Rīgas centrs-Origo

Reitings 56
Reģ: 11.02.2011
turejos,turejos... nenoturējos!
Neprasu komentārus bet gribas izliet dusmas par šo vietu,līdz kam šī vieta ir pārvētusies,jeb iespējams pamanīts viss ir tik nesen.
Tātad,riebjas,ka man šeit nākas ik pa laikam uzsturēties,starp visiem šiem "smaržojošiem skaistuļiem",kas ir pa visu Origo,laukā,atļaujas sēdēt centrālo trepju vidū un tādejādi trauē cilvēku satiksmei. Šodien vispār vāks,nes pēc atejas,liekas viesmīlīgajai toaletei kanalizācija uzgājusi gaisā(varbūt aromāts nāk no citurienes).Pavērojot apkārtni,kādi tik šeit cilvēki neapgrozās... reāli bail noķert kādu blusi caurejot vai kādu parazītisku baktēriju netīši kkur pieskaroties. Pavēroju cilvēkus ,kas ēd cili pica...nu drausmas,apkārt tak netīrumi,šeit labi ja tiek uzslaucīts reizi dienā,putekļi ceļas un krīt nepārtraukti,gaisa iekšā praktiski nav... nu briesmīgi!Visvairāk jau tracina tie bomži...mūžīgie diedelētāji-biznesmeņi,cik reizes nav prasījuši naudu vai cigareti,un kad atsaku,ka nav... tad vai nu tu tiec "nolikta" vai sajūta,ka esi nolādēta! Un tie patsmitgadīgie darba dienās ir visu,comoooon... skolā nav jābūt... nevis jasexojas ar sava vecuma pusaudzēm laukā,uz palodzēm,trepēm,tuneļu vidū,un vēl atstāt aiz sevis atkritumus kur pagadās.ĀRPRĀĀĀCCC!!!
Fuu,izlādējos,jūtos daudz labāk! :D
19.01.2014 15:34 |

Reitings 479
Reģ: 29.01.2009
Nu par izvarošanu neviena te nebija minējusi! Bet paldies,ka padalijies.
Tā kā es sliecos uz to, ka mūsu apziņa ir tas, kas ietekmē, kādā "krāsā" vietu mēs redzam
man ar apziņu viss ok, citos TC nav bail no jauniešiem,ja viņi nestāv ceļa vidū, nav sadzērušies un neskatās uz Tevi kā objektu ar kuru izdomāt ko labāk izdarīt.
Es nekad pret cilvēkiem neizturos aizdomīgi, augstprātīgi u.tml., tāpēc arī man viņi negadās ceļā.
no tā secinu,ka Tu ļoti labi zini,ka tieši tā izturos es, ja jau man viņi gadijušies... ieiešu galējībā', piedodiet - tātad meitene , kura ir izvarota ir vainīga, jo viņa ir augstprātīga un pret visiem izturās aizdomīgi.?! wtf?!
19.01.2014 18:08 |

Reitings 56
Aija, cik manīts darba dienu pēcpusdienās,pilna augša ar sīkajiem,kur tās centrālās trepes,tur tak viņu tusiņu vieta,esmu pati personīgi redzējusi bučošanos sabiedriskajā telpā! Ok,neko neteiktu ja tā būtu atvadu buča,neatkarīgi no vecuma,bet te iet runa par vecumu no 12-16! un tas ir pretīgi,kad viņiem liekas,ka apkārt neviena nav!
19.01.2014 18:08 |

Reitings 1080
Njā, Latvijas bomžiem nav manieru, man nākot no darba pa ceļam ir vismaz 5 diedelētāji uz ielām, ja visiem došu bankrotā nokļūšu, šeit ja neiedodu, tad novēl jauku dienu un "God bless you" :)
Bet par Origo piekrītu, vispār tas viss rajons (stacija,autoosta) lielas šausmīgs, vienmēr,kad atbraucu uz Rīgu,liekas,ka esmu kaut kādā Krievijā, čigāni klāt uz reiz ar savām smaržām :( brrrrr.....
19.01.2014 18:15 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
tātad meitene , kura ir izvarota ir vainīga, jo viņa ir augstprātīga un pret visiem izturās aizdomīgi.?! wtf?!

Meitene var būt vainīga, ja ir provocējusi ar savu izskatu vai uzvedību izvarotāju. Var arī nebūt vainīga, ja nav provocējusi - jāskatās konkrētu situāciju.
19.01.2014 18:19 |

Reitings 479
Mda. Man nav ko teikt! Man likās,ka meitene ir vainīga(ja ir vainīga) tad dēļ darbībām, nevis aizdomīgas izturēšanās.
19.01.2014 18:26 |

Reitings 1080
sanāk,ka ja meitene labi izskatās ir kopta utt, nemaz nevar tur rādīties,jo viņu var izvarot,apzagt utt?
19.01.2014 18:29 |

Reitings 1701
Lafayette, nē. Ja meitene izskatās, uzvedas kā mauka, tad lai nebrīnās, ja saņem attiecīgu izturēšanos.
19.01.2014 18:32 |

Reitings 145
Reģ: 05.06.2013
Ai jā, man arī par Origo dažādas izjūtas..kaut visu mūžu esmu bijusi centra meitene, taču tagad sanāk ar vilcienu daudz braukāt un tad Origo daudz ko redzu..vienreiz viena tantiņa diedelēja pie bankomāta sievietei naudu. Kad saprata, ka neizdiedelēs, piedāvājās pārdot savu ķemmi :D:D Vai arī vienu citu reizi viens čalis treniņbiksēs sēdēja uz trepēm, kas ved uz peronu, un ar knaiblītēm grieza sev nagus :D Skaņa atbalsojās pa visu kāpņu to telpu :D Uh..
19.01.2014 18:32 |

Reitings 56
a tie bomžiki-diedelētāji šad tad ir īpaši gudri,viņi mēdz tusēt pie bankomātiem un skenē cilvēkus kam var kko izdiedelēt,atteiksi,būsi par muļķi sakot ka Tev nav,jo kā var nebūt ja esi pie bankomāta! :D
19.01.2014 18:36 |

Reitings 479
Lafayette, nē. Ja meitene izskatās, uzvedas kā mauka, tad lai nebrīnās, ja saņem attiecīgu izturēšanos.
pēc Tava teksta secinot var saprast,ka visas, kam nepatīk Origo, izskatās un uzvedās, kā maukas! Nice! un kāpēc es šodien izdomāju atmest pīpēšanu :D
19.01.2014 18:40 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Nepatīkami ir, bet ko padarīsi. Neredzu jēgu šai diskusijai.

susy, es novēlu, lai ar Tevi vai kādu Tev tuvu cilvēku tas nekad nenotiktu. Varbūt derētu mazliet padomāt, pirms atvērt muti.
19.01.2014 18:41 |

Reitings 1701
Unabunabrr, tas, ka tev ir problēmas ar teksta uztveri, nav mana problēma.
19.01.2014 18:52 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
un ar knaiblītēm grieza sev nagus
Sitaadi ir arii tamvajos un autobusos. Un, galvenais, ka neizskatas pec bomziem. Nomali cilveki pec paskata.

Tie, kuri centra uzmaaciigi naudu diedelee ar vienu kaaju vai vienkarsi pienak klaat un saka, ka netiek uz Bausku, Gulbeni, utt., tiem gan pasaku 3 vaardus (ej tu *****) un eju taalaak. Nekad nevienu santiimu neesmu devusi un nodosu.
19.01.2014 18:55 |

Reitings 479
susy, jā, man problēma ar Tavu tekstu uztveri! :D
19.01.2014 19:00 |

Reitings 391
tātad meitene , kura ir izvarota ir vainīga, jo viņa ir augstprātīga un pret visiem izturās aizdomīgi.?! wtf?!

Meitene var būt vainīga, ja ir provocējusi ar savu izskatu vai uzvedību izvarotāju. Var arī nebūt vainīga, ja nav provocējusi - jāskatās konkrētu situāciju

Negribu uzsākt diskusiju, kas neatbilst tēmas pieteikumam, bet mani tiešām šokē, ka mūsdienu Latvijā joprojām ir cilvēki, kas uzskata, ka meitene var būt vainojama savā izvarošanā.
19.01.2014 19:12 |

Reitings 93
Reģ: 17.12.2013
šitā mana māte, reizi gadā uz Rīgu atbrauc, no Rīgas dzīves nerubī ne grama. Gaidam trolejbusu, pienāk naudas ģēģeris klāt, mammai jau nav žēl, iedod kapeikas. Tālāk skatos, šis aizvelkas līdz bomžu barvedim, atdod naudu šamējam un meklē nākamo naivo upuri. Un uzreiz pārējie ar lec ģēģerēt mammai naudu nost. Tur jau sava shēma. :D
19.01.2014 19:15 |

10 gadi
Reitings 128
Reģ: 02.08.2013
Piekritīšu, ka apsargi ir bezspēcīgi visus izdzenāt. Nesen redzēju skatu, kā pie biļešu kasēm sēž trīs dzērāji/bomži un miegojas, pienāk apsargs un liek vākties prom. Ar lielām grūtībām visi tiek piecelti pa vienam un aizgaiņāti prom. Apsargs aiziet un pēc 3 min viņi nāk atpkaļ no otras puses. Respektīvi, cik sapratu, apgāja apli un atnāca uz to pašu vietu atpakaļ. :D
Trakums kaut kāds, bet ņemot faktu ka tā ir stacija, tad tas ir normāli
19.01.2014 19:17 |

Reitings 349
Reģ: 28.04.2012
Varbūt es muļķe, bet nesaprotu ar kādu domu tu te šo visu rakstīji!?!Ja Tev šis rajons tik ļoti nepatīk un tik slikti Tevi iespaido, izvairies būt tā tuvumā!!Ja bija nepieciešamība braukt ar vilcienu, tad iegādājies auto, ja Origo bija pa ceļam uz kādu Tavu galamērķi, tad apej to!!
Tas ir tā pat kā ēst sīpolu, ja tas negaršo un sūdzēties visai pasaulei, kā es šos dārzeņus neciešu un kāpēc dzīvē tā iekārtots, ka SĪPOLI IR!!!
Autorei- cik Tev gadu?
19.01.2014 19:25 |

Reitings 349
Reģ: 28.04.2012
Reti kad komentēju tik stulbas (piedodiet!) sarunas, bet nu gadījās kā autorei
turejos,turejos... nenoturējos!
:D :D
19.01.2014 19:27 |

Reitings 901
Reģ: 25.03.2013
Nav mana iecienītākā vieta, bet tāpat tur eju un vienkārsi cenšos nepievērst tam visam lieku uzmanību, daru to, kas man jādara, ja vien tas tīši neskar un neietekmē mani.

Bet par visu vairāk man laikam nepatīk 7. tramvajs un tā elite, kas tur pārsvarā pārvietojas...
19.01.2014 19:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits