Chomene ''deveja''

Reitings 69
Reģ: 15.11.2013
Kada attieksme pret tadam ,kam no preteja dzimuma puses slikta slava?(mauk** statuss)draudzejaties vai pa gabalu?

Intrese Jusu viedokli.,kapec?Jo kadu laiku pazistu divas intresantas meitenes,bet lidzko aizejam,kur atpusties taa dzirdu konkretus perversus apvainojumus(vinaam),ari arpuss izklaidem daudz esmu dzirdejusi..Vakar man pajautaja daudzu cilveku klatbutne,kada esot mana milaka poza..:D Tapec tagat domaju,ka vini ari mani par tadu uzskata,lai gan ne tuvu tam nav..
18.01.2014 12:24 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Man šķiet, tā nedaudz aprobežoti. Tu man šķiet jauc draudzību ar paziņu būšanu.. Jā, man arī ir draudzene, kurai patīk iet ar daudziem un pazīstamiem. Un? Viņa ir mana draudzene un es viņu nenosodu, ka viņa ir izvēlējusies tādu dzīves veidu.
18.01.2014 14:41 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Īstus draugus nenosoda, tieši otrādāk - aizstāv.
Pilnībā piekrītu undersun.
18.01.2014 14:53 |

Reitings 499
Reģ: 09.09.2013
Es drizak izdaritu secinajumus par tiem, kuri ta izsakas par meitenem, kuras ir viniem izpalidzejusas un iedevusas, lai nav pasiem sevi jaapmierina, butu labak paldies pateikusi un, ja jau tas meitenes ir tadas ma.., vinuprat, tad vienkarsi vienreiz piestadit rekinu un likt samaksat.
18.01.2014 14:57 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Sākumā gribēju rakstīt kaut ko ļoti tolerantu, par īstu draugu dabas pieņemšanu un to, ka tam nav nozīmes. Taču, sapratu, ka tad es melotu. Es nevēlētos sev draudzeni ar tādu slavu, jo man tāds vieglas uzvedības dzīvesveids un kāju paplešana katram, kurš virsū paskatās nav pieņemams, kur nu vēl lai es tādu aizstāvētu.
18.01.2014 14:59 |

Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Es domaju, ka nevis tavas draudzenes ir problema, bet gan jusu izklaizu vietas un tur sastopamajos cilvekos. Sausmigi nepieklajigi, ka kads tev publiski atlavies uzdot tadu jautajumu, ko reizem pat labi draugi sava starpa neapspriez. Es tava vieta apdomatu, kur citur varetu iet izklaideties.
18.01.2014 14:59 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Man būtu un ir smagi pajāt ,jo man viena draudzene ir ,teiksmim ,bez maz vai nimfomāne. Kāda tev daļa ar ko viņas guļu un ,cik bieži,cik daudz ,tā ir viņu dzīve nevis tava. He, tie džeki tādi interesanti , vajag nolikt tā lai vairs nepīkst.
18.01.2014 15:09 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Saprotu autori, pirms daudziem gadiem ir bijis kas līdzīgs, tikai ar vienu meiteni. Manā skatījumā, tā nav draudzība, bet paziņu būšana. Tā meietene toreiz pat nocēla man čali ar savu vāverēnu. Sarunājām ar puisi satikties, bet viņa tur jau bija pirmā pirms manis un viņam kaklā, beigās viss ko pateica, man viņš arī patika, nezināju kā Tev to pateikt.
Man visas draudzenes ir man pašai līdzīgiem uzskatiem, tieši tāpēc dievinu viņas. Nevarētu draudzēties ar kaut kādu vaļīgo.
18.01.2014 15:20 |

Reitings 357
Reģ: 29.01.2009
Pilnīgi spēju iztēloties ,kas ir un kādi ir tie svešie cilvēki un kontingents.
18.01.2014 15:23 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
man ir viena tāda draudzene, kurai patīk pārgulēt ar čaļiem, un nākamajā rītā tos aizmirst, bet nekad tā dēļ nevarētu pārtraukt draudzību, tikai viņas pavieglās uzvedības dēļ :)

Un esmu pārliecināta, ka ar manu čali viņa neko neiesāks, esmu 99 % droša, entās reizes esam to pārrunājušas, vienreiz pat bija situācija - biju bučojusies ar vienu puisi, un mana draudzene uzsāka ar viņu kaut ko tikai tad, kad bija pajautājusi un pārliecinājusies, ka man pret viņu nekā nav!

Vai mani uztrauc, ka apkārtējie mani automātiksi uzskatīs par tādu pašau kā draudzeni? - zinu, ka tā nebūs, esam tik atšķirīgas, bet tomēr ļoti labas draudzenes :) man nav tiesību viņu nosodīt
18.01.2014 15:30 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Tādā ziņā dzīve galvaspilsētā galvas sāpes nerada. :D
18.01.2014 15:34 |

Reitings 236
Reģ: 04.08.2009
Diemžēl man reiz tuva draudzene uzsākot studijas Rīgā kļuva par diez gan vaļīgu. Tagad ir tā, ka vairs nevaru viņu nosaukt vairs pat par draudzeni, jo līdz ar viņas vaļīgumu ir mainījušies uzskati, paradumi. Ir cilvēki brīvdomīgi un droši visu stāsta, bet viņa stāsta tādas intīmas lietas par kurām nav jāzin citiem, pat "tuviem draugiem". Viņa brīnās, kāpēc precēti vīrieši un citi vīrieši (attiecībās vai bez) piedāvā viņai seksuāla rakstura attiecības (tikai). Pēc viņas domām, viņa ir ļoti atvērts un draudzīgs cilvēks. Uz ko atklāti saku, "cik tu daudz atļauj citiem ar savi darīt, tik arī tie citi dara". Ir žēl, ļoti žēl to vīriešu sievu un draudzeņu. Turklāt viņa pati sev dzīvi sabojās, bet, viņasprāt, vīrieši paši sev bojā dzīvi ne jau viņa. Īsāk sakot..drausmas. Izvairos no viņas cik vien varu, jo nav normāli katru, uzveru KATRU, reizi runāt tikai par viņu un kā kāds viņai ir iepliķējis pa dibenu. Viņai ir pazudusi vēlme kaut vai uzprasīt "kā tev iet?", un kad šis pazūd tad draudzībai nav jēgas un uzklausīt to, kur un kurš no ntajiem uz viņas vai ne uz viņas beidza - ir drausmīgi, ir pretīgi, ir skumji.
18.01.2014 15:47 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Nekad nav tik ļoti satraucis sabiedrības viedoklis, lai izvēlētos draugus, vadoties pēc tās attieksmes :)

Mičelas ''Vējiem līdzi'' varone Melānija bija lielisks piemērs, ka apkārtējo attieksmi neietekmē cilvēki, ar kuriem tiek uzturēts kontakts (viņa uzturēja labu kontaktu ar Bellu no ''prieka mājas'', mīlēja sabiedrības nesaprasto Skārletu un Retu utt., bet tāpat visi viņu cienīja) :)
18.01.2014 19:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits