Es lietoju (kad lietoju) skidra veida, domaju, ka tur vsp nevaretu but jautajumiem par uzsuksanos.
Vispar, lai parbauditu, cik labi vitamini vai kas cits uzsucas organisma, tablete jaieliek etikjii.
Man ar to zivju eļļu tā interesanti, kā lietoju tā sāp galva un vispār pašsajūta pasliktinajās. Kā nelietoju tā viss forši. To tik piefiksēju pēc kāda laika.
Tiešām lietoji zivju eļļu? Ir zivju eļļas, kas pārdodas šķidrā formā un tām parasti ir dažādi piejaukumi konsistencei, garšai un vēl dažām lietām, varbūt bija alerģija.
Zivju eļļu (eļļas veidā) lietoju vienu ēdamkaroti pie apelsīnu vai burkānu sulas (svaigi spiestas), reizēm vienkārši vienu pašu. Viss ir ideāli.
Par elpu pirmo reizi dzirdu, ka ir slikta elpas no zivju eļļas... varbūt problēma ir tomēr ar zobiem vai mutes dobumu? Jo pati lietoju zivju eļļu jau gadu, nekādas tādas pazīmes neesmu jutusi...
p.s. ik pēc diviem mēnešiem pamainu no eļļas uz tabletēm.
Man ar to zivju eļļu tā interesanti, kā lietoju tā sāp galva un vispār pašsajūta pasliktinajās. Kā nelietoju tā viss forši. To tik piefiksēju pēc kāda laika.
man atkal ir tieši pretēji, ja neesmu kaut 3 dienas iedzērusi jūtos slikti un sāp galva.
Iedzeru viss ok. Vienīgi baigi stiprā ir un lietoju katru otro dienu.
Es lietoju zivju eļļu pēc ēšanas, citādi man tā izraisa sliktu dūšu.
Kādus uzlabojumus, jūs, meitenes, esat novērojušas, lietojot zivju eļļu?
Man , piemēram, jūtami uzlabojas matu un ādas stāvoklis + paaugstinās imunitāte, tapēc priekš sevis uzskatu to par brīnumlīdzekli. :)