Maajas pieskatiitaajs.

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Vakar atcereejos izbraukumu uz Monterey un "17 mile drive" celu.Taa ir tiesaam skaista vieta okeaana malaa.Atceros ,ka braucu ar pazinu ,runaajaam par siim tuksajaam maajaam ,kur pasi iipasnieki uzturaas loti reti.Maajas loti interesantas-daudzaam tikai pusi var redzeet-iisti pat nevar saprast ,cik eekai staavu.Tur parasti iipasumu peerk loti turiigi cilveeki,kuri veelas buut nost no paareejiem,no publikas acs.Taa staigaajot ,mees redzeejaam pie vienas maajas uzrakstu, meklee "maajas pieskatiitaaju"-abaam uzreiz atnaaca atminaa taa vecaa filma ar Jack Nicholson galvenajaa lomaa-"Shinging"!
Tad abas saakaam domaat,vai mees vareetu so darbu dariit -teiksim vienu gadu ,dziivot pilniigaa nosleegtiibaa no visa...Es uzreiz teicu,ka noteikti meeginaatu-daudz rakstiitu,gleznotu...Vina atbildeeja,ka nekaadaa gadijumaa nespeetu dziivot tik nosleegti...Kaa ir ar jums?Vai juus vareetu dziivot loti skaistaa vietaa,bet loti nosleegtu dziivi?Cik ilgi vareetu taa notureeties?
20.01.2014 16:39 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Emmanuelle, tieši tā :) Un ne tikai meditēt, bet arī rakstīt... Man galvā jau ir pāris grāmatas, bet nevienai nevaru pieķerties klat tieši dēļ straujā dzīvesveida.
20.01.2014 23:48 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Zhanna-es tagad domaaju,ja straadaatu pie loti liela radosa darba-vareetu tur dziivot pa briivu...Es arii pilniigi nedomaaju par naudu toreiz ,kad ar to savu pazinu staigaajaam un skatiijaamies taas vietas...Bija veel viena filma ,bet es neatceros to nosaukumu-tiesi par maajas pieskatiitaaju...
Es te iemineejos viiram par savu diskusiju un vins veel taa mieriigi noteica,ka taa maajas tiiriitaaja naakot pat atseviski(man tomeer visu laiku liekas,ka nee)un daarza kopeejs arii.Es vareetu tos darbus arii veel padariit:D:D
20.01.2014 23:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits