Ko Jūs domājat par to, ka meitenes ļoti pārspīlē ar savām uzacīm, krāso šausmīgi melnas un tādas kā "nike" zimols, okē, drusku jau var, bet ne jau tik daudz kā šeit -> Esmu pati pamanījusi daudzām meitenēm draugos bildēs itkā skaistas meitenes , bet uzacis nu vienkārši šausmīgas, man pašai ir tādas -> Šo formu mēģināju iegūt kādus 2 gadus, jo grūti bija ataudzēt matiņus, bet beidzot nu ir lielisks rezultāts.
- Kādas Jums patīk formas? Un kāds pašām ir? ( Vēlams bildes arī.)
Ferrara, varbūt tā bildē zimē pati, bet zinu meitenes, kuras taisīja pernamentu un tur tādi brīnumi, krāsa zila uzacīm vai vispār zaļa, kur, nu vēl forma.
sākumā jau viņām visām bija ok, tikai pēc laika mainās, jo tā nav dabīga krāsa, tāpēc vien labāk iet uz mikropigmentāciju, vismaz zini,ka krāsa būs dabiska un nebūs tāds kauns jāpiedzīvo. :)
Parā savas dievīgās uzacis! citādāk tik lielies :)
S80, ārprāc, ne velti esmu vienmēr baidījusies iet pie tām meistarītēm:D Freijace, jā zinu gan, uzreiz pēc acīm pazinu:) Nu un arī par tām uzacīm savulaik esmu šausminājusies:D Un es domāju, ka viņai uzacis ir noskūtas un pa virsu vienkārši uzzīmēts, jo viņas māsai tā bija:) Nesaprotu gan loģiku tam:D