Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pilsētnieciskās izskats

Reitings 819
Reģ: 10.01.2010
Man darbā prēmija, arī radi sadāvinājuši naudiņu, gribu šopingā iz Rīgu aizliast, gribas nopirkt kaut ko foršu, mazliet uztaisīt pilsētnieciskās tēlu. Dzīvoju mazpilsētā , patālu no Rīgas ap 250 km un Rīgā esmu reti, īsti nezinu kas ir aktuāls pašlaik, gribas kaut ko foršu nopirkt, tik ne3zinu ko, varbūt aiziet uz stokman nopirkt kādu no tām dārgajām somām un atlaidēm, vai arī lielu rokaspulksteņi, lai mans stils būtu uzfrišinātāks. Vai arī apsveru domu par kažokādas (sanāks tikai mākslīgā) vesti, un foršiem zābakiem. Lūdzue iesakiet kur ko var foršu nopirkt, varbūt varat ielikt kādas bildes.
18.01.2014 21:40 |

Reitings 407
Reģ: 29.01.2009
Autore jau noteikti ir nopirkusi to, ko gribēja, visu iekrāto naudu iztērējusi, tāpēc nenāk te, lai nenožēlotu pirkumus :D
19.01.2014 22:27 |

Reitings 8272
tavu koptēlu nepadarīs skaistu dārgi zābaki un mētelis, ja viss pārējais būs noskrandis un izbalējis. vienu izrautu apģērba gabalu, kas skaitās stilīgs, bet neiet kopā ar pārējiem taviem apģērba gabaliem, būtu stulbi pirkt.
es, pirmkārt, pirktu to, kas man būtu vajadzīgs, nevis somu par ls 100, bet staigāt visu ziemu ar cauriem zābakiem. arī tas pats par pulksteni.
netriektos uzreiz uz stokmanu, bet tev pietiktu ar Riga Plaza veikaliem, kur nopērc izejamo apģērbu un apavus. padomā, ko tu ar to varētu saskaņot esošo garderobi, nevis nopirkt vienas klasiskās bikses, ja tev mājās ir tikai kapučjakas un sportiski krekliņi.
tavā vietā es nopirktu normālus ziemas zābakus bez kāda tur milzīgā šika, ko var nēsāt ikdienā pie jebkura apģērba (nepirktu uggus un ar spicpapēžiem), ziemas jaku, bikses un džemperi un, ja pietiek naudas - džemperkleitu, kādu blūzīti, maiciņu. padomā vēlreiz, kas tev trūkst, bet, ko tev vajag jaunu.
20.01.2014 12:43 |

Reitings 8272
Jelgavā, Liepājā, Kuldīgā udc - ielas ir labākas kā Rīgā rajonos, piemēram.

nu tici man, ielas Jelgavā, ir diezgan draņķīgā stāvoklī katru sezonu. ik pēc gada tiek lieti jauni asvalta segumi galvenajām ielām, bet jēga ir tikai uz pāris mēnešiem. par mazajām ieliņām vsp nerunāsim. bet nu tas tā.. Latvijai tas ir normāli. par ielu stāvokli Latvijā vsp nav vērts runāt.
20.01.2014 12:45 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits