Pardomas par sievietem.

Reitings 204
Reģ: 21.01.2014
Labvakar dargas damas!

Es 23 gadus dzivoju Latvijaa, lidz parvacos uz dzivi ASV. 1 gadu esmu tur nodzivojis un skiet varu izteikt secinajumus un viedokli par noveroto un salidzinat sievietes tur un sievietes LV.

1.Sievietes ASV ir komunikablakas, laipnakas un forsakas.Beizi eju uz klubiem un bariem, pieejot klat turienes sievietem un jautajot vai negrib padejot atbilde allazh ir 90% gadijumu pozitiva, tapat ari telefona iedoshana, ieshana uz randinjiem. Kas bija noverots Latvijaa 23 nodzivotos gados - pieej klubaa vai negrib padejot lielakoties negativa , bija pat gadijums, kad nolamaja krievu lamu vardiem, drausmigi, par numura iedoshanu vai randinjiem - reti. Sievietes Latvijaa ir ljoti nelaipnas un pat rupjas.
2.Sievietes ASV ir skaistas, teiksim ta 1 uz 5 sievietem apburosha , skaista, sakopta, labas drebes, viss chiki briki. Latvijaa noverotais - smuka, pat ne skaista, meitene bija labi ja 1 uz 15 sievietem, diemzhel, lielakaa dalja pelekas peles, kas vasaraa staigaa ar dzinsiem bet ziemaa ar netiru pufaiku, par seju runajot skiet nezina par kosmetikas eksistenci, bet var saprast jo LV ir nabadziga valsts, drebes, kosmetiku nevar atlauties, kas nebut nav iedomajams ASV.

p.s. varbut kadai ir kas sakams savai aizstavibai, bet es nezinu vai tas mainis manu viedokli par noveroto LV un ASV.
21.01.2014 22:54 |

Reitings 900
Reģ: 19.01.2014
@ Tobias @ Ģirts - izlietu ūdeni vairs nesasmelsi - un nav jēgas taisīt sev vairākus profilus - jauns lietotājs yeah right
23.01.2014 17:17 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Ģirt, sniedz mums savu ip. :D

Pagaidām te tik nāk vieni vienīgi nelaimīgie kā jaunie useri.

Jāpadomā - bmwpower vaislinieki atdzīvojušies vai nīkuļi, kuri nav spējīgi stāvēt blakus varonigajām Latvānijas iedzīvotājām?

Bet, ja nopietni, tad ko sēsi to pļausi,golddigerienes ir visur, ja gribēsi, tādu, kas ir tikai smuka, tad arī maksāsi četras ādas, pat , ja viņai 9. klašu izglītība, jo viņa taču ir skaista un princese! :D
23.01.2014 17:19 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
bieži sanāk vilties- saskarties ar meliem, samākslotiem tēliem, tikt izmantotam, visur tiek matrializēts, rodās iespaids, ka viss ir pērkams. laimīgs = pārticis. Tas ir ļoti maldīgi. Šāds viedoklis ir palicis. Varbūt man nepaveicās, lai paveiktos vēlāk.

Viss kas viņai vajadzīgs ir mana uzmanība, mīlestība, tuvība. Kad pirmo reizi viņu redzēju, pie sevis nodomāju- pārāk dārgi!!! Bet es kļūdijos, kļūdijos dēļ LV gūtās pieredzes.

Man ļoti žēl, ka Tev nav izdevies satikt, Tavuprāt, normālu LV sievieti - tātad ne tur meklēji. Tiešām brīnos, kā var ko tādu teikt par LV sievietēm? NAV visas tādas! Viena daļa, jā, bet nevajag to visu attiecināt uz visām.
Brīnos, tiešām.. Tad es lkm neesmu latviete, jo man no vīrieša pirmām kārtām vajadzīga uzmanība, mīlestība, u.t.t., nevis nauda. Lkm nevāki mani neaudzināja kā latvieti :D Un ar izskatu man arī viss vairāk kā ok.
23.01.2014 17:20 |

Reitings 6407
varinigajām varonīgajām
23.01.2014 17:21 |

Reitings 1972
nevāki vecāki :D:D
23.01.2014 17:22 |

Reitings 1972
vsp aizdomīgi, ka pēkšņi uzrodas divi jauni lietotāji - viens no USA, otrs no RUS un apgalvo vienu un to pašu :D
23.01.2014 17:23 |

Reitings 176
Jā, bet viens raksta kā pokemons, otrs tomēr solīdāks.
23.01.2014 17:26 |

Reitings 1972
taa jau naf probleema lololol

:D:D
23.01.2014 17:26 |

Reitings 176
Ja tā ir viena un tā pati persona, par ko stipri šaubos, tad viņš ir ļoti gudrs un situēts interneta trollis, cepuri nost. Bet visticamāk, ka tie ir divi dažādi cilvēki.
23.01.2014 17:29 |

Reitings 211
Reģ: 23.01.2014
Hmmm... Nu nezinu gan, vai man kāds sakars ar jautājuma autoru.
Kāds tam sakars ar manu I.P ? 188.143.232.30
Tāpat necerēju sagaidīt korektu attieksmi, tas Latvijā raksturīgi visiem.
23.01.2014 17:30 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Viss kas viņai vajadzīgs ir mana uzmanība, mīlestība, tuvība.

Tas ir vajadzīgs visām sievietēm, kur ir atšķirība?
23.01.2014 17:34 |

Reitings 1972
Ģirts, pārlasi diskusiju, vrbt sapratīsi, kpc vajadzēja to IP (viņi ilgi un tikti par to diskutēja).

Vai tad kāds atbildēja nekorekti? Vismaz es centos būt pieklājīga... Tev arī jāsaprot, ka ja sieviešu forumā raksti, ka sievietes Latvijā ir sliktas, u.t.t., tad sekos atbilstoša reakcija. Tās, kuras tiešām nav tādas, kā Tu raksturoji, Tu aizvaino.
23.01.2014 17:36 |

10 gadi
Reitings 2793
Reģ: 09.12.2010
+ bieži sanāk vilties- saskarties ar meliem, samākslotiem tēliem, tikt izmantotam, visur tiek matrializēts, rodās iespaids, ka viss ir pērkams.

Tad Tu noteikti esi viens no tiem, kuri vai nu ar savu izskatu, vai izturēšanos liek noprast, ka neko citu izņemot naudu, graudu, baudu nevari dot. :)

Beidzot esmu saticis savu sievieti, un pirmo reizi dzīvē jūtos iemīlējies. Viss kas viņai vajadzīgs ir mana uzmanība, mīlestība, tuvība.

Un ko tad Tu dari šeit? Kāpēc šobrīd neizrādi savu uzmanību? Ko viņa teiktu, ja uzzinātu, ka tieši šobrīd atrodies forumā, kur ir diezgan daudz sievietes un vēl mēģini pierādīt savu taisnību?
Ja es kaut ko tādu uzzinātu, tad man viedoklis par vīrieti mainītos pilnīgi pretēji un ne uz to labāko pusi. :)
23.01.2014 17:36 |

Reitings 1972
* dikti
23.01.2014 17:40 |

Reitings 211
Labi, runājiet un domājiet pēc saviem ieskatiem.. Es pateicu savas domas. Tās ir manas.
Varbūt nebiju pelnījis, $$$$$$ , ''lielisko Latvijas sievieti''... Man ir izveidojies savs priekšstats, sava gaume. Kas vienam patīk, otram nē .. un otrādi. Varbūt pietiek tik ļoti censties izskatīties maksimāli labi, bet vienkārši tādai būt?
23.01.2014 17:41 |

Reitings 6407
Kur Tevi kāda nozākāja?

Katra dzīvo pēc saviem ieskatiem, tāpat kā Tu. Kāpēc Tu domā, ka ienāksi kaut kādā cosmo un pēkšņi kāda mainīs savas domas? Katram cilvēkam ir savs attiecību modelis, dzīves uztvere utt.
Ir tā vai nav?

Par Ru meitenēm ar runā daudz slikta. Un? Tu tur atradi savu laimi! Tāpat arī mums katrai ir vai būs piemērots partneris, ko pašas izvēlēsimies.

Tu nevari mūs vainot pie savas nepareizās izvēles izdarīšanas kā rezultātā ir bijuši nepatīkami gadījumi, tikai Tu pats izvēlējies tās meitenes, kuras radījušas to slikto meiteņu tēlu. ;)
23.01.2014 17:51 |

Reitings 211
Un ko tad Tu dari šeit? Kāpēc šobrīd neizrādi savu uzmanību? Ko viņa teiktu, ja uzzinātu, ka tieši šobrīd atrodies forumā, kur ir diezgan daudz sievietes un vēl mēģini pierādīt savu taisnību?
Ja es kaut ko tādu uzzinātu, tad man viedoklis par vīrieti mainītos pilnīgi pretēji un ne uz to labāko pusi

Šo forumu sāku lasīt svētdien. Meklēju info googlē, atvēra šo forumu. tā nu es te ik pa laikam ieskatos.
Ko viņa teiktu? Tas viņai jāprasa.
Ja šeit es izsakos virspusīgi, un plaši.... Tad viņa visu ir dzirdējusi konkrēti un atklāti.
Internetu izmantoju gan saziņai ar draugiem, arī darbam. Komentēju sporta portālos, lasu par politiku utt. Tā es jūtos tuvāk Latvijai.
23.01.2014 17:52 |

Reitings 211
Vai tad kāds atbildēja nekorekti? Vismaz es centos būt pieklājīga... Tev arī jāsaprot, ka ja sieviešu forumā raksti, ka sievietes Latvijā ir sliktas, u.t.t., tad sekos atbilstoša reakcija. Tās, kuras tiešām nav tādas, kā Tu raksturoji, Tu aizvaino.

Es nevaru aizvainot pašpietiekamu cilvēku. Interneta diskusijās parasti neapvainojās. Īpaši ja anonīmi cilvēki apmainās viedokļiem.
Te ir iespēja- piekrist vai nē, paņemt vērtīgāko no lasītā, diskutēt. Bet ne apvainoties :D

Es nešaubos ka esi ļoti simpātiska, ļoti jauka, utt. ;)

Varbūt man mazam radās iespaids, ka Krievijā viss ir ļoti skaisti. Nezinu.. Skatoties baletu un daiļslidošanu pa TV. Ar mammu, kad biju mazs braucu uz teātri Sanktpēterburgā. Spilgtākie iespaidi un atmiņas.
Kā jau teicu, katram savs.
23.01.2014 18:18 |

Reitings 211
Lai saprastu ko es domāju, neliels ieskats , nelielā skype čata gabaliņā. Ar manu bijušo draudzeni, ar kuru nolēmām palikt draugi.. Un diemžēl līdzīgas situācijas ir bijušas vienmēr.

Ģirts: salūtu vakar skatījies.??
Kristīne: nee
Ģirts: it kā bijis baigais, labākais ever :D
Kristīne: negribi man palidzet ar dzivoklja ireshanu? :D
Ģirts: kādā ziņā/?
Ģirts: es pats ja godīgi cīnos, man nav viegli ar naudiņām.
Kristīne: man vajag 800eur par pirmo un pedejo menesi :D
Ģirts: :D
Kristīne: es atradu plavniekos,kaut rit var parvakties
Kristīne: bet vajag (cash)
Ģirts: Pļavnieki nav forši ;)
Ģirts: tur ir biezāks kā centrā
Kristīne: bet es zinashu ka tas ir mans dzivoklis,man jau vienalga kur :)
Ģirts: tā jau ir gan
Kristīne: (nod)
Kristīne: nu tad ko,atsutisi kaut 800 euro?
Ģirts: nezinu\
Ģirts: es arī īrēju, un te nav lēti, diemžēl būšu spiests atteikt, man ir jādomā šobrīd par sevi. Un man ir draudzene, atvaino.. Ja varēšu, palīdzēšu, aizdošu, bet ne uzturēšu.
Kristīne: nu labi...
Kristīne: :( Es gribu tevi apskautt :(

.
23.01.2014 18:43 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Hahaha :D
23.01.2014 18:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)