Svētdienas pārdomas

Reitings 43
Reģ: 04.01.2014
Hello yellow!

Apgaismojiet mani kāpēc nelietot twitter?
+ Sen vēlos izdzēst savu kontu, bet nevaru saņemties - vajadzīgs iedrošinājums.
Būtībā jau tur dižu neko nedaru, bet man žēl savi 718 tweeti, kuri sakrājušies pa trīsarpus gadiem.

Zinu, ka citām varbūt ir lielākas problēmas un kāda no Jums uzskatītu, ka
"citas sievietes nevar saņemties nomest liekos kilogramus, bet Tu šeit runā par sociālo tīklu nelietošanu"

Galu galā, es lūdzu Jūsu domas, dāmas!
19.01.2014 15:31 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Man ļoti patika kaut kur izlasīts joks - beidzot es sapratu, kas ir twitteris, tas ir tad, kad tev gribas kādam uzrakstīt īsziņu, bet nav - kam. :D
Ja nopietni, man patīk šad tad palasīt asprātīgus paziņu tvītus, bet dzīves jēga tur noteikti neslēpjas. Pati neko nerakstu.
19.01.2014 18:32 |

Reitings 194
Reģ: 06.08.2013
Man twitteris ir kā tāda mazā dienasgrāmata, kurā dalos ar visādām interesantām atziņām par saviem ceļojumiem, citām kultūrām, par izglītības sistēmu, jaunākajiem restorāniem vai jebko, par ko man ir ko teikt un tajā brīdī gribas padalīties ar citiem. Par savām brokastīm netvītoju. + twitteris ir lielisks veids kā sekot līdzi tam, kas notiek teiksim ar citur dzīvojošiem draugiem, tāpat arī sekoju pāris sporta profiliem un žurnālistu profiliem, jo ir interesanti palasīt citu viedokli, uzzināt aktuālāko utt.
19.01.2014 19:23 |

Reitings 206
Reģ: 08.02.2010
Man ir konts, bet izmantoju, lai uzzinātu jaunumus, ziņas, sekoju dažām paziņām, bet pati vēl neko neesmu rakstījusi.
Varbūt kādu laiku tur vienkārši neej, izdzēs aplikācijas ikonu no redzesloka (dators, telefons) un tad jau sapratīsi pēc laika, gribas/vajag vai nē.
19.01.2014 19:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits