Man šodien ir nu galīgi slikta diena. gribas bimbot ne par ko, vai arī ir par ko...jūtos baigi besīga..:(
Gribu mājās nosēsties kā kūka pie tv un neko nedarīt. vnk neko nedarīt. piespiest savu kaķi sēdēt man blakus un vnk tā mēs abi sēdētu....kā vecas, skumjas kūkas..:(
iešu atrast es arī kādu uzskatāmu materiālu,kas raksturotu manas sajūtas.
Atradu:
Šodien darbā mazāk darāmā, tāpēc mazliet laižu luni. Bet jāmācās skolai tik, tik daudz, ka pat nezinu, no kura gala vajadzētu ķerties tam visam klāt.
Starp citu, šodien aizpildīju http://www.buzzfeed.com/ashleyperez/what-city-should-you-actually-live-in un pat tas tests saka, ka mana sapņu pilsēta man ir īstā! Ehh, vēl mazliet un sākšu krāmēt mantiņas un laidīšu prom :D
Jauku dienu, meitenes! Pa darba bezžalūziju logiem saulīte tik jauki spīd iekšā, tāda sajūta, ka pavasaris tepat aiz stūra :)
čāč, mož uzpucējies vakarā un velc savu brūtgānu uz dančiem?
Man galīgi šodien nav garīagis uz nez ko..es gribētu izdarīt kaut ko tādu,ko te nedrīkst rakstīt, citādāk man nākošo mēnesi visas cosmo čikses neskandinātu priekšā pakaļā kāda es tāda un kāpēc man tā:D
Man gribas pažust no darba, bet nevar - vēl 2 stundas jāstrādā.
Uznāca miegs. Vispār man gribas šodien nopirkt kaut ko smuku un kaut kur pasēdēt un paēst vakariņas. Bet vai nu draudzenēm jau citi plāni vai nav vēlmes. Šodien visas ir bekas, tā kā es bieži vien :D
Mari, es nesen savam kungam lasīju priekšā vienu tavu komentāru no bērbīš-māmiņ diskusijas. Tas bija īpaši mīļi un viņš teica,ka arī,ka tas esot mīļi pateikts:D
Es sēžu uz grīdas, jau dibens sāp, bet nevar gultā sēsties, jo bailes,ka bebis pamodīsies :D Tagad kā viņš aizmieg, es uz pirkstgaliem staigāju, jo tik reti ir tādi klusie momenti,kad viņš guļ. Un katru reizi,kad viņš iepīkstas miegā, man vai sirds pamirst aiz bailēm :D haha