Sveikas , man te tāda tēma par publiskajām tualetēm . Saprotu , vīrieši varbūt var trāpīt garām , bet meiteņu tualetēs visas maliņas ir apčurātas , pilnīgi pretīgi , vai tiešām meitenes ir tik nevīžīgas , nu es nesaprotu kā tā var . Parasti meitenes iziet no tualetes šausminādamies , bet diez kas tad tur vainīgs , ne jau zēni ieskrien meiteņu tualetēs . Nu es vispār nevaru saprast kādā veidā meitenes var apčurāt maliņas podam , nu man vienkārši kā saka : '' nedalec '' . Es nesaprotu , pilnīgi dusmas uz tām sievietēm, varētu jau tā skaisti aiziet izdarīt visu un iziet ārā , bet ieejot tur ir tik pretīgi , ka man te jāņem salvetes un jānoslauka tā kā tādai cacai , bet ko darīt , es taču nesēdēšu uz kkāda iepriekš cilvēku atstāta urīna . Varbūt smieklīgi izklausās , bet es jau nu nesaprotu , pārbraucu no pilsētas un visu laiku domāju par šo tēmu , es jau nu tiešām nesaprotu , varbūt es te pārspīlēju , bet nu patīkami jau nav . :D
Ko jūs par šo visu domājat ? Es jau nu itkā cenšos neiet uz tām tualetēm , bet , ja baigi vajag ?! Jūsu attieksme pret to ?