Padalaties ar jūsu favorīt nude lūpukrāsu un veikalu, kur nopirkāt. :) Un kā ir ar lūpu zīmuļa toni? Jāpērk tumšāks par pašu lūpukrāsu, gaišāks vai tādā pašā tonī kā lūpukrāsa?
Manuprāt, tumša kontūra un gaišas lūpas izskatītos šausmīgi....Es ikdienā zīmuli nelieku, tāpēc grūti spriest..
mīļākās protams ir MAC lūpu krāsas, bet diemžēl manā pilsētā to nepārdod un internetā sūtīt dārgāk. Kad biju Vācijā, nopirku sev.....
Veneranda Vasiļevna, zinu, ka paildzina, es to vairāk biju domājusi, ka nude lūpukrāsām nav aktuāla uberspicā kontūra, ka tas varētu būt ar spilgtiem toņiem.
Cita, lai nebūtu par katru lūpu krāsu jātaujā, cik maksā. Paskaties attēlā, kas tā par firmu. Tu taču tik daudz kā Loreal un Dior cenu atšķirību nojaut? Vai galīgi nē?
Esmu izmeiģinājusi vairākas Nude lūpukrāsas, pasūtiju Avon Extreme Nude, man personīgi bija par tumšu, ātri nogāja. Nesen beidzot atradu savu ideālo Nude lūpukrāsu, un tā ir "Dzintars" Kredo Lux T72, ideāls tonis, maiga, nesajiet lūpu kaktiņos, pirmu decembrī par 1,05Ls, cik maksās Eiro, nemācēšu pateikt. Bet jebkurā gadījumā iesaku :)