu- atrast meiču vienam vakaram.

Luudzu, nespried peec sevis. chalji ne ar ko neatskiras no meiteneem. taa ir vispieejamaakaa iepaziishanaas vieta, jo alkohols dara savu. ja Tu ej atrast kaadu tikai vienai naktij- tad izsaku liidzjuutiibu! :D
23.01.2014 20:13 |

Reitings 6407
Ģirt, tā nav taisnība.

Neminēšu pilsētu, kur tas bija, bet pretīgi vīrieši ir visur.

Reiz viens man uzbāzās ar savu dzērienu uzsaukšanu un iepazīšanos, parunāšanu un kaut ko vairāk, pateicu, ka nevēlos ar viņu laiku pavadīt, ka varu sev dzērienu nopirkt pati un viņam ar uzsaukt, ko dzer? Aizbēga.
Pēc minūtēm 15 viņš atgriezās! Tikai kādā veidā! Viņš iekoda man dibenā! Nu, tas ir normāli? Es viņam iesitu, kā rezultātā aizvainotais kliedza, ka es esot *auka un pret mani lietu ierosinās! Viņu izmeta no kluba. Viss ar to arī beidzās.

Es uzskatu, ka uz klubiem iet: piedzerties, no*isties, izkauties un mazākā daļa labi izklaidēties.
23.01.2014 20:17 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Ģirt, nav man īsti kur izdejoties ārpus Rīgas, ja neskaita dažas reizes vasarā, kad tieku uz zaļumballēm. Nebraukšu speciāli uz Jelgavu, jo tur nevienu nepazīstu!:)
Un es neticu, ka visi vīrieši ir tādi. :d Tad jau arī visas sievietes būtu zemākās kastas pārstāves, kam tikai no gultas gultā lekt!
23.01.2014 20:20 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Katrā pasaules valstī ķēmi ir pārstāvēti abos dzimumos, tāpat kā muļķi un neglīteņi un nepieklājīgi un arī bezgoži.
Klasificēt pēc valsts? Nu nezinu, drīzāk jārunā ir par menatlitāti, par tautību, izcelsmi, jo nevis valsts, kurā dzīvojam, nosaka mūsu iedzimto raksturu, bet gan reģions.
23.01.2014 20:20 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Par to saraksti - KUR IR TAVA PAŠCIEŅA ?!?!

Bet nu jā, tas ir vienkārši smieklīgi.
23.01.2014 20:24 |

Reitings 6407
Lieciet mieru puisim par to saraksti, neticu, ka neviena no Jums neko tādu nav darījušas.

Ne jau viņš ielika to saraksti, lai konkrētu personu apkaunotu, bet kā piemēru kā mēdz būt.
23.01.2014 20:26 |

Reitings 17203
Nu es domāju par to pašcieņu no meitenes pusi :D īstenībā, tik aizmirsu to pieminēt iepriekšējā komentārā. Tiešām atvainojos ja pārprata, bet nu jā smuki ar nav likt privātas sarakstes publiskos forumos, bet ai tas vel piedodami.
23.01.2014 20:40 |

Reitings 176
Reģ: 19.01.2014
Viņš jau nelika uzvārdu, nerunājot nemaz par personas kodu. Nav īsti par ko pat apsvērt domu piedot/nepiedot.
23.01.2014 20:43 |

Reitings 17203
Nē nu jā protams, bet zini ja tā meitene to pati šai forumā piemēram izlasītu, nedomāju ka viņai tas būtu patīkami, nevienam tas nebūtu patīkami ja apspriestu viņu saraksti publiski. Bet kā jau teicu, tas nekas īpašs nav.
23.01.2014 20:48 |

Reitings 176
Reģ: 19.01.2014
Čalim pat zoba priekšējā nav, bet dabūjis tādu dūdiņu :D
23.01.2014 20:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)