Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ortopēdiskās zolītes

Reitings 1104
Reģ: 31.07.2012
Sveikas! :)
Medicīniski nemācēšu izteikties, tāpēc vienkāršā valodā -
ja muguras deformācijas dēļ gurnu novietojums nav vienāds, ir asimetrisks, ir sajūta, ka viena kāja ir garāka par otru. Ejot to jūt. Ko darīt? Iet pie speciālista un piemeklēt speciālās zolītes, liekamas apavos.
Kura to ir darījusi? Kur (Rīgā) ? Cik maksāja vizīte, pārbaude, diagnostika un cik maksāja tās zolītes?
Kā palīdzēja?

Tagad skatos kuponos, kā reiz ir tāds piedāvājums. 8 ls ar kapeikām (es vēl nevaru pāriet uz eiro). Zolītes maksā 23 eur. Man liekas, tāpat dārgi (vizīte superlēti, bet tās zoles šobrīd ne pa kabatai..)
20.01.2014 12:09 |

Reitings 1104
Reģ: 31.07.2012
(t)
20.01.2014 12:24 |

10 gadi
Reitings 1296
Reģ: 01.07.2013
Biju pie podiatra, tiku pie pēdiņām. Man gan viena pēda ir tiešām īsāka par otru, līdz ar to dēļ nepareiza apavu izliekuma sačakarēju pēdu un pēdas deformācija atstarokās kājas sāpēs. Joki mazi, nežēlo naudu. Skops maksā divreiz.
20.01.2014 12:31 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Šis gan nebūs īsti tradicionālās medicīnas padoms, bet iesaku patinteresēties par vizīti pie tāda Pjotra, šis (http://www.draugiem.lv/pjotr.elkunoviz/).
Es esmu redzējusi bildes ar pirms un pēc viņa procedūras, ja to tā sauc. Nezinu kā, bet to asimetriju viņš iztaisno.
20.01.2014 12:34 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits