Ēšana

Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011
Intereses pēc - cik ilgi jūs varat dienā iztikt bez ēšanas?
Agrāk varēju pat līdz vakariņu laikam nodzīvot neko neieēdusi, bet pēdējās dienās novēroju interesantu lietu - kad organisms aktīvāk sāk signalizēt,ka grib ēst. Uzreiz sajūtu riktīgu nespēku, ka grūti pavilkt kājas un sāk rokas/kājas drusku trīcēt, galva dulla.

Kā ir ar jums?
17.01.2014 15:42 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Man ik pēc 2-3h gribas ēst. Reizēm šķiet, ka ēdu non-stop.
17.01.2014 16:54 |

Reitings 1055
Reģ: 04.07.2012
Apmēram pēc 2h sāk kāroties kaut kas, bet tā nav bada sajūta, bubulis vēderā parādās pēc kādām 4h. Bet, kad biju līdz ausīm iemīlējusies varēju neēst diennakti, pārdienām kko paknābāju kā cālis :D Bet vispār, arī, kad esmu ļoti nelaimīga vai uztraukusies, neko neēdu. Es laikam esmu emocionālais NEēdājs, pie spēcīgām emocijām vairs nevajag ne ēst, ne dzert.. Bet tā vispār man garšo ēst, ja varētu, visu laiku mute kustētos :)
17.01.2014 17:46 |

Reitings 479
Reģ: 29.01.2009
Es nesaprotu vienu lietu-kaapeec ir jaaiztur bez eesanas?

Autore grib ietaupīt naudu?

Man dažreiz brokastis ir ap 21.30. No rīta vienmēr ir kafija termokruzē līdzi, dažreiz nopērku kādu maizīti, dažreiz kādi rieksti vai mandarīni. iemesls - es strādāju tādā darbā, kur vnk nav iespējams aiziet pusdienās. Man ir pārtaukumi 5, vai 10, max 15 min , ierobežotā skaitā, atkarībā no T/C kurā atrodos. Pa to laiku ir jaaiziet uz wc, dažreiz uzpīpēt un pa retam var paspēt narvesenā kko nopirkt,ja protams nav rindas... Bet tāds T/C kurā nav rindas narvesenā ir tikai viens :D līdz ar to...bēdīgi..jā, ņemt no mājām..neatrodos tādā vietā, kur var pie galda žobīt... kkādus riekstus, ok, bet man viņi jau piegriezušies... brokastis mājās ieēst tik agri nevaru...pēc tam slikti paliek...rezumē - jāmaina darbs :D
17.01.2014 17:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits