Kopdzīves lēmums - kā rīkoties?

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Sveikas!
Situācija šāda: dzīvoju viena pati īrētā dzīvoklī Rīgā (tas nozīmē, ka tas ir tikai pagaidu variants), uzturu pati sevi, māju tīru pati, ēst taisu pati, daru visu to, ko vēlos. Ir samērā labi atalgots darbs (bet šis darbs man ir ģeogrāfiski neizdevīgā vietā, tā kā pieļauju, ka vēl tikai kādu laiku, jo cik tad ilgi es braukāšu...) Viņš - dzīvo citā pilsētā, vecāku mājā, ir darbs tur. Gribam dzīvot kopā, jo atzīstu, ka vienam dzīvot ilgstoši, tas var mani novest pie tā, ka negribēšu vairs ne ar vienu rēķināties un būs grūti pie tā pierast, turklāt gribu, lai man blakus ir viņš. Hehe, ko darīt? Viņam pieder mājas viens stāvs, un viņš tur plāno izbūvēt visu savu, lai vecākus nejustu...bet es nevēlos dzīvot pie vecākiem, es gribu atsevišķu dzīvesvietu tikai mums divatā, taču to nespējam atļauties šobrīd. Uz Rīgu viņš nenāks...un es viņu lieliski saprotu. Tas nozīmē, ka man jāriskē ar visu, jāatsakās no darba un jāmeklē cits viņa pilsētā? Es vienkārši nezinu, kā šo situāciju atrisināt, viņš ļoti vēlas, lai dodos pie viņa dzīvot...
16.01.2014 17:06 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Pie astroloģes? Tiešām pašai smadzenes grūti pakustināt?...

Par tēmu: kāpēc vispār plānojat kopā sākt kopdzīvi? Vai tad jau ir tik liela pārliecība, ka viss jums ir ļoti, ļoti nopietni?

Lai nu kā - attiecības cik zinu, jums ir pavisam neilgi. Tāpēc noteikti neieteiktu riskēt ar visu savu ikdienu kaut kāda puiša dēļ, kurš pēc pus gada varbūt vairs nebūs tavs puisis.

Ja tomēr ir tik liela vēlme sākt dzīvot kopā pie viņa, tad sāc jau tagad meklēt darbu paralēli savām ikdienas gaitām. Kad atradīsi darbu, tad vari pāvākties...

Un vēl, par to, ka tavs šobrīdējais darbs atrodas tālu no tavas dzīvesvietas... Kur problēma pārvakties tuvāk darbam?

Un par puisi, pagaidi, lai viņš vismaz kaut ko no solījumiem iesāk pildīt....
16.01.2014 22:06 |

Reitings 419
Reģ: 21.08.2011
Oii, nē, kāpēc viņš vispār grib dzīvot ar vecākiem vienā mājā, nevis ar tevi kādā jaukā dzīvoklītī? Lūk tādu vīrieti es sev negribētu, kurš visu dzīvi dzīvotu pie vecākiem un netaisītos izvākties. + tev ir labi apmaksāts darbs, tu ļoti riskētu, ja uzrakstītu atlūgumu. Es nogaidītu, bet ja sirds saka, ka gribi pie viņa uz māju, nu tad jau padomi tev te nederēs.
17.01.2014 00:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits