Rīgas centrs-Origo

Reitings 56
Reģ: 11.02.2011
turejos,turejos... nenoturējos!
Neprasu komentārus bet gribas izliet dusmas par šo vietu,līdz kam šī vieta ir pārvētusies,jeb iespējams pamanīts viss ir tik nesen.
Tātad,riebjas,ka man šeit nākas ik pa laikam uzsturēties,starp visiem šiem "smaržojošiem skaistuļiem",kas ir pa visu Origo,laukā,atļaujas sēdēt centrālo trepju vidū un tādejādi trauē cilvēku satiksmei. Šodien vispār vāks,nes pēc atejas,liekas viesmīlīgajai toaletei kanalizācija uzgājusi gaisā(varbūt aromāts nāk no citurienes).Pavērojot apkārtni,kādi tik šeit cilvēki neapgrozās... reāli bail noķert kādu blusi caurejot vai kādu parazītisku baktēriju netīši kkur pieskaroties. Pavēroju cilvēkus ,kas ēd cili pica...nu drausmas,apkārt tak netīrumi,šeit labi ja tiek uzslaucīts reizi dienā,putekļi ceļas un krīt nepārtraukti,gaisa iekšā praktiski nav... nu briesmīgi!Visvairāk jau tracina tie bomži...mūžīgie diedelētāji-biznesmeņi,cik reizes nav prasījuši naudu vai cigareti,un kad atsaku,ka nav... tad vai nu tu tiec "nolikta" vai sajūta,ka esi nolādēta! Un tie patsmitgadīgie darba dienās ir visu,comoooon... skolā nav jābūt... nevis jasexojas ar sava vecuma pusaudzēm laukā,uz palodzēm,trepēm,tuneļu vidū,un vēl atstāt aiz sevis atkritumus kur pagadās.ĀRPRĀĀĀCCC!!!
Fuu,izlādējos,jūtos daudz labāk! :D
19.01.2014 15:34 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
atvaino, bet ja tik ļoti riebjas, izvairies. kādēļ tu domā, ka citās pasaules lielpilsētās centrālās stacijas ir ziedu dārzi? Manhattan centrā pēc tumsiņas gar metro stacijām vispār garām bail iet, kur nu vēl iekšā. nedomāju, ka Origo ir kaut kāds kauna traips visai pilsētai.
es vienkārši cenšos tur bez vajadzības neiet un kad jāiet, turu somu ciešāk un cenšos neveidot acu ontaktu ar jocīgajiem. vispār pat neaizdomājos, man nav nekādu tiesību nosodīt citu cilvēku dzīvesstilus.

starp citu, runājot par tualetes smakām, piektdienas-sestdienas naktīs smalkākajos Rīgas bāros un klubos tualetes neatpaliek netīrībā.
19.01.2014 22:18 |

10 gadi
Reitings 306
Reģ: 06.01.2014
gaidīju autobusu uz mājām,un pie tā Narvesen,kurš ir ārā ,kādas divas meitenes piekāva vienu čalīti,par to ka kādam esot kaut kādu jaku paņēmis.Nometa zemē un sāka sist ar kājām,seja bija visa asiņaina.Protams,cilvēki gāja klāt,lai pārtrauktu to jandāliņu,bet tās meitenes tik draudīgi metās virsū,ka nu tik.Viņiem max varēja būt kādi 15 gadi.
19.01.2014 22:26 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Negribu uzsākt diskusiju, kas neatbilst tēmas pieteikumam, bet mani tiešām šokē, ka mūsdienu Latvijā joprojām ir cilvēki, kas uzskata, ka meitene var būt vainojama savā izvarošanā.

Piekrītu katram vārdam.

Par tēmu - nu ir tā diezgan drausmīga vieta. Protams, citur var būt sliktāk, protams, ka var izvairīties, bet nejau par to ir runa. Tēma bija tieši par to, cik nepatīkami tur ir, un tā ir taisnība, ko lielāka daļa meiteņu ar saviem komentāriem šeit arī apliecināja. Nav nekādas vajadzības saukt kādu par izlutinātu, jo, redz, nepatīk, ka smird, nav vajadzības ieteikt pārcelties, utt. :D Jo tur tā tiešām ir, autore uz to tikai norādīja. Un jā, es esmu redzējusi principā gandrīz seksu tunelī - divi jaunieši pie sienas draiski ņemās un meitene taisīja puisim vaļā bikses. Es viņiem netraucēju :D Bet vēl tagad acu priekšā ir viens no peroniem, kur bija milzīga asins peļķe. Palika nu tik ļoti neomulīgi...
19.01.2014 22:36 |

Reitings 187
Reģ: 02.12.2009
Hā,es ar draugu ejot cauri kādu pus gadu atpakaļ reiz redzējām šādu skatu:

pie Double Cofee kafeinīcas ieejas atrodas tāds kā reklāmas stabs aiz kura bomzis vēsā mierā lika čupu :D Es vienkārši biju tādā šokā :D

Plus vēl pazīstams apsargs stāstija,ka arī pagājušajā gadā vīrietis nozadzis zelta stieni no lombarda :D Vienkārši palūdzis apskatīt :D
19.01.2014 22:57 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Negribu uzsākt diskusiju, kas neatbilst tēmas pieteikumam, bet mani tiešām šokē, ka mūsdienu Latvijā joprojām ir cilvēki, kas uzskata, ka meitene var būt vainojama savā izvarošanā.

Piekrītu katram vārdam.

Tātad, piemēram, ja meitene uzvedas šādi http://www.delfi.lv/izklaide/divaina-pasaule/sensacijas/trolejbusa-puisus-kardina-smuka-juta.d?id=40247105 un viņu kāds no tiem, kam viņa pati bāžas virsū, paņems priekšā, maita būs izvarotājs, bet meitene nevainīgais jēriņš? Manuprāt, nē, jo par savu uzvedību un izskatu ir jāatbild un nav jāprovocē apkārtējie. Protams, tas nenozīmē, ka ar parastu, pieklājīgu meiteni nevar notikt šāda nelaime - un tad es viņu nevainotu.
19.01.2014 23:03 |

Reitings 971
Reģ: 23.01.2011
Šodien redzēju,kā tur divi apsardziņi nabagi netika galā ar tiem dzērājiem/bomžiem. Divi pa kāpnēm izgūlušies atrubījušies bija . Nu pretīgi vienkārši. Viņus aizdzen no vienas vietas, viņi mitinās citā....

Par to Chilli Picu arī brīnījos, kā tādā smakā apetīte var rasties ēst?!
19.01.2014 23:20 |

10 gadi
Reitings 1319
Reģ: 30.06.2013
A kur tad tiem bezpajumtniekiem likties? Nebūs centrā, būs citur. Valsts nedomā ko ar tiem iesākt. Augstāka dzīves līmeņa valstīs tādiem piešķir dzīvokli. Brauciet tur, tur bomžu nav.
19.01.2014 23:23 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Origo sanāk uzturēties diezgan bieži. Nu ne reizi nav neviens ne sācis klupt virsū, ne traucējis, ne, pasarg dievs, sēdējis man priekšā tā, ka traucē manai satiksmei. Sanācis i ēst Chilli picā, i ēst uz perona sēžot un gaidot vilcienu, i sēdēt iekšā un gaidīt kādu. Neesmu ne mirusi, ne saindējusies ar toksiskajiem putekļiem, kuri, acīmredzot, tieši Origo ir visvairāk kā jebkurā citā vietā Rīgā.
Atvainojos diskusijas autorei, bet izklausās ne tikai nenormāli pārspīlēti, bet arī tā it kā kāds pilnīgi ar varu grūztu autori tieši Origo iekšā.
20.01.2014 00:00 |

10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
Nu Origo vel nav nekas, salidzinot ar citu valstu lielajam stacijam. Un ari manas mazpilsetas stacija Latvijaa ir vienkarshi briesmiga.
20.01.2014 09:48 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Es piekritīšu šoreiz autorei, neesmu izlepusi caca, bet man riebjas bomži, viņi nav ne cilvēki , ne dzīvnieki (dzīvnieki paši sevi apmazgā vismaz). Varbūt esmu bezsirdīga, bet tos neuzskatu par cilvēkiem un man nav ne mazāko sirdsapziņas pārmetumu, turot rokās naudu pateikt, ka priekš viņiem man naudas nav un nebūs ko iedot.

Var labi atšķirt trūcīgus cilvēkus kuri ubago un kuriem vienmēr arī kaut ko iedodu no bomžiem kuri diedelē pudelei.
20.01.2014 09:57 |

10 gadi
Reitings 2547
Reģ: 29.01.2009
Labi, ka man reti jāuzturas Origo. Pag. nedēļā biju vakarā tur ielikt naudu bankomātā. Smakas tuneļos un pie dzelzceļa kasēm sita augstu vilni. Un kronis visam bija aizmidzis šmigotājs ar iemērktu roku biezpienā :D Vēl mājās smējos par šo skatu :D
20.01.2014 09:59 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Man darbs atrodas blakus Origo, esmu tur gandrīz katru dienu, bet lkm neesmu tik sensitīva, lai trakotu par bomžiem un citām lietām. Man galvā savas domas un darīšanas, kurām tad arī tērēju enerģiju.
20.01.2014 10:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits