KĀZU BEZTĒMA_ Līgavām, vedējiem u.c.

 
Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Kā jau es apsolīju Ebei- šī būs kāzu beztēma- līgavām, vedējmātēm un visām precētajām, kuras ir gatavas dalīties pieredzē un padomos :) Arī es pati sāku aptvert, cik daudz informācijas jau esmu uzzinājusi un varbūt kādai tas varētu noderēt.
Dalamies gatavošanās priekā, kāzu kuriozos un padomos! (l)





16.01.2014 16:15 |
 
Reitings 1748
Reģ: 08.03.2013
mums jau ir noskatīts vēlamais viesu nams un aizrunāti muzikanti :)

es arī gribu redzēt to kāzu bildes (l)
13.09.2014 23:45 |
 
Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Papau atsūti man arī lūdzu.

Ieteikums visām, ias precās nākošgad - noteikti nežēlot naudu uz foto un arī noteikti ņemt video. Es jau kādas reizes 30 noteikti esmu noskatījusies mūsu īsfilmiņu ,ko dažas dienas atpakaļ saņēmu, tik aizkustinoši. Viesi , kas apskatās arī sajūsmā un tie , kas nebija kāzās, var gūt lielisku ieskatu jūsu laimīgajā dienā :)
14.09.2014 11:29 |
 
Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Ielieciet linku tām kāzām! Ja reiz tur tukstosi "like" un ne draugi var skatīties tad jau parim nav nekas pret.
14.09.2014 16:57 |
 
Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Man domāt, runa ir par šīm - jau virs 3000 like :)
https://www.facebook.com/druvo.haritonovs?fref=photo
14.09.2014 17:05 |
 
Reitings 640
Reģ: 09.01.2014
Kādā cenā jūs pirkāt laulību gredzenus? Un vai abiem ir vienādi,saskaņoti,vai ne?
14.09.2014 17:33 |
 
Reitings 2796
Reģ: 20.10.2009
mes pasūtījām no sava zelta, kkad nākamajā ned vajadzētu būt gataviem... :)
mums būs abiem vienādi, pilnīgi klasiskas zelta stīpiņas... :) abi tā vēlējāmies, jo tas tomēr visam mūžam.. :) negribās pārcakotus un vēl nez kādus :)
14.09.2014 17:37 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Mums ir vienkāršas baltā zelta stīpiņas.
14.09.2014 17:43 |
 
Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Mums ir no dzeltenā un baltā zelta, vienādi abiem, plus man vēl mazi brilliantiņi, man ļoti patīk, negribēju klasiskās stīpiņas, sūtījām tajā vigorius, maksāja ap 600eur abi.
14.09.2014 20:47 |
 
Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Par tām kāzām, paskatījos facebookā, ļoti savdabīgas, mani kaut kā atgrūž līgavai tā kleita un tie zābaki. Svinību vieta gan izskatās jauka.
14.09.2014 20:49 |
 
Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
hmm man nelikās tās kāzas kaut kas wow. Līgavas koptēls gan patika! Gan kleita,gan zābaki, frizūra un pušķis neredzēts. Gredzenu ideja gan redzēta.
14.09.2014 21:03 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Ouuu, nē, man tā patīk Druvo bildes, tagad būs normāli pacēlis popularitāti..un gan jau arī cenu, damn! :D
15.09.2014 13:38 |
 
Reitings 519
Reģ: 22.07.2010
Čau meitenes! :)

Pirmkārt gribu apsveikt visas ,kuras jau sievas godā un kuras vēl tikai gatavojas :) Novēlu izbaudīt gatavošanās laiku,jo pēc kāzām tas liekas,tik ātri paskrējis .

Diena bija lieliska,biju laimīga un iemīlējos ,nu jau savā vīrā,vēlreiz ! Cik skaists viņš bija pie altāra..eh. (l)

Stresa no rīta nebija nemaz,gatavošanās bija mierīga,man bija ļoti forša make up & matu meistare : Laura Valuta.
Nemaz nedeva brīdi satraukumam,mierināja un iedrošināja,ka diena būs super. Atbrauca pie manis labu gabalu no Rīgas un arī cena ļoti laba :)
Lai arī solija tajā dienā 100% lietu,tomēr rīts bija saulains un skaidrs.
Pa ceļam uz baznīcu,mamma paziņoja,ka stipri kavēs-tad arī sāku uztraukties,jo tētim jāved mani pie altāra,bet kavē..
Beigu galā ceremonija kavējās par 30 min,dēļ maniem vecākiem ,bet nu beigās viss bija labi,tikai fotogrāfēšanās pie baznīcas bija sasteigta,jo drīz jau nākošās kāzas.
Par baznīcu- precējāmies Usmas baznīcā,tik skaista vieta. Un pati baznīca,ilgi meklēta,jo zināju,ka gribu mazu ,koka un nu tieši tādu !!! :) Izrotāta skaisti,vispaŗ jutos kā pasakā tur.
Un arī baznīcas muzikanti piekrita manai vēlmei, nākot baznīcā spēlēt Guns n roses- November rain ( vijole ).Tas bija mans sapnis jau gadiem,kopš zināju ka kādreiz noteikti precēšos . Zemāk mazs ieskats.


Tālāk devāmies ar viesiem malkot šampanieti un uz pirmajām uzkodām. Tur viesi uzkoda,padzēra kafiju,pafotografējāmies un bija pāris pārsteigumi mums no vedējiem un viesiem. Tālāk mēs ar vedējiem devās fotosesijā,kas izvērtās īsāka kā bija paredzēts,jo nāca milzu melns mākonis . Viesi tikmēr jau devās uz viesu namu ,kur viņus jau gaidija vakara vadītāja,uzkodas,starter-kokteiļi un iekārtošanās istabiņās.

Viesu namu izvēlējāmies ~40km no baznīcas- "Mežvidi" Talsu nov. Ļoti skaista vieta,meža ielokā,plaša teritorija. Viesu nams arī skaists,var redzēt augšējā bildītē (kur arī pie ieejas izmantoju milzu baltos balonus,jo pārvadāt viņus nebija iespējas,vajadzīgs atsevišķs busiņš tādam izmēram )
Pārvaldnieki ļoti atsaucīgi,tas viss bija tā vērts,ļoti skaisti :)

Mums bija noruna ar vedējiem,ka nevēlamies 7 tiltus utt,tādēļ arī vīrs pārnesa pār mazu tiltiņu,kur pavadījis bērnībā laiku makšķerējot,bija ļoti jauks mirklis,jo es to nemaz nezināju,par tādu viņam tuvu vietu :) No uzdevumiem stādijām ozolu lauku mājās un vēl dažādi .

Tad jau viesu nams,kur viesi mūs sagaidija.
Vakara vadītāja super,prieks,ka mans pirmais variants toreiz atkrita,sajaucot datumus,jo lasot tagad atsauksmes-nekas labs nav bijis. Man bija vadītāja,kuru pat neiedomājos,ka viņa dara arī to,bet man viņu ieteica un nenožēloju ne mirkli-tik kolosāls cilvēks,kad tu jūti-kā savs ! Mums ar viņu maza sadarbība bija,to uzņēmās vedēji,bet tik un tā. Visu vakaru viņa nodrošināja jauku atmosfēru un nespieda nevienu iesaistīties kur negrib,un necēla kājās ,kamēr kāds rij kumosu :)Tiešām jauka un vēl viņas pārsteigums ,viņas palīdze,kas bija čigānietes lomā -nu super,tā izsmējāmies ! :) Kristena& Elizabete Palasiosa

Mūziķu mums nebija,mums bija DJ Kārlis Blumfelds,kurš bija super,noteikti tā bija mūsu pareizā izvēle,atkārtošos jau- arī super cilvēks,ar kuru viegli saprasties un kurš uzreiz saprata kas jāspēlē un tik daudzos momentos atrada īsto mūziku ,ko uzlikt. Es biju izdejojusies un mans vīrs,nedejotājs arī :) Viņš spēlēja visu vakaru,nakti ( aizgājām gulēt ap 7:00) un no rīta 9:00 jau bija augšā un spēlēja vēl līdz pēcpusdienai !! Vinām bija savas gaismas,mūsu toņos,tas piedeva foršu atmosfēru viesu nama zālē.
Par pārsteigumu,mūsu vakara vadītāja Kristena arī lieliski dziedāja,un spēlēja vijoli,tākā mazliet dzīvā mūzika arī bija un tik vietā,tik laba komanda visi kopā - trūka vārdu ,tās emocijas. (l)
Mičošana bija skaista,mūsu vedēji un Kristena bija parūpējušies par to lai būtu skaisti un mīļi-kā mēs gribējām,bez aubes :) Un man nebija,man bija stīpiņdekors matos,vīram hūte . Man martini glāze ar Martini un mīklas rullis un vīram alus kauss ar aliņu,abiem bija iegravēts Jaunās sievas darbarīks un Jaunā vīra darbarīks,vispār forši,paliek par atmiņu un noderēs,hehe :)
Lai arī man likās,ka esmu pret tām banālajām dziesmām un visu to,tomēr bija tik jauki tā dziedāšana un tā pati Līgodama upe nesa,un sirsniņbaloni ar gaismiņām..pasēdējām mammām klēpjos vēl reizīti-visi raudājām,jo patiesi skaisti. Fonā ģitāra un mans brālis ar Kristenu dziedāja..nu skaistāk es nevarēju sev neko iedomāties :)




Par maniem plānotajiem dekoriem. Nu teikšu tā,tas kas paņēma visvairāk laika un nervus-nebija vajadzīgs :D Peldošie lukturīši nebija tā skata vērti,jo vajadzēja vismaz 10x lielākus efektam :D Jo viesu nama apkārtnes gaismiņas un viss bija pārāks par to dekoru :)
Fotosiena,kura neizdevās kā plānots,jo bija uzticēta vīramātei un viņa par maz sataisija papīra apaļos vēdekļus,bet tas nekas,izgājām no situācijas (bildē gan vēl procesā) ,bet kāzās labi jā 2x kāds nofotogrāfējās tur :D

Man patika pašai virtenes no kūku papīrīšiem ,labi izskatijās ar gaismām . Galda dekori ar krāsotām pudelēm uz ripām arī viss izdevās,tikai viena bilde gan man ir pašai,cik nu veiksmīga:) Bet aptuveni var saprast. Bija norādes uz mičošanu (tā bija kalnā galā) . Gladiolas vāzēs pa viesu namu, viesiem lūdzām dāvināt baltus ziedus, tos pēc tam arī salika izdekorētos spainīšos un logiem,skaisti bija,tikai nav bildes no priekšas,viena no sāniem :



Kūka: paldies manai mammai,realizēja manu vēlmi par 3 dažādām kūkām ar avenēm. Ērti pārvadāt ,jo bija jāved kādi 150km :)
Bija ļoti garšīgas un pāri palika tikai tik cik līdzi iedot mājās palicējiem :)Viņa man malacis baigais :)



Zemāk mūsu gredzeni,pasūtijām pie juveliera,radinieka bija savs zelts man,sanāca manam gredzenam ,vīram piepirkām klāt zeltu.



Ēdinātāji mums bija savi (Audora) ,arī var teikt radi,tieši no tās puses un cena bija ļoti laba,ēdiens bija daudz un palika pāri un ļoti garšīgs viss bija- cik nu es vispār ēdu,jo ēst negribējās vispār visu dienu ,vēdeŗa bija tauriņi un ēšana bija pēdējā vietā :)

Tagad jau mēnesis riņķī,daudzas lietas piemirstas,gaidam vēl video,bildes jau ir,esam priecīgi,jo fotogrāfs arī mums pazītams un cena bija ļoti maza priekš foto&video,par bildēm esam apmierināti,pat vairāk kā gaidijām ! Tiešām forši :)
Visa diena man patika,biju laimīga un esam joprojām,gatavojamies medusmēnesim,drīz jau brauksim :)
Diena paskrien ļoti ātri,lai vai kā negribētos,bet attopies jau ejot gulēt un saprotot,ka diena ,kas ilgi gaidīta-ir galā :)

Gatavojāmies mazliet mazāk kā gadu un katra diena bija tā vērta :)) Lai arī daudzviet lija,mums gandrīz visur sanāca izsprukt bez lietus,vienīgais zeme bija slapja un mana kleita ar garo šlepi samirka un bija smaga,rāvās uz leju,nebija baigi ērti,bet kad jau izžuva,tad bija ok,varēju jau dejot mierīgi.
Pirms kāzām bijām uz kādām 3-4 deju nodarbībām "Padejosim",tik īsā laikā tomēr mums paguva iemācīt pasniedzējs Deniss vairākus soļus un deju zālē pat izdevās smuki,bet ar kleitu bija ļoti grūti atkārot tik smuki,centāmies kā varējām,bet nu jāskatās video kā vispār sanāca .
Lai arī šādi sīkumi man pirms kāzām radija bažas,bet kāzu dienā tas viss likās mazsvarīgs,arī tas,ka apakšsvārki saplīsa jau pēc ceremonijas (pārplīsa pakašējais riņķis) ,kas pārvietošanos ar kleitu apgrūtināja reiz2 :D Bet tagad atskatoties-viss tāpat bija ideāli,mana ideālā diena (l)
15.09.2014 13:42 |
 
Reitings 67
Reģ: 29.01.2009
surli_murli un piparene, dikti ieinteresējāt ar kāzu muzikantiem. :) Padalīsieties privāti vai publiski? :)
15.09.2014 15:33 |
 
Reitings 197
Reģ: 15.07.2010
Meitenes - vai kāda ir apprecējusies viesnīcā Gutenbergs? Āra terasē? varbūt ne apprecējusies, bet rīkojusi banketu vai šampaniesa iedzeršanu. Cik tas Jums apmēram izmaksāja?
Ļoti skaista vieta - ar skatu uz Doma baznīcu, gribētu apmēram uzzināt vismaz kaut kādas izmaksas.
Paldies!
15.09.2014 17:49 |
 
Reitings 480
Reģ: 29.01.2009
Daniela, cik skaisti! Prieks lasiit par Tavu lielo dienu!
15.09.2014 18:08 |
 
Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Daniela skaisti izskatās.

Kūciņa es interesējos Gūtenbergā pavasarī, precīzas summas neatceros, bet lēti nebija. Aptuveni kaut kas uz 1200-1500 un tās ir tikai dažas stundas ( tas bija uz 30 vai 40 cilvēkiem ). Nolēmu , ka labāk nedaudz piemaksāt un paņemt viesu namu ar nakšņošanu.
15.09.2014 18:20 |
 
Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
daniela (l) , apsveicu, viss tiešām izskatās viekārši ideāli :))
15.09.2014 18:28 |
 
Reitings 208
Reģ: 03.05.2011
oooo, Daniela!
Mums arī kāzas tika svinētas "Mežvidos"! Pasakaini skaista vieta! Aizbraucām skatīties un iemīlējos!
Mums ceremonija arī notika tupat Mežvidos un bija ļoti skaisti-vismaz pēc manas skalas! Mičošana notika tajā kalnā,kur jums,bet mums viss tas garais ceļš no pašas ēkas līdz kalna augšai bija ar svecītēm gar ceļa malām un naktī tik pasakaini izskatījās!

Skatījos Tevis ieliktās bildes un tik spilgti atcerējos savu lielo dienu! :)
15.09.2014 18:36 |
 
Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Daniela, tik superīgas kāzas izskatās!!!! Ļoti skaisti! :)
15.09.2014 18:54 |
 
Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Daniela, paldies ka padalījies :) vairāk tādu stāstu !
15.09.2014 21:45 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits