Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Rīgas centrs-Origo

Reitings 56
Reģ: 11.02.2011
turejos,turejos... nenoturējos!
Neprasu komentārus bet gribas izliet dusmas par šo vietu,līdz kam šī vieta ir pārvētusies,jeb iespējams pamanīts viss ir tik nesen.
Tātad,riebjas,ka man šeit nākas ik pa laikam uzsturēties,starp visiem šiem "smaržojošiem skaistuļiem",kas ir pa visu Origo,laukā,atļaujas sēdēt centrālo trepju vidū un tādejādi trauē cilvēku satiksmei. Šodien vispār vāks,nes pēc atejas,liekas viesmīlīgajai toaletei kanalizācija uzgājusi gaisā(varbūt aromāts nāk no citurienes).Pavērojot apkārtni,kādi tik šeit cilvēki neapgrozās... reāli bail noķert kādu blusi caurejot vai kādu parazītisku baktēriju netīši kkur pieskaroties. Pavēroju cilvēkus ,kas ēd cili pica...nu drausmas,apkārt tak netīrumi,šeit labi ja tiek uzslaucīts reizi dienā,putekļi ceļas un krīt nepārtraukti,gaisa iekšā praktiski nav... nu briesmīgi!Visvairāk jau tracina tie bomži...mūžīgie diedelētāji-biznesmeņi,cik reizes nav prasījuši naudu vai cigareti,un kad atsaku,ka nav... tad vai nu tu tiec "nolikta" vai sajūta,ka esi nolādēta! Un tie patsmitgadīgie darba dienās ir visu,comoooon... skolā nav jābūt... nevis jasexojas ar sava vecuma pusaudzēm laukā,uz palodzēm,trepēm,tuneļu vidū,un vēl atstāt aiz sevis atkritumus kur pagadās.ĀRPRĀĀĀCCC!!!
Fuu,izlādējos,jūtos daudz labāk! :D
19.01.2014 15:34 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Nekad neesmu par to domājusi un tur esmu reti, jo vispār origo nepatīk, bet ir tā, kā tu saki :D
19.01.2014 15:37 |

Reitings 435
Reģ: 29.01.2009
Pilnīgi piekrītu.
Rīgā neesmu pārāk bieži, taču, kad aizbraucu ar vilcienu, jau izkāpjot man uzdzen stresu un riebumu no tiem dažiem indivīdiem,kas tur klejo.
It īpaši tagad, kad ir ziema, viņi visi salīduši telpās,lai neatsaldētu savas slinkās dzērājpakaļas.
19.01.2014 15:38 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Pie Origo man vienreiz pienāca maza meitenīte, uz kadiem 10 un paprasija cigareti. Es čutne apkritu :D Divas reizes pārjautāju - ko lūdzu ? Un arī tās 2 reizes viņa apstiprināja,ka jā, tik tiešām prasa cigareti. Vāāāāāāks!!! Tiešām mūsdienās bērni jau tik ātri sāk smēkēt?
Es tik ļoti ceru,ka mani bērni tā nedarīs.
19.01.2014 15:42 |

Reitings 479
:D :D :D Ehh.. kā es Tevi saprotu...
Labs, Mari.. tie kas tusējās pa Origo, tie gan jau ka jā..
19.01.2014 15:47 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Nu Origo ir savienots ar staciju, lielās stacijās tā ir - narkomāni, bomži, kabatzagļi. ''oriģinālo'' smaržu tirgorāji utt. To esmu redzējusi daudzās valstīs. Cilvēku plūsma liela, vieglāk apzagt, vieglāk kaut ko iesmērēt,lielāka iespēja no kāda kaut ko dabūt, bomži tur (īpaši ziemā) sildās.. Tieši tāpēc man Origo arī nepatīk, ir tieši tā, kā tu saki.. Bet nu, ko padarīsi :D
19.01.2014 15:47 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Man reiz pat 8 gadīgs sīkais jautāja pēc cigaretes. Pilnībā saniknojos. Runājot par kabataszagļiem reiz akd atgriezos no Vācijas, nopirku kafiju giadot savu vlcienu izņēmu naudu nezināma iemesla dēļ un ieliku jakas iekškabatā un labi ka tā, jo pats maks palika ārējākabatā aiz rāvējslēdzēja. Tā nu stāvēju, uzpīpēju un pēc brīža eju pēc vēl vienas kafijas un atjēdzos maka vairs nav. Labi ka toreiz bija prāts jo nu naudas summa bija paliela..un tā droši atradās iekškabatā. Turklāt tas notika laukumā kur apkārt cilvēku burzma.
19.01.2014 15:52 |

Reitings 236
Reģ: 04.08.2009
Kad man nācās katru dienu braukt mājās no darba ar vilcienu, kas ir pēc 21.00. Drausmas.
Dzērāji, bezpajumtnieki.. Pats trakākais ir ziemas periods, tad stacijā vispār ir jāiet iekšā ar aizspiestu degunu. Vasarā nav tik traki. Apsargiem jau ar grūti visus tos bomžus izdzenāt. Šaubos vai kāds vispār grib tam bomzim pieskarties, kurš ir aptaisījies visos iespējamos veidos.
19.01.2014 16:07 |

Reitings 56
tas viss vēl tā,bet vienu vakaru arī braucot uz mājām nācās iet cauri Origo,un tur reāls kautiņš jauniešu vidū.kas sadzērušies vai spaisus sapīpējušies,kautko nav mācējuši sadalīt :@
19.01.2014 16:09 |

Reitings 307
Reģ: 16.01.2010
Šaubos vai kāds vispār grib tam bomzim pieskarties, kurš ir aptaisījies visos iespējamos veidos.

nu tā sasmējos... :D..

jā.. tā ir..
19.01.2014 16:10 |

Reitings 1598
Reģ: 12.10.2010
jā, nav patīkams rajons, esmu visu to pašu piedzīvojusi, gan diedelēšanu, gan kautiņus, reiz pat redzēju kā tur ar nazi vīrieti sadūra, drausmīgi un visu to iemeslu dēļ es maksimāli cenšos izvairīties no tās vietas un arī nekad neeju ēst uz turieni, tomēr tur tā atmosfēra - fuu
19.01.2014 17:28 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Es esmu Origo katru darba dienu un man tava sāpe nav saprotama. Pēc šī apraksta vienīgais, kas ienāca prātā, ka tu esi izlutināta skuķe.
19.01.2014 17:43 |

Reitings 479
susy, es esmu Origo katru otro dienu un piekritīšu autorei...man patiešām dažreiz ir bail tiem jauniešiem paiet garām(ja viņi Tevi palaiž vispār), kad kāpju augšā pa trepēm kur Grāmatnīca un Policija.. Ok, jā ubagi tur ir un būs..Tiešām apbrīnoju kā apsargi tiek galā.
19.01.2014 17:47 |

Reitings 1701
Nu tad jūs esat īpaši bailīgas. Man nekad nav bijis bail uzturēties Origo. :D Esmu gan gaidījusi vilcienus, gan ēdusi Čili picā, gan vienkārši ēdusi kaut ko no Narvesena turpat. Es nejūtu nekādas smakas, mani neviens neapzog un neviens neprasa cigaretes. Nezinu, kur jums tā neveicas. :)
19.01.2014 17:50 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Sanāk gandrīz katru dienu būt Origo, jo no rīta ar vilcienu uz darbu jābrauc. Nepatīkama vieta. Man vienmēr ir bail, ka kāds no tiem kriminālajiem elementiem mani apzags.
Bet autoosta bomžu un krminaļņiku ziņā jau stipri neatpaliek. Tur arī visādus nepatīkamos kadrus nākas redzēt.
19.01.2014 17:52 |

Reitings 56
susy,iespējams ka izlutināta,bet lai kāda es pēc tavām domām nebūtu,pukojos par to,ka negribīgi nākas šeit uzsturēties un redzēt to mistkasti šajās telpās un tos neadekvātos cilvēkus,kuriem stacija ir mājas! briesmīgi. Var jau būt ka Tev patīk aromāti kādi šeit bieži vien jūtami un tās,pēc kodieniem piepampušās sejas! Es Tevi nevainoju,un kā jau minēju ... arī komentāru tavu negaidīju! Tomēr kā nekā,citas stacijas ir daudz pievilcīgākas un koptākas,kur patikamāk uzsturēties,nesmird un nav jābaidas ka tiksi aptīrīta! Tomēr origo ir Rīgas centrs,kur satiekas cilvēki no dažnedažādām pilsētām un arī valstīm,nekādu superjauko iespaidu kā ārzemniecei es šeit negūtu!
Bet katram savs :D
19.01.2014 17:53 |

Reitings 479
susy, Nu man prieks par Tevi. Gribu redzēt ko Tu teiksi,kad pavadīsi tur 11h no vietas un redzēsi visu kas tur darās, kaut vai vienu dienu bez pārtraukuma :)
19.01.2014 17:54 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
aa man viena meicha shokoladi iedeva origo, pilnīgi nobrīnījos.
19.01.2014 17:56 |

Reitings 1701
Unabunabrr, es esmu pavadījusi pietiekami daudz gaidot vilcienus. :)

Vienreiz es ļoti neveiksmīgi nokritu no kāpnēm un pie manis uzreiz pieskrēja divi vīrieši, kas palīdzēja man piecelties un savākt nokritušās mantas. Netiku izvarota vai apzagta. :) Tā kā es sliecos uz to, ka mūsu apziņa ir tas, kas ietekmē, kādā "krāsā" vietu mēs redzam. Es nekad pret cilvēkiem neizturos aizdomīgi, augstprātīgi u.tml., tāpēc arī man viņi negadās ceļā. Nepīpēju, tāpēc man neviens neprasa cigaretes utt.
19.01.2014 17:57 |

Reitings 93
Reģ: 17.12.2013
Piekrītu, patīkams rajons tas nav, bet tomēr dzīvojam lielpilsētā un ar to ir jārēķinas. Gribētu redzēt kādu lielpilsētu, kur nav šādu situaciju. Bomži, džauri un narkoški ir visur, ne tikai Rīga un Origo, bet visā pasaulē. Ja ar to nevar samierināties, ir jāparceļas uz mazpilsētu vai uz Dubaju, Monako..
19.01.2014 17:59 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Man liekas, ka problema tiktu noversta, ja pie visaam ieejaam izvietotu apsargus un taadus kaa kontrolpunktus (metaala skenerus) kaadi tie ir lielaakajaas pasaules pilseetaas. Tad neviens bomzis vai shaubiiga paskata cilveeks ieksaa netiktu. Te Latvijaa jau pat par drosiibu nedomaa, kur nu veel par bomzu izdzenaasanu.
Bet tiesaam kaads ir redzeejis mazgadiijos paarojamies tuneljos? Es tajaa pusee esmu reti, bet vairaak par smirdiigajiem nav naacies sastapt.
19.01.2014 18:04 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits