Sveikas!
Situācija šāda: dzīvoju viena pati īrētā dzīvoklī Rīgā (tas nozīmē, ka tas ir tikai pagaidu variants), uzturu pati sevi, māju tīru pati, ēst taisu pati, daru visu to, ko vēlos. Ir samērā labi atalgots darbs (bet šis darbs man ir ģeogrāfiski neizdevīgā vietā, tā kā pieļauju, ka vēl tikai kādu laiku, jo cik tad ilgi es braukāšu...) Viņš - dzīvo citā pilsētā, vecāku mājā, ir darbs tur. Gribam dzīvot kopā, jo atzīstu, ka vienam dzīvot ilgstoši, tas var mani novest pie tā, ka negribēšu vairs ne ar vienu rēķināties un būs grūti pie tā pierast, turklāt gribu, lai man blakus ir viņš. Hehe, ko darīt? Viņam pieder mājas viens stāvs, un viņš tur plāno izbūvēt visu savu, lai vecākus nejustu...bet es nevēlos dzīvot pie vecākiem, es gribu atsevišķu dzīvesvietu tikai mums divatā, taču to nespējam atļauties šobrīd. Uz Rīgu viņš nenāks...un es viņu lieliski saprotu. Tas nozīmē, ka man jāriskē ar visu, jāatsakās no darba un jāmeklē cits viņa pilsētā? Es vienkārši nezinu, kā šo situāciju atrisināt, viņš ļoti vēlas, lai dodos pie viņa dzīvot...